Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w takim miejscu klatka odpada.... Ukradli by ją za pieć minut na złom :shake: Speranza gustuje w żulach (w końcu wczesniej taki był jej włascicielem) i własnie przy takich się trzyma, oczywiście na bezpieczną odległość..... :roll: Zresztą ona jest potwornie sprytna....

• 1 month later...
Posted

Cioteczki nie uwierzycie :multi: To poprostu cud :multi:
Wczoraj miałam okazję wykąpać Speranzę :cool3:
Zainteresował się nią pewnien Pan, który mieszka w pobliżu tego miejsca gdzie sunia koczowała i postanowil ją złapać, po wielu próbach w nocy z piątku na sobotę udało mu się :multi: Zabrał ją do siebie do domku (dom z ogrodem) i własnie tam bedzie miezkała Speranza, tylko poprosił nas o wykąpanie ślicznotki, bo wyglądała tragicznie :shake: Ten Pan ją dokarmiał od dłuższego czasu i jest naprawde wspaniałym człowiekiem :multi: Teraz niech tylko Speranza (a raczej Maja) będzie grzeczna, bo już Pan ma kilka dziur w ręce :eviltong:

Posted

Musi być dobrze :cool3: Speranza ma naprawdę wspaniałą rodzinkę, która od zawsze ma psy po przejściach... W domu mieszka jeszcze mały piesek, wyrzucony z auta, początkowo też nie chciał się dać złapać, też pare razy ugryzł Pana, a teraz to prawdziwy pies rodzinny ;)

Posted

:multi::multi::multi:Cudowne wiesci.
Zagladałam tutaj i przyznam, ze mało miałam nadziei...
A tu faktycznie cud!!!
Bardzo się cieszę. Mam nadzieje, ze sunia zaklimatyzuje sie szybko w nowym miejscu.

Posted

[quote name='martaa2']:multi::multi::multi:Cudowne wiesci.
Zagladałam tutaj i przyznam, ze mało miałam nadziei...
A tu faktycznie cud!!!
Bardzo się cieszę. Mam nadzieje, ze sunia zaklimatyzuje sie szybko w nowym miejscu.[/quote]

Wspaniała nowina. Bardzo się cieszę, że to słoneczko ma szansę na normalne życie. Pozdrowienia dla tego wspaniałego człowieka i mam nadzieję, że cierpliwości mu dla tej bieduli nie zabraknie. Oby mu nie uciekła. Myślę, że jeżeli będzie w domu między ludźmi to nabierze do nich zaufania . Potrzeba trochę czasu i cierpliwości.

Posted

Tak wyglądała Sperka po kąpaniu :roll:

[img]http://images33.fotosik.pl/56/c24a2010b5ebc745.jpg[/img]

[img]http://images33.fotosik.pl/56/8850c45b38a5afd9.jpg[/img]

[img]http://images27.fotosik.pl/118/194078162b50c1cc.jpg[/img]

Posted

Wielkie podziękowania :modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose: i słowa uznania oraz ogromnego szacunku dla Pana.
Mysia, koniecznie wyściskaj Pana przy najblizszej okazji i życz Panu ode mnie duuuuużo zdrówka:iloveyou:.
Kochana Speranza na pewno nie przeżyłaby długo na "wolności".

Posted

[quote name='wanda szostek']Moja śliczna biedulka. Kiedy będziemy mogły zobaczyć zdjęcia na których będzie szczęśliwym domowym pieskiem?[/quote]

oby jak najszybciej :razz: Obiecuje, że za jakiś czas ja odwiedzę ;)