doddy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 To musisz się ustawić w kolejce :) Iza też mnie już zapraszała do siebie. :) Teraz myje okna, choć deszcz pada. Quote
Katcherine Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ...taki talent, taki talent mi sie marnuje... to wpisz mnie w kolejke koniecznie! Quote
doddy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A Ty pewnie obiecasz mi dostarczać odpowiednią dawkę wkurzenia, co bym była pełnowartościowym niewolnikiem. :) Quote
Katcherine Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 a nie ...to to juz ci los zgotuje, nie martw sie..Lol. Ty sie chyba jednak bardzo nudzisz jak myjesz okna w deszcz....Lol. A nie chcialabys tak raz w tygodniu na porzadny spacer wziac burki mojej mamy? sczegolnie jeden jest taki...wiecej niz niewybiegany Lol. Pamietasz Gwozdzika? Quote
doddy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Spacerków póki co to mam dość przy swojej trójce :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Wypisałam dziś rachunek za hotel czerwiec -125zł. Wyślę jutro razem z fakturą za weta. W środę/czwartek pojadę z Topazem na badania , jak wyjdzie ok to umawiamy zabieg. Więcej dowiem się w poniedziałek, bo wet jest na szkoleniu w wawie. U nas pada dzisiaj potwornie.... Quote
doddy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ania, a rozwolnienie unormowane już w pełni? Sprawdź proszę ile on przytył. Nie za wcześnie na zabieg? Ja bym poczekała jeszcze z tydzień, a wręcz 2 aby jego stan całkowicie się unormował. Na fakturki czekamy :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 kupa jest ok, jezeli wyniki będą dobre , zobaczymy też ile przytył, to nie ma co długo czekać oczywiście nic na siłę i jeżeli jego stan nie będzie się jeszcze nadawał do zabiegu,to go nie będzie, na pewno wet nie będzie robił niczego pochopnie Quote
Yorija Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='APSA']Mr Hyde: [IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/s6-s9/wyzel032.jpg[/IMG] [IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/s6-s9/wyzel031.jpg[/IMG][/QUOTE] Agato - i reszto również - gdybyś chciała Kozaka sobie przypomnieć [URL="https://picasaweb.google.com/kamila.szczepaniak/KozakSzukaDOMU#"]KOZAK-<ALBUM[/URL] a oto on - mnie podobieństwo powala [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Ue7WBkOpwiw/SJ_19voZrRI/AAAAAAAAIbM/lEekwCBL31o/s400/CIMG4074.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-EZzHuVN0SM8/SJ_2BE-Jt3I/AAAAAAAAIbc/mWlwm-h2bvs/s400/CIMG4076.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-aasRl3hMbv0/SJ_2JCjy9II/AAAAAAAAIdI/dFq7y4ECXhE/s400/CIMG4198.JPG[/IMG] Quote
Panca Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 no jak ja moglabym Kozaka zapomniec?wiesz Yorija co u niego?podobni sa panowie do siebie faktycznie:) Quote
Katcherine Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 No to mam nadzieje ze wielbicielki Kozaka zapadna na Hydea miloscia bezwzgledna i beda wspierac naszego wyzielka i jego czekoladowego kolege, chociazby podnoszeniem watku Lol. Hydzik troszke wyszczuplal na pyszczku bo pamietam ze jego nos to taka ceglowka byla czyli spory wyzli nos, a watek Kozaka podczytywalam swego czasu z zacietoscia....teraz mnie dopada nostalgia za tamtymi czasami. Aniu juz uaktualniam pierwsze posty. Podrap od nas naszego staruszka pod brodka. Quote
tanitka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Super, ze Topaz jest już u Ani, widać jaki jest szczęśliwy :) co do operacji to pozostawiłabym decyzję tym, którzy są teraz z nim na codzień. Quote
Katcherine Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 No to... Hyde juz z Doddy w lecznicy... Doddy pozniej napisze relacje bo ja nie moge... w kazdym razie CHARAKTEREK to on MA! ps. od razu przypomina mi sie anegdota o jednym policyjnym psie z Sulkowic ktory nie wazne kto trzymal smycz - ten byl dobry, ale ten drugi naprzeciw to juz byl wrog do zjedzenia... Po zamianie trzymajacych smycz scenariusz byl ten sam. Lol. Ale niech juz Doddy napisze wszystko. W schronisku mial zrobione badania krwi i wyszly dobre... Quote
doddy Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Poczekacie ciotki na wieści do jutra. Dzisiaj wyszłam o 8 z domu i właśnie wróciłam. Cały dzień latałam za psami :) A jutro od rana mam akcję staruszek pit i co z nim zrobić... więc idę sobie dumać komu wcisnąć dziadka czekoladę. Hyde jest śmieszny tyle powiem, a jutro umotywuję dlaczego. Kasiu, ogromnie Ci dziękuję za dostarczanie wrażeń. Nie muszę skakać na bungi, aby uprawiać sporty ekstremalne. :diabloti: Quote
Katcherine Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ojej.. no to Sobie nagrabilam. Ale... Hydzik jest poza schroniskiem i miejmy nadzieje nacieszy sie emerytura :). Dobranoc Paniom ...i dwom nosom... poki mnie nie zastrzela... Quote
doddy Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Strzelać nie będę bo kto będzie mnie motywował do działania? :diabloti: I kto Tanitce pomoże ratować te dropsiate psy? No kto?! :eviltong: Ale niedługo będę mieć odruch wymiotny na samochód... 300km dzisiaj, jutro 200km... w poniedziałek 200km... To może jakiś chętny mnie zastrzeli i skróci me męki? :cool3: Rozpatrywałam śmierć poprzez oddanie się w zęby Hydea, ale on ma co 2 ząb wystąp i w swoim wieku zanim by skończył mnie zjadać, zapomniałby pewnie kiedy zaczął... Quote
Katcherine Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 O Nie... pies ze skleroza...Kurde, no to rzeczywscie kanal ...To mowisz ze jest nadzieja? nie bedzie pamietal co chcial po pewnym czasie...mniej wiecej... 15 minut? biedny- zabki ma rozchwiane... To co ? Polubilas Hydzika ? Quote
Katcherine Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='doddy'] Kasiu, ogromnie Ci dziękuję za dostarczanie wrażeń. Nie muszę skakać na bungi, aby uprawiać sporty ekstremalne. :diabloti:[/QUOTE] Iii tam skoki na bungi...badzmy szczere- zadna z nas by Hydea nie wyciagnela bo ja bym np. do tej pory stala pod schroniskiem pod golym niebem a pies bylby w samochodzie strozujacy..... To bylo zadanie specjalne dla specjalnej kobitki :). Poza tym mowilam Tobie ze wyzielki tak maja... jak jeden do 10 astow... Lol. No i co ja poradze- jeden aniolek a drugi diabelek.. widac tak mialo byc. Lol Quote
tanitka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Doddy spisałaś się jak zwykle na medal! :) Ciekawe co to wczoraj wyprawialaś z Hydem? ;) Quote
Panca Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 nie pozostaje nic jak wiwatowac ze sie udalo!!!!super!!! Doddy dzieki!jak tam Hyde?dal popalic czy zlagodnial? Quote
Katcherine Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Doddy- ogromne podziekowania. Bez Ciebie nie udaloby sie wyadoptowac obu starszych Panow- chocby ze wzgledu na charakter jednego z nich. Aniu- bardzo dziekuje ze obaj maja miejsce u Ciebie pod znanymi warunkami :):):). Panca- dziekuje ze znalazlas Anie i ze tak dzielnie wspierasz i propagujesz obu. Tanisia- dziekujemy za watek- teraz i tak bedzie najzmudniejsza czesc. Domek. Dada M i APSA- dziekujemy za zajmowanie sie chlopakami w schronisku, i wstawienie informacji o nich na watek wyzelkowy. agata, yorija, i inne Cioteczki - Kazda forma wsparcia - nawet podnoszenie watku na wage zlota. Do dziela kochane Cioteczki. Conajmniej Topazik powinien znalezc domek z wlasnym Ludziem. Conajmniej... ... jak Ja sie Ciesze ze obaj Panowie zaczynaja Staruszkowa Emeryture :):):) Quote
Dada M Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nie mogę się doczekać, by dowiedzieć się, co dokładnie Hyde zmalował ;) Nikt z nim nie będzie się nudził, to pewne ;) Wspaniała akcja, dziewczyny, bardzo się cieszę, że łyżewki już poza schroniskiem. Quote
Katcherine Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Dada M']Nie mogę się doczekać, by dowiedzieć się, co dokładnie Hyde zmalował ;) Nikt z nim nie będzie się nudził, to pewne ;) Wspaniała akcja, dziewczyny, bardzo się cieszę, że łyżewki już poza schroniskiem.[/QUOTE] Ja to namiawiam doddy zeby zmienic Hydeowi imie na : HANIOLEK przez L z kreseczka ;). Jak to sie mowi tonacy brzytwy sie chwyta wiec moze mu zmiana imienia pomoze..?;) Poprosze o opinie szanowne Cioteczki. Quote
doddy Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Melduję, że Hyde jest w hoteliku. Wyspokojniał, spokorniał i jakiś milszy się zrobił :) Jesteśmy po wizycie lekarskiej, ale efekty opiszę jutro bo dopiero wróciłam z hoteliku i padam. Quote
Katcherine Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='doddy']Melduję, że Hyde jest w hoteliku. Wyspokojniał, spokorniał i jakiś milszy się zrobił :) .[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti:nie uwierze dopuki nie bedzie to stan przez dlugi czas ale...iskierka nadzieji zakwitla :placz:. Czyzby ...? :evil_lol: To chyba madry piesek jest? :loveu: Czyzbys Doddy uzyskala status ''zaufanego''?:diabloti: Quote
Recommended Posts