Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto odpowiedź
Anety :)

Nie ma sprawy - musimy sobie pomagać Ale za duzo psów nie dawajcie do Głogowa Jak będzie kiedyś taka potrzeba spokojnie dawajcie znać - znowu zrobię nalot

Posted

rotek_ napisał(a):
az trudno uwierzyć ze diana tak długo czekała na domek...

ze wszystkich naszych schroniskowych bid...ona była ideałem:loveu:
pod każdym względem

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Rotek Dianka jest lepiej ułozona niż mój Borek:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='uxmal']W Głogowie szykuje się schronisko. Tak przecytałam na forum tego stowarzyszenia. Ale jak zaczną formalnie do tego podchodzić to nie wiem co będzie.

Nie będziemy formalnie do tego podchodzić bo zbyt nie kochamy władzy i formalistów, a za bardzo kochamy wszelkie zwierzaki. Jeżeli miasto nie będzie chciało nas wpuścić do schroniska (już nas nienawidzą:cool3:)to będziemy się włamywać!! Niestety nasze władze pomysł czerpią z Płocka:angryy: Przepraszam wszystkich, że tak długo nikt nie odpowiadał od nas na Waszą prośbę. Ale z braku jakiegokolwiek miejsca do trzymania psów/kotów zanim znajdziemy im domy docelowe mamy całe dnie zajęte. A wszystko robimy sami zapaleńcy bez jakiegokolwiek wsparcia władz- dla nich problemu nie ma:angryy::angryy:

Posted

Ja byłam u Dianki. :lol: Trochę mi zeszło, ale w końcu wszystko udało się pogodzić.:lol: O schronisko walczymy z urzędem miasta już od roku. :angryy::angryy: Niestety nasze zwierzaki nie mają żadnego kąta, nawet tymczasowego.... :placz: Najbliższe schronisko, które przyjmuje nasze psy to Płock - niestety. :p Oni tam wogóle nie chcą wpuszczać wolontariatu,:angryy: a nasze Stowaryszenie chce mieć decydujący głos w naszym schronisku, ponieważ dla nas najważniejsze jest dobro zwierząt, a nie kieszeni urzędników. Może to marzenia, ale niektóre się spełniają... :cool3:

Posted

aneta-amicus napisał(a):
Ja byłam u Dianki. :lol: Trochę mi zeszło, ale w końcu wszystko udało się pogodzić.:lol: O schronisko walczymy z urzędem miasta już od roku. :angryy::angryy: Niestety nasze zwierzaki nie mają żadnego kąta, nawet tymczasowego.... :placz: Najbliższe schronisko, które przyjmuje nasze psy to Płock - niestety. :p Oni tam wogóle nie chcą wpuszczać wolontariatu,:angryy: a nasze Stowaryszenie chce mieć decydujący głos w naszym schronisku, ponieważ dla nas najważniejsze jest dobro zwierząt, a nie kieszeni urzędników. Może to marzenia, ale niektóre się spełniają... :cool3:

Marzenia się napewno spełnią. Trzeba uporu i wytrwałości.
Jak wywalają drzwiami to trzeba włazić oknem:)

Posted

My to nawet wchodzimy z psami do ratusza drzwiami i oknami:cool3: Niestety urzędnicy bezduszni nie widzą problemu w mieście. Schronisko zostało nam obiecane na koniec 2008 r. (to już druga data - najpierw miało być na koniec 2007). Ale póki co nikt nam nie pokazał planów:angryy:. No ale dość narzekania, w końcu to wątek bardzo wesolutkiej suni, która ma domek z ogrodem:lol: (to też moje marzenie). Dzięki za powitanie, ale na dogo pojawiłam się w momencie znalezienia mojego trzeciego szczęścia NUKI:loveu: (dla zainteresowanych link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64946 )
i trochę już w niego wsąkłam. Czasami tylko nie mogę się dobić gdzie chcę.

Posted

Aneta, masz wspaniałą sunię i trochę podobną do mojej Saruśki :loveu:
Przeczytałem jej historię. Życzę dużo zdrowia Tobie i Nuce.
Sorry za offtopic ;)

Posted

Cieszę się, że wam również podoba się moja niunia. Tak naprawdę to mój pierwszy psiak w takim rozmiarze, zawsze miałam takie niskopodwoziowe:eviltong: ale teraz to naprawdę mam się do kogo przytulać, ale tylko na chwilę, bo poduchy i tak okupują Guciu i Toffi:lol:

Posted

a ja zwykle miałam duze onkowatych rozmiarów psiaki a teraz dla odmiany okruszek :evil_lol:

yewcia zmień tytuł bo juz wizyta poadopcyjna była :evil_lol:

Radku jakie dzielnice wawy są blisko Wilanowa? ( potrzeba mi kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Foksia a nie wiem skad szukać kogoś na mapie dogo :oops: