Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miło, że zapytali Nic nie podnosi mi bardziej ciśnienia, jak osoba, która bez słowa pcha łapska do Tory

Na szczeście ja nie mam tego problemu , jak ludzie widzą mojego konika w kagańcu to raczej schodzą z drogi zwłaszcza z małymi dziećmi , raz miałam tylko przypadek jak szłam ulica i Pan prowadził na rowerku małego chłopczyka z lekkim upośledzeniem i podszedł do mnie pytając " przepraszam , mój synek boi sie pieskow, czy mógł by tego poglaskac ?" odpowiedzialam grzecznie ze lepiej nie bo nie wiem jak zareaguje a nie chce zeby jego lęk sie pogłebil przez warknięcie Nerona , podziekował i pojechali dalej ;)

http://img204.imageshack.us/img204/7108/p2110098.jpg pokaż język , aaaaaaaaaa :evil_lol:

http://img571.imageshack.us/img571/6391/p2110121.jpg jakie słodkie zdjęcie :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img809.imageshack.us/img809/1816/p2130227.jpg na widok tego zdjęcia tak się roześmiałam że o mało Marysieńki nie obudziłam :evil_lol: świetna mina :loveu:

Posted

Ty swojego psiaka znasz najlepiej i możesz choć częściowo przewidzieć jego reakcję :) Gerda nie warczy, ale jest jeszcze takim głuptasem i trzeba na nią uważać.

Dziękujemy!

Posted

magdabroy napisał(a):
Miło, że zapytali :) Nic nie podnosi mi bardziej ciśnienia, jak osoba, która bez słowa pcha łapska do Tory :mad:

Dokładnie, ale ja mam na to pewną metodą.
Mianowicie jak ktoś bez pytania pcha łapy, do Kati, to po prostu nie ostrzegam, że mój pies szczeka na obcych :diabloti:

Guest papillonek
Posted

Paula03 napisał(a):
Mianowicie jak ktoś bez pytania pcha łapy, do Kati, to po prostu nie ostrzegam, że mój pies szczeka na obcych :diabloti:

A do dzieci po prostu ,,zostawcie'',bo co jak co ,ale dzieci uwielbiają puchate ozdóbki :lol: Nie miałabym nic przeciwko temu,ze ją głaskają tylko już nie chce mi się tłumaczyć ,że ,,nie wolno próbować szybko dotknąć psa ,bo go to irytuje. Najpierw daj powąchać rękę ,a potem powoli głaszcz".:roll:Niech po prostu ją zostawią w spokoju :roll:

Posted

Paula03 napisał(a):

Zawsze mozna powiedziec ze jest ma pchly albo jest chory na kaszel kenelowy :diabloti:

Posted

Kociak się źle czuje, prawdopodobnie zjadł zatrutego gryzonia. Dostał zastrzyki i teraz leży w pudełku przy kocykach. Ma spadek temperatury, wątrobę w złym stanie. Oby się z tego wylizał :( Gerda się interesuje, co u niego.