solito Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mam nadzieję, że Dianka nie tęskni za bardzo...:roll: [SIZE=1]/ja się troszkę poryczałam.../[/SIZE] Jeszcze musimy jechać do Rybaczka /może w tym tygodniu!/ Quote
uxmal Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A oto odpowiedź Anety :) Nie ma sprawy - musimy sobie pomagać [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_msn-wink.gif[/IMG] Ale za duzo psów nie dawajcie do Głogowa [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_naughty.gif[/IMG] Jak będzie kiedyś taka potrzeba spokojnie dawajcie znać - znowu zrobię nalot [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_biggrin.gif[/IMG] Quote
rotek_ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 az trudno uwierzyć ze diana tak długo czekała na domek... ze wszystkich naszych schroniskowych bid...ona była ideałem:loveu: pod każdym względem Quote
yewcia1 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='rotek_']az trudno uwierzyć ze diana tak długo czekała na domek... ze wszystkich naszych schroniskowych bid...ona była ideałem:loveu: pod każdym względem[/quote] [B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Rotek Dianka jest lepiej ułozona niż mój Borek:lol::lol::lol:[/B] Quote
aneta-amicus Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='uxmal']W Głogowie szykuje się schronisko. Tak przecytałam na forum tego stowarzyszenia. Ale jak zaczną [B]formalnie[/B] do tego podchodzić to nie wiem co będzie.[/quote] Nie będziemy formalnie do tego podchodzić bo zbyt nie kochamy władzy i formalistów, a za bardzo kochamy wszelkie zwierzaki. Jeżeli miasto nie będzie chciało nas wpuścić do schroniska (już nas nienawidzą:cool3:)to będziemy się włamywać!! Niestety nasze władze pomysł czerpią z Płocka:angryy: Przepraszam wszystkich, że tak długo nikt nie odpowiadał od nas na Waszą prośbę. Ale z braku jakiegokolwiek miejsca do trzymania psów/kotów zanim znajdziemy im domy docelowe mamy całe dnie zajęte. A wszystko robimy sami zapaleńcy bez jakiegokolwiek wsparcia władz- dla nich problemu nie ma:angryy::angryy: Quote
uxmal Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hi:) Aneta:) Ty byłaś u Dianki?:) Jeszcze raz dzięki:) A co do schroniska- to nie zrozumiałam. Jest w Gorzowie? Quote
aneta-amicus Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja byłam u Dianki. :lol: Trochę mi zeszło, ale w końcu wszystko udało się pogodzić.:lol: O schronisko walczymy z urzędem miasta już od roku. :angryy::angryy: Niestety nasze zwierzaki nie mają żadnego kąta, nawet tymczasowego.... :placz: Najbliższe schronisko, które przyjmuje nasze psy to Płock - niestety. :p Oni tam wogóle nie chcą wpuszczać wolontariatu,:angryy: a nasze Stowaryszenie chce mieć decydujący głos w naszym schronisku, ponieważ dla nas najważniejsze jest dobro zwierząt, a nie kieszeni urzędników. Może to marzenia, ale niektóre się spełniają... :cool3: Quote
yewcia1 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Trzeba marzyć i w coś wierzyć, a kiedy rusza budwa czy może już ruszyła? Quote
uxmal Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='aneta-amicus']Ja byłam u Dianki. :lol: Trochę mi zeszło, ale w końcu wszystko udało się pogodzić.:lol: O schronisko walczymy z urzędem miasta już od roku. :angryy::angryy: Niestety nasze zwierzaki nie mają żadnego kąta, nawet tymczasowego.... :placz: Najbliższe schronisko, które przyjmuje nasze psy to Płock - niestety. :p Oni tam wogóle nie chcą wpuszczać wolontariatu,:angryy: a nasze Stowaryszenie chce mieć decydujący głos w naszym schronisku, ponieważ dla nas najważniejsze jest dobro zwierząt, a nie kieszeni urzędników. Może to marzenia, ale niektóre się spełniają... :cool3:[/quote] Marzenia się napewno spełnią. Trzeba uporu i wytrwałości. Jak wywalają drzwiami to trzeba włazić oknem:) Quote
justynavege Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 aneta witamy na dogo :multi: Uciechow uz ponad rok walczy o legalizację zapraszam na nasz zakrecony watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656&page=85[/URL] ux naprawiło mi się linkowanie :multi: Quote
uxmal Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='justynavege'] ux naprawiło mi się linkowanie :multi:[/quote] Zdolna bestia jesteś, niczym jak hacker wszechczasów. :) A co było? Quote
justynavege Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nie mam zielonego pojecia :evil_lol: samo sie zepsulo i samo naprawiło ;) tzn cos zorbilam ale nie wiem :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 siostra tylko nie psuj kompa na amen:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aneta-amicus Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 My to nawet wchodzimy z psami do ratusza drzwiami i oknami:cool3: Niestety urzędnicy bezduszni nie widzą problemu w mieście. Schronisko zostało nam obiecane na koniec 2008 r. (to już druga data - najpierw miało być na koniec 2007). Ale póki co nikt nam nie pokazał planów:angryy:. No ale dość narzekania, w końcu to wątek bardzo wesolutkiej suni, która ma domek z ogrodem:lol: (to też moje marzenie). Dzięki za powitanie, ale na dogo pojawiłam się w momencie znalezienia mojego trzeciego szczęścia NUKI:loveu: (dla zainteresowanych link [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64946[/URL] ) i trochę już w niego wsąkłam. Czasami tylko nie mogę się dobić gdzie chcę. Quote
justynavege Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 aneta ale przesliczna uwielbiam onki :multi: a to moje szczescie adoptowane kilka dni temu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66536[/URL] Quote
Radek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Aneta, masz wspaniałą sunię i trochę podobną do mojej Saruśki :loveu: Przeczytałem jej historię. Życzę dużo zdrowia Tobie i Nuce. Sorry za offtopic ;) Quote
aneta-amicus Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Cieszę się, że wam również podoba się moja niunia. Tak naprawdę to mój pierwszy psiak w takim rozmiarze, zawsze miałam takie niskopodwoziowe:eviltong: ale teraz to naprawdę mam się do kogo przytulać, ale tylko na chwilę, bo poduchy i tak okupują Guciu i Toffi:lol: Quote
justynavege Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 a ja zwykle miałam duze onkowatych rozmiarów psiaki a teraz dla odmiany okruszek :evil_lol: [B]yewcia zmień tytuł bo juz wizyta poadopcyjna była :evil_lol:[/B] [B]Radku jakie dzielnice wawy są blisko Wilanowa? ( potrzeba mi kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Foksia a nie wiem skad szukać kogoś na mapie dogo :oops:[/B] Quote
Radek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Blisko Wilanowa może być Ursynów, Sadyba, może też być dolny Mokotów, Stegny itp... Quote
justynavege Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Radek dziekuje :) juz kochane ux i zdrojka sa chetne do wizyty :) Quote
yewcia1 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Na jaki tytuł zmieniamy? Czekam na propozycje Quote
rotek_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ewa, i ty sie chcesz jeszcze rozdrabniać:evil_lol::eviltong: "Dinana z Uciechowa w nowym domku!!!!" chyba najprościej;) Quote
Recommended Posts