Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nie ...to to juz ci los zgotuje, nie martw sie..Lol. Ty sie chyba jednak bardzo nudzisz jak myjesz okna w deszcz....Lol. A nie chcialabys tak raz w tygodniu na porzadny spacer wziac burki mojej mamy? sczegolnie jeden jest taki...wiecej niz niewybiegany Lol. Pamietasz Gwozdzika?

Posted

Wypisałam dziś rachunek za hotel czerwiec -125zł.
Wyślę jutro razem z fakturą za weta.
W środę/czwartek pojadę z Topazem na badania , jak wyjdzie ok to umawiamy zabieg. Więcej dowiem się w poniedziałek, bo wet jest na szkoleniu w wawie.
U nas pada dzisiaj potwornie....

Posted

Ania, a rozwolnienie unormowane już w pełni? Sprawdź proszę ile on przytył. Nie za wcześnie na zabieg? Ja bym poczekała jeszcze z tydzień, a wręcz 2 aby jego stan całkowicie się unormował.
Na fakturki czekamy :)

Posted

kupa jest ok, jezeli wyniki będą dobre , zobaczymy też ile przytył, to nie ma co długo czekać
oczywiście nic na siłę i jeżeli jego stan nie będzie się jeszcze nadawał do zabiegu,to go nie będzie, na pewno wet nie będzie robił niczego pochopnie

Posted

[quote name='APSA']Mr Hyde:
[IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/s6-s9/wyzel032.jpg[/IMG]

[IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/s6-s9/wyzel031.jpg[/IMG][/QUOTE]

Agato - i reszto również - gdybyś chciała Kozaka sobie przypomnieć
[URL="https://picasaweb.google.com/kamila.szczepaniak/KozakSzukaDOMU#"]KOZAK-<ALBUM[/URL]

a oto on - mnie podobieństwo powala
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Ue7WBkOpwiw/SJ_19voZrRI/AAAAAAAAIbM/lEekwCBL31o/s400/CIMG4074.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-EZzHuVN0SM8/SJ_2BE-Jt3I/AAAAAAAAIbc/mWlwm-h2bvs/s400/CIMG4076.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-aasRl3hMbv0/SJ_2JCjy9II/AAAAAAAAIdI/dFq7y4ECXhE/s400/CIMG4198.JPG[/IMG]

Posted

No to mam nadzieje ze wielbicielki Kozaka zapadna na Hydea miloscia bezwzgledna i beda wspierac naszego wyzielka i jego czekoladowego kolege, chociazby podnoszeniem watku Lol. Hydzik troszke wyszczuplal na pyszczku bo pamietam ze jego nos to taka ceglowka byla czyli spory wyzli nos, a watek Kozaka podczytywalam swego czasu z zacietoscia....teraz mnie dopada nostalgia za tamtymi czasami.

Aniu juz uaktualniam pierwsze posty. Podrap od nas naszego staruszka pod brodka.

Posted

No to...
Hyde juz z Doddy w lecznicy... Doddy pozniej napisze relacje bo ja nie moge... w kazdym razie CHARAKTEREK to on MA!
ps. od razu przypomina mi sie anegdota o jednym policyjnym psie z Sulkowic ktory nie wazne kto trzymal smycz - ten byl dobry, ale ten drugi naprzeciw to juz byl wrog do zjedzenia... Po zamianie trzymajacych smycz scenariusz byl ten sam. Lol.

Ale niech juz Doddy napisze wszystko. W schronisku mial zrobione badania krwi i wyszly dobre...

Posted

Poczekacie ciotki na wieści do jutra. Dzisiaj wyszłam o 8 z domu i właśnie wróciłam. Cały dzień latałam za psami :)
A jutro od rana mam akcję staruszek pit i co z nim zrobić... więc idę sobie dumać komu wcisnąć dziadka czekoladę.

Hyde jest śmieszny tyle powiem, a jutro umotywuję dlaczego.

Kasiu, ogromnie Ci dziękuję za dostarczanie wrażeń. Nie muszę skakać na bungi, aby uprawiać sporty ekstremalne. :diabloti:

Posted

Strzelać nie będę bo kto będzie mnie motywował do działania? :diabloti: I kto Tanitce pomoże ratować te dropsiate psy? No kto?! :eviltong:

Ale niedługo będę mieć odruch wymiotny na samochód... 300km dzisiaj, jutro 200km... w poniedziałek 200km... To może jakiś chętny mnie zastrzeli i skróci me męki? :cool3:

Rozpatrywałam śmierć poprzez oddanie się w zęby Hydea, ale on ma co 2 ząb wystąp i w swoim wieku zanim by skończył mnie zjadać, zapomniałby pewnie kiedy zaczął...

Posted

O Nie... pies ze skleroza...Kurde, no to rzeczywscie kanal ...To mowisz ze jest nadzieja? nie bedzie pamietal co chcial po pewnym czasie...mniej wiecej... 15 minut?
biedny- zabki ma rozchwiane... To co ? Polubilas Hydzika ?

Posted

[quote name='doddy']
Kasiu, ogromnie Ci dziękuję za dostarczanie wrażeń. Nie muszę skakać na bungi, aby uprawiać sporty ekstremalne. :diabloti:[/QUOTE]

Iii tam skoki na bungi...badzmy szczere- zadna z nas by Hydea nie wyciagnela bo ja bym np. do tej pory stala pod schroniskiem pod golym niebem a pies bylby w samochodzie strozujacy..... To bylo zadanie specjalne dla specjalnej kobitki :). Poza tym mowilam Tobie ze wyzielki tak maja... jak jeden do 10 astow... Lol. No i co ja poradze- jeden aniolek a drugi diabelek.. widac tak mialo byc. Lol

Posted

Doddy- ogromne podziekowania. Bez Ciebie nie udaloby sie wyadoptowac obu starszych Panow- chocby ze wzgledu na charakter jednego z nich.
Aniu- bardzo dziekuje ze obaj maja miejsce u Ciebie pod znanymi warunkami :):):).
Panca- dziekuje ze znalazlas Anie i ze tak dzielnie wspierasz i propagujesz obu.
Tanisia- dziekujemy za watek- teraz i tak bedzie najzmudniejsza czesc. Domek.
Dada M i APSA- dziekujemy za zajmowanie sie chlopakami w schronisku, i wstawienie informacji o nich na watek wyzelkowy.
agata, yorija, i inne Cioteczki - Kazda forma wsparcia - nawet podnoszenie watku na wage zlota.

Do dziela kochane Cioteczki. Conajmniej Topazik powinien znalezc domek z wlasnym Ludziem. Conajmniej...

... jak Ja sie Ciesze ze obaj Panowie zaczynaja Staruszkowa Emeryture :):):)

Posted

Nie mogę się doczekać, by dowiedzieć się, co dokładnie Hyde zmalował ;)
Nikt z nim nie będzie się nudził, to pewne ;)

Wspaniała akcja, dziewczyny, bardzo się cieszę, że łyżewki już poza schroniskiem.

Posted

[quote name='Dada M']Nie mogę się doczekać, by dowiedzieć się, co dokładnie Hyde zmalował ;)
Nikt z nim nie będzie się nudził, to pewne ;)

Wspaniała akcja, dziewczyny, bardzo się cieszę, że łyżewki już poza schroniskiem.[/QUOTE]

Ja to namiawiam doddy zeby zmienic Hydeowi imie na : HANIOLEK przez L z kreseczka ;). Jak to sie mowi tonacy brzytwy sie chwyta wiec moze mu zmiana imienia pomoze..?;)
Poprosze o opinie szanowne Cioteczki.

Posted

Melduję, że Hyde jest w hoteliku. Wyspokojniał, spokorniał i jakiś milszy się zrobił :)
Jesteśmy po wizycie lekarskiej, ale efekty opiszę jutro bo dopiero wróciłam z hoteliku i padam.

Posted

[quote name='doddy']Melduję, że Hyde jest w hoteliku. Wyspokojniał, spokorniał i jakiś milszy się zrobił :)
.[/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:diabloti:nie uwierze dopuki nie bedzie to stan przez dlugi czas ale...iskierka nadzieji zakwitla :placz:. Czyzby ...? :evil_lol:
To chyba madry piesek jest? :loveu:

Czyzbys Doddy uzyskala status ''zaufanego''?:diabloti: