Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
No to spoko :cool3:

No i powali zaczynam się rozglądać za szeleczkami... Nie ma moze ktoś zbędnych średniej wielkości szeleczek zapinanych z boku?

Mysiu! Jak tylko będziesz chciała to ja je kupię , koszt nieduży , szeleczki na mojego jamnisia, takie parciane kosztowały 12 zl. Więc nie ma sprawy powiedz tylko słowo a jutro biegusiem do sklepu się udaję i Ci wyślę , tylko nie wiem gdzie?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anula1959 napisał(a):
A tak swoją drogą to co jej się stało z tą łapcią?

Wystarczyło uwaznie poczytać:lol:

Prawdopodobnie to od tej reklamówki, która miała mozcno uwiązana do łapki. przynajmniej tak mi się wydaje.

Sperenza leca ogłoszenia na inne fora:multi:

Posted

Dziękuje za banerek, bo sama nie potrafię robić :oops:

Też mi się wydaje, że Speranza straciła ta łapkę przez reklamówkę, musiała być bardzo mocno ściśnięta.... :(

Dzisiaj nawet nie miałam czasu odwiedzić Speranzy :( Do schroniska dojechałam z godzinnym spóźnieniem, bo tramwaje nie kursowały (był wypadek, ciężarówka przewróciła się na tory), a potem miałam mnóstwo roboty.... :-(

Posted

anula1959 , naprawdę mogła byś kupić szeleczki dla Speranzy? Było by suuuper :cool3: Nie znam się na rozmiarach szelek, ale to by musiały być na takiego średniego psa, ona ma jakieś 50 cm w kłębie.... :roll: Jeśli edziesz mogła kupić to wyślę Ci adres na PW :)

Posted

"patch75" napisał(a):
Czy ktos moze mi pzreslac info jak tworzy sie banerki?

Musisz mieć program do robienia takich rzeczy. Najpopularniejszy jest Photoshop. Ja nie mam żadnego programu. Więc bannerki zamawiam u innych dogomaniaków:evil_lol:

Jak ja bym chciała sie uwolnić od tej matury, to bym przyjechała do Sperenzy:roll:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
anula1959 , naprawdę mogła byś kupić szeleczki dla Speranzy? Było by suuuper :cool3: Nie znam się na rozmiarach szelek, ale to by musiały być na takiego średniego psa, ona ma jakieś 50 cm w kłębie.... :roll: Jeśli edziesz mogła kupić to wyślę Ci adres na PW :)

Oczywiście! Jutro kupię a jak będę miała adres to zaraz wyślę . Pozdrawiam i przesyłam całuski dla suni:lol:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Ja się chyba załamię, ostatnio nie mam w ogóle czasu dla Speranzy :(

Jak ja tam wkrocze to będe miała dla niej zawsze czas:evil_lol:

Sperenza czekaj ino skończa się próbne matury:cool3:

Posted

W schronisku wszyscy mamy strasznie dużo roboty :( Ostatnio jest ciężko - grasuje nosówka, duzo psiaków jest leczonych.... :roll: :-(
Wydaje mi się, że Speranza juz nabrała trochę pewności siebie, częściej wychodzi na zewnątrz swojego boksu kiedy ktoś tam przechodzi :)

Posted

[quote name='wanda szostek']Pianka , tu już mała ogłoszona:
animalia.pl
serwis konie.com 60 dni
eofertach com do 21.01.07
www.moje anonse od dzisiaj przez 60 dni
24 polska.pl do 21 XI
isu.pl przez 27 dni
www.aport-polska przez 45 dni
www.4łapy
www. bono-polska.pl
Mojpupil. przez 90 dni
etablice na 30 dni
www.gryps.pl do 18XII
http:// ale. gratka. pl
Wstaw na inne, żeby nie dublować a szerzej ogłosić

Dodaję następne ogłoszenia
ogloszenia.dj.pl/ do 3. 12. 06

darmowe-ogloszenia.lap.pl/ do 3. 01. 07

Posted

Spoko Pianka damy radę :)

Speranza jest coraz odważniejsza - dzisiaj byłam u niej tylko na minutkę, ale jak weszłam to suńka odrazu do mnie podeszła - można nazwać to naszym małym sukcesem :cool3: