figa33 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 no niestety , nie dzwonią :shake: i to jest najgorsze..:shake: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Barb, wiem jak się skończył konflikt, ale ona się do domu nie nadaje!!! Quote
Becia66 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 figa33 napisał(a):no tak , Kaja może zwiać jestem pewna że gdyby pokochała kogoś tak jak Agulę to by nigdzie nie zwiała. Tylko ona już tak nigdy nikogo chyba nie pokocha. Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 figa33 napisał(a):i to mnie martwi Mnie też to martwi, ale nic nie poradzimy, a Kajunia to moje oczko w głowie...no chyba że podtruje połowę moich psów ;) Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Becia66 napisał(a):j Tylko ona już tak nigdy nikogo chyba nie pokocha. A mąż Majowej ? To byla przeciez milość Kaji od pierwszego wejrzenia ! Moze Kajunia kogoś jeszcze obdarzy swoimi względami. Zeby tylko nią się ktoś zainteresował. Edited January 28, 2012 by barb Quote
figa33 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Agulę trzeba sklonować ( co już było wielokrotnie postulowane ):lol: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Taak Figa, jeszcze jeden taki klon jak ja i świat by się zawalił ;) fajny masz ten banerek z Sonią :) Quote
figa33 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 tak jakoś chciałam ją po babsku potraktować , w różach i kwiatkach:lol: nie miała łatwego życia... Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Super, to może tytuł: "moje życie było usłane cierniami, teraz szukam róż bez kolców" ;) Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 figa33 napisał(a):tak jakoś chciałam ją po babsku potraktować , w różach i kwiatkach:lol: nie miała łatwego życia... Ale fajne banerki obydwa - Kai i Soni. Quote
majuska Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ciocia figa się rozszalała z banerkami, z ogłoszeniami ...super, dziękujemy:loveu:, każda z nas troszkę podziubie i miejmy nadzieję, że trochę psiaków "pogonimy".. Kaja przecież potrafi po siatce łazić, widziałam ją w akcji, jest bardzo sprytna i zwinna, domek z ogródkiem to trochę strach......blok i spacery na smyczy bardzo ok:lol: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A czy ciotka majuska kiedyś się do nas wybierze, czy dopiero za jakie pół roku??? ;) Quote
majuska Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Oj Agula , nie wiesz jakbym chciała, ale bardzo mi trudno na razie.... Quote
figa33 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 właśnie , trochę tu i tam poogłaszamy , może coś zaskoczy z domkami :lol: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 majuska napisał(a):Oj Agula , nie wiesz jakbym chciała, ale bardzo mi trudno na razie.... Szkoda, no ale trudno, poczekamy :) Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='majuska'] Kaja przecież potrafi po siatce łazić, widziałam ją w akcji, jest bardzo sprytna i zwinna, domek z ogródkiem to trochę strach...... Taki maluch chodzi po siatce ? Nie wiedzialam. To chyba, zeby wlasciciele nie wypuszczali jej samej do ogrodu. blok i spacery na smyczy bardzo ok:lol: a jak będzie wszczynać "awantury" z innymi psami ? Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 barb napisał(a):Taki maluch chodzi po siatce ? Nie wiedzialam. To chyba, zeby wlasciciele nie wypuszczali jej samej do ogrodu. a jak będzie wszczynać "awantury" z innymi psami ? Barb, ją można spokojnie wziąć na ręce i znieść po schodach gdyby tam był inny pies, a na spacerku przecież ma się ją na smyczce i można nad tym zapanować, żeby nie szła w pobliżu innego psa, zresztą ona też i inne psy toleruje, nigdy nie wiadomo jak by się zachowywała, ale blok dla niej najlepsze wyjście. Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 majuska napisał(a):Oj Agula , nie wiesz jakbym chciała, .... Przy okazji psy zostalyby przetestowane na dzieci ;) Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 barb napisał(a):Przy okazji psy zostalyby przetestowane na dzieci ;) Taaak, w szczególności Sonia ;) Quote
majuska Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Przecież na smyczy jest ok, zresztą ludzie zwykle jak się do siebie zbliżają z psami na spacerach to się pytają czy ten napotkany pies się nie gryzie ( przynajmniej u nas na osiedlu ) i wtedy sie nie pozwala psom do siebie zbliżyć, dlatego tez Kaja musi chodzić na smyczy, wtedy będzie do opanowania ;) można też od biedy zakładać jej jak będzie potrzeba taki miękki materiałowy kaganiec...w każdymbądź razie , ogródek bez nadzoru to raczej za duże ryzyko ;) Quote
majuska Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 barb napisał(a):Przy okazji psy zostalyby przetestowane na dzieci ;) Przeciez Paćka przez kilka dobrych lat tam nie pojedzie raczej, błoto, gówna i te sprawy...a starsze dzieci to już nie dzieci...kota mam dobrego do testowanai, nie dyga się, ale mógłby pójść w te pola nad Wisłok:evil_lol: ( Gapa naszej Gapki była u mnie i testowałam ją na swoim Rudzielcu, był niewzruszony :lol:) Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 majuska napisał(a):Przeciez Paćka przez kilka dobrych lat tam nie pojedzie raczej, błoto, gówna i te spraw...) majuska, przecież błoto, gówna i te sprawy najfajniejsze dla małych dzieci!! musisz ją kiedyś zabrać ;) Quote
figa33 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 barb ja też nie mam aniołków , mieszkam w bloku , muszę mieć na uwadze ,że ktoś im się nie spodoba i będą szczekać to prawda ,że nie niszczą , nie płaczą jak wychodzimy , spokojnie wytrzymują 8 h a jeden ma tendencję do atakowania ,więc nie jest źle w bloku zawsze wyprowadzam je na smyczy Kajunia jest mała , jak będzie jedynym zwierzakiem , nie będzie dzieci , i się zakocha w człowieku to będzie ok:lol: ( i nie mam tu na myśli Aguli:cool3: ) Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Figa przetestowała, to się zna :) Figa, jakby Ci brakowało jakiegoś do kompletu, to zgłoś się po Kaję, Tobie oddam bez gadania :) Quote
Recommended Posts