Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

figa33 napisał(a):
no tak , Kaja może zwiać

jestem pewna że gdyby pokochała kogoś tak jak Agulę to by nigdzie nie zwiała. Tylko ona już tak nigdy nikogo chyba nie pokocha.

Posted (edited)

Becia66 napisał(a):
j Tylko ona już tak nigdy nikogo chyba nie pokocha.

A mąż Majowej ? To byla przeciez milość Kaji od pierwszego wejrzenia ! Moze Kajunia kogoś jeszcze obdarzy swoimi względami. Zeby tylko nią się ktoś zainteresował.

Edited by barb
Posted

figa33 napisał(a):
tak jakoś chciałam ją po babsku potraktować , w różach i kwiatkach:lol:
nie miała łatwego życia...

Ale fajne banerki obydwa - Kai i Soni.

Posted

Ciocia figa się rozszalała z banerkami, z ogłoszeniami ...super, dziękujemy:loveu:, każda z nas troszkę podziubie i miejmy nadzieję, że trochę psiaków "pogonimy"..
Kaja przecież potrafi po siatce łazić, widziałam ją w akcji, jest bardzo sprytna i zwinna, domek z ogródkiem to trochę strach......blok i spacery na smyczy bardzo ok:lol:

Posted

[quote name='majuska']
Kaja przecież potrafi po siatce łazić, widziałam ją w akcji, jest bardzo sprytna i zwinna, domek z ogródkiem to trochę strach......
Taki maluch chodzi po siatce ? Nie wiedzialam. To chyba, zeby wlasciciele nie wypuszczali jej samej do ogrodu.

blok i spacery na smyczy bardzo ok:lol:

a jak będzie wszczynać "awantury" z innymi psami ?

Posted

barb napisał(a):
Taki maluch chodzi po siatce ? Nie wiedzialam. To chyba, zeby wlasciciele nie wypuszczali jej samej do ogrodu.

a jak będzie wszczynać "awantury" z innymi psami ?

Barb, ją można spokojnie wziąć na ręce i znieść po schodach gdyby tam był inny pies, a na spacerku przecież ma się ją na smyczce i można nad tym zapanować, żeby nie szła w pobliżu innego psa, zresztą ona też i inne psy toleruje, nigdy nie wiadomo jak by się zachowywała, ale blok dla niej najlepsze wyjście.

Posted

Przecież na smyczy jest ok, zresztą ludzie zwykle jak się do siebie zbliżają z psami na spacerach to się pytają czy ten napotkany pies się nie gryzie ( przynajmniej u nas na osiedlu ) i wtedy sie nie pozwala psom do siebie zbliżyć, dlatego tez Kaja musi chodzić na smyczy, wtedy będzie do opanowania ;) można też od biedy zakładać jej jak będzie potrzeba taki miękki materiałowy kaganiec...w każdymbądź razie , ogródek bez nadzoru to raczej za duże ryzyko ;)

Posted

barb napisał(a):
Przy okazji psy zostalyby przetestowane na dzieci ;)

Przeciez Paćka przez kilka dobrych lat tam nie pojedzie raczej, błoto, gówna i te sprawy...a starsze dzieci to już nie dzieci...kota mam dobrego do testowanai, nie dyga się, ale mógłby pójść w te pola nad Wisłok:evil_lol: ( Gapa naszej Gapki była u mnie i testowałam ją na swoim Rudzielcu, był niewzruszony :lol:)

Posted

majuska napisał(a):
Przeciez Paćka przez kilka dobrych lat tam nie pojedzie raczej, błoto, gówna i te spraw...)

majuska, przecież błoto, gówna i te sprawy najfajniejsze dla małych dzieci!! musisz ją kiedyś zabrać ;)

Posted

barb ja też nie mam aniołków , mieszkam w bloku , muszę mieć na uwadze ,że ktoś im się nie spodoba i będą szczekać
to prawda ,że nie niszczą , nie płaczą jak wychodzimy , spokojnie wytrzymują 8 h
a jeden ma tendencję do atakowania ,więc nie jest źle w bloku
zawsze wyprowadzam je na smyczy
Kajunia jest mała , jak będzie jedynym zwierzakiem , nie będzie dzieci , i się zakocha w człowieku to będzie ok:lol: ( i nie mam tu na myśli Aguli:cool3: )