barb Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Agula99']Niestety, cisza...ale wiara moja nie gaśnie!!! :) Kajunia, to ma dziś full wypas!! Razem z Becią grubą kołdrą utkałyśmy jej drzwi wejściowe!!! Ma tam jak u pana Boga za piecem :)[/QUOTE] To wogole da rade teraz wychodzić ? Quote
Agula99 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='barb']To wogole da rade teraz wychodzić ?[/QUOTE] A dlaczego nie ma dać rady??? Otwiera się drzwi i wychodzi :) Quote
barb Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Agula99']A dlaczego nie ma dać rady??? Otwiera się drzwi i wychodzi :)[/QUOTE] Drzwi z kolderki ? :lol: Quote
Becia66 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='barb']Drzwi z kolderki ? :lol:[/QUOTE] zasłoniłyśmy drzwi od boksu żeby jej mrożny wiatr nie dmuchal do środka. Widoki jej na noc nie potrzebne, niech śpi spokojnie. :lol: Quote
figa33 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 niestety właśnie podobno jeszcze ma być wietrznie , jakby taka niska temp. nie wystarczyła już..ech..:shake: Quote
karolciasz28 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='figa33']niestety właśnie podobno jeszcze ma być wietrznie , jakby taka niska temp. nie wystarczyła już..ech..:shake:[/QUOTE] U nas zrobiło się ciutkę cieplej,ale co z tego skoro to i tak duży mróz i tak, a do tego wszystkiego jeszcze śnieg zapowiadają:shake: Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='karolciasz28']U nas zrobiło się ciutkę cieplej,ale co z tego skoro to i tak duży mróz i tak, a do tego wszystkiego jeszcze śnieg zapowiadają:shake:[/QUOTE] Już pada... Quote
Becia66 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='barb']Już pada...[/QUOTE] u nas jeszcze nie pada ale niebo zachmurzone i pewnikiem coś posypie. Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Skopiowalam z wątku Oziego - w tle Kaja na spacerku z Roziem. :lol: Jak widać pięknie maszeruje w pełnej zgodzie z Terrym i psem Rozia. :lol: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=p1050869.jpg&res=medium[/IMG] Quote
barb Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Ten turkus Kaji bardzo pasuje[/QUOTE] W czerwonym kubraczku w krateczkę też świetnie wygląda. Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 musimy zadbać by na przyszły rok więcej kubraczków uszyć , mamy z czego i ma kto :lol:. Ten kubrak co Ozzi ma na sobie jest już zdezelowany, brak ortalionu na górze, został tylko polar. Pewnie Lukas go zalatwił kiedy się tłukli razem. Jak zelży temp. to siostra Aguli pewnie go zreperuje bo teraz szkoda go z psiaka ściągać.. :lol: Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Kajunia przynajmniej lepiej sobie daje radę w pięknym, błękitnym kubraczku, bo on też jest łatwiejszy w noszeniu i zakładaniu. Jakoś mała daje sobie rade w te mrozy :) Quote
barb Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zrobiłam małej ogłoszenie na Morusku [url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/92530/Mala-Kaja-marznie-w-przytulisku/[/url] Zmieniłam tez tekst na adopcje.org ale tam bardzo długo czeka się na akceptację. Quote
Dzika_Figa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Beciu, ja jutro najprawdopodobniej będę kupowała piki i ortaliony, poluje tez na polarki z przeceny i na lato jak będę w Polsce mam zpalanowane szycie, więc spoko, będą kubraczki. Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Beciu, ja jutro najprawdopodobniej będę kupowała piki i ortaliony, poluje tez na polarki z przeceny i na lato jak będę w Polsce mam zpalanowane szycie, więc spoko, będą kubraczki.[/QUOTE] Dzika_Figo nie wiedziałam że ty też taka zdolna jak Florentynka i Pani Matka. Macie jednak to ,,coś '' w rękach i do tego zmysł artystyczny. Ja natomiast....ech co tu gadać, nigdy nic nie uszylam i nawet nie wiem jak sie do tego zabrać. O przepraszam, guziki umiem przyszyć :eviltong:. Polarki można u nas kupiś za bezcen w szmateksach więc szkoda żebyś na wyprzedażach kupowała.. Ortaliony myślę że też bez problemu można w ciucholandach kupić. Na przyszłą zimę to się przygotujemy że hej !!! I koniecznie 2 duże budy musimy ocieplić /Dingo i Terriego/. Quote
Dzika_Figa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Becia66']Dzika_Figo nie wiedziałam że ty też taka zdolna jak Florentynka i Pani Matka. Macie jednak to ,,coś '' w rękach i do tego zmysł artystyczny. Ja natomiast....ech co tu gadać, nigdy nic nie uszylam i nawet nie wiem jak sie do tego zabrać. O przepraszam, guziki umiem przyszyć :eviltong:. Polarki można u nas kupiś za bezcen w szmateksach więc szkoda żebyś na wyprzedażach kupowała.. Ortaliony myślę że też bez problemu można w ciucholandach kupić. Na przyszłą zimę to się przygotujemy że hej !!! I koniecznie 2 duże budy musimy ocieplić /Dingo i Terriego/.[/QUOTE] Tamte kubraczki to ja szyłam, ja sama... one tylko obszyły kilka bo mnie się taśma skończyła i nigdzie nie mogłam dostać, a wszystkie zasługi im przypisane? I ja się po takim czasie dowiaduję! Buuuuuuu:-(:-( Polarki jak trafisz i ortaliony to kupuj, ale mnie się osobiście wygodniej i szybciej szyje ze szmaty płaksiej, niż przerabia z czegoś i z własnego wygodnictwa wolę sobie szmatę zakupić :diabloti: ale wszytsko się przyda, a jak będzie za duzo, to uszyjemy gigantyczny pokrowiec na całe przytulisko! Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='Dzika_Figa'] wszytsko się przyda, a jak będzie za duzo, to uszyjemy gigantyczny pokrowiec na całe przytulisko![/QUOTE] o, to byłoby najlepsze :lol:. Zwracam ci honor Małgosiu ale nikt nigdzie nie napisał że ty jesteś autorką tych super kubraczków. Było mówione że Pani Matka z tego co pamiętam... Quote
majuska Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 EEEeee ..Beciu.....ja wiedziałam, że Dzika Figa szyła:cool3: Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='majuska']EEEeee ..Beciu.....ja wiedziałam, że Dzika Figa szyła:cool3:[/QUOTE] no to ja jakaś niedoinformowana :cool3: Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A ja miałam dziś telefon w sprawie Kajuni, niestety to nie dom dla niej. A poleciła nas pani od Pakusia, stąd też moje infomracje, że Pakuś tam rządzi, bawi się z dziećmi, szaleje!!! No ale to już zawsze coś, jakiś telefon w sprawie mojego oczka w głowie!!! :) Quote
majuska Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A żadnego innego kundla od nas nie chcieli ? Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='majuska']A żadnego innego kundla od nas nie chcieli ?[/QUOTE] Pani chciała małą suczkę, już małych suczek u nas nie ma, no chyba że Sonię zmniejszymy ;) mówiłam o Ozim :) Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='Agula99']Pani chciała małą suczkę, już małych suczek u nas nie ma, no chyba że Sonię zmniejszymy ;) mówiłam o Ozim :)[/QUOTE] ja też rozmawiałam dzisiaj z Pakusiową Panią bo zaczynam agitować o 1% i proszę rownież Agulę i majuskę aby rozsylały prośbę do domow, do których psa wyadoptowały. Znajomi Pani chcieli niewielką suczkę, może być taka jak Pakuś :lol:, tylko łagodną i otwartą bo są dzieci. Te własnie dzieci odwiedzają z rodzicami Pakusiowy domek i dzieci z naszym psiakiem ślicznie się bawią, Pakulec pies ideał - jak mówi Pani. :loveu: Quote
Recommended Posts