Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że Dianka nie tęskni za bardzo...:roll:
[SIZE=1]/ja się troszkę poryczałam.../[/SIZE]

Jeszcze musimy jechać do Rybaczka /może w tym tygodniu!/

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto odpowiedź
Anety :)

Nie ma sprawy - musimy sobie pomagać [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_msn-wink.gif[/IMG] Ale za duzo psów nie dawajcie do Głogowa [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_naughty.gif[/IMG] Jak będzie kiedyś taka potrzeba spokojnie dawajcie znać - znowu zrobię nalot [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_biggrin.gif[/IMG]

Posted

[quote name='rotek_']az trudno uwierzyć ze diana tak długo czekała na domek...

ze wszystkich naszych schroniskowych bid...ona była ideałem:loveu:
pod każdym względem[/quote]
[B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Rotek Dianka jest lepiej ułozona niż mój Borek:lol::lol::lol:[/B]

Posted

[quote name='uxmal']W Głogowie szykuje się schronisko. Tak przecytałam na forum tego stowarzyszenia. Ale jak zaczną [B]formalnie[/B] do tego podchodzić to nie wiem co będzie.[/quote]

Nie będziemy formalnie do tego podchodzić bo zbyt nie kochamy władzy i formalistów, a za bardzo kochamy wszelkie zwierzaki. Jeżeli miasto nie będzie chciało nas wpuścić do schroniska (już nas nienawidzą:cool3:)to będziemy się włamywać!! Niestety nasze władze pomysł czerpią z Płocka:angryy: Przepraszam wszystkich, że tak długo nikt nie odpowiadał od nas na Waszą prośbę. Ale z braku jakiegokolwiek miejsca do trzymania psów/kotów zanim znajdziemy im domy docelowe mamy całe dnie zajęte. A wszystko robimy sami zapaleńcy bez jakiegokolwiek wsparcia władz- dla nich problemu nie ma:angryy::angryy:

Posted

Ja byłam u Dianki. :lol: Trochę mi zeszło, ale w końcu wszystko udało się pogodzić.:lol: O schronisko walczymy z urzędem miasta już od roku. :angryy::angryy: Niestety nasze zwierzaki nie mają żadnego kąta, nawet tymczasowego.... :placz: Najbliższe schronisko, które przyjmuje nasze psy to Płock - niestety. :p Oni tam wogóle nie chcą wpuszczać wolontariatu,:angryy: a nasze Stowaryszenie chce mieć decydujący głos w naszym schronisku, ponieważ dla nas najważniejsze jest dobro zwierząt, a nie kieszeni urzędników. Może to marzenia, ale niektóre się spełniają... :cool3:

Posted

[quote name='aneta-amicus']Ja byłam u Dianki. :lol: Trochę mi zeszło, ale w końcu wszystko udało się pogodzić.:lol: O schronisko walczymy z urzędem miasta już od roku. :angryy::angryy: Niestety nasze zwierzaki nie mają żadnego kąta, nawet tymczasowego.... :placz: Najbliższe schronisko, które przyjmuje nasze psy to Płock - niestety. :p Oni tam wogóle nie chcą wpuszczać wolontariatu,:angryy: a nasze Stowaryszenie chce mieć decydujący głos w naszym schronisku, ponieważ dla nas najważniejsze jest dobro zwierząt, a nie kieszeni urzędników. Może to marzenia, ale niektóre się spełniają... :cool3:[/quote]

Marzenia się napewno spełnią. Trzeba uporu i wytrwałości.
Jak wywalają drzwiami to trzeba włazić oknem:)

Posted

aneta witamy na dogo :multi:
Uciechow uz ponad rok walczy o legalizację
zapraszam na nasz zakrecony watek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656&page=85[/URL]
ux naprawiło mi się linkowanie :multi:

Posted

My to nawet wchodzimy z psami do ratusza drzwiami i oknami:cool3: Niestety urzędnicy bezduszni nie widzą problemu w mieście. Schronisko zostało nam obiecane na koniec 2008 r. (to już druga data - najpierw miało być na koniec 2007). Ale póki co nikt nam nie pokazał planów:angryy:. No ale dość narzekania, w końcu to wątek bardzo wesolutkiej suni, która ma domek z ogrodem:lol: (to też moje marzenie). Dzięki za powitanie, ale na dogo pojawiłam się w momencie znalezienia mojego trzeciego szczęścia NUKI:loveu: (dla zainteresowanych link [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64946[/URL] )
i trochę już w niego wsąkłam. Czasami tylko nie mogę się dobić gdzie chcę.

Posted

Aneta, masz wspaniałą sunię i trochę podobną do mojej Saruśki :loveu:
Przeczytałem jej historię. Życzę dużo zdrowia Tobie i Nuce.
Sorry za offtopic ;)

Posted

Cieszę się, że wam również podoba się moja niunia. Tak naprawdę to mój pierwszy psiak w takim rozmiarze, zawsze miałam takie niskopodwoziowe:eviltong: ale teraz to naprawdę mam się do kogo przytulać, ale tylko na chwilę, bo poduchy i tak okupują Guciu i Toffi:lol:

Posted

a ja zwykle miałam duze onkowatych rozmiarów psiaki a teraz dla odmiany okruszek :evil_lol:

[B]yewcia zmień tytuł bo juz wizyta poadopcyjna była :evil_lol:[/B]

[B]Radku jakie dzielnice wawy są blisko Wilanowa? ( potrzeba mi kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Foksia a nie wiem skad szukać kogoś na mapie dogo :oops:[/B]