wanda szostek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Czuwaj nad moją piękną. Szkoda wielka, że nie mogę jej pomóc. Quote
Mysia_ Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 w takim miejscu klatka odpada.... Ukradli by ją za pieć minut na złom :shake: Speranza gustuje w żulach (w końcu wczesniej taki był jej włascicielem) i własnie przy takich się trzyma, oczywiście na bezpieczną odległość..... :roll: Zresztą ona jest potwornie sprytna.... Quote
Jola_K Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 wolnosc to jej zywiol, ale jakos nie wyobrazam sobie ze sama przetrwa zime :shake: Speranza... Quote
Mysia_ Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 też sobie jakoś tego nie wyobrażam :-( Ale ona w końcu przez te wszystkie lata żyła właśnie na dworze zdana tylko na siebie :roll: Quote
Mysia_ Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Cioteczki nie uwierzycie :multi: To poprostu cud :multi: Wczoraj miałam okazję wykąpać Speranzę :cool3: Zainteresował się nią pewnien Pan, który mieszka w pobliżu tego miejsca gdzie sunia koczowała i postanowil ją złapać, po wielu próbach w nocy z piątku na sobotę udało mu się :multi: Zabrał ją do siebie do domku (dom z ogrodem) i własnie tam bedzie miezkała Speranza, tylko poprosił nas o wykąpanie ślicznotki, bo wyglądała tragicznie :shake: Ten Pan ją dokarmiał od dłuższego czasu i jest naprawde wspaniałym człowiekiem :multi: Teraz niech tylko Speranza (a raczej Maja) będzie grzeczna, bo już Pan ma kilka dziur w ręce :eviltong: Quote
Pianka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ja chyba nie wierze w to co czytam:-o Speranza ma dom:crazyeye: Uszczypnijcie mnie kto:roll: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
patch75 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 no to kolejny cud sie zdarzyl, to musi byc wyjatkowy czlowiek; buziaki dla niego i speranzy:loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
karusiap Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 uffff jak dobrze,ze ten Pan o nia walczyl:loveu: Quote
Jola_K Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ale wiesci :crazyeye: to cud! ciesze sie ogromnie! pozdrowienia dla tego Pana i trzymam kciuki by Speranza/Maja zaakceptowala nowa sytuacje i nowego Pana Quote
eria Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 rewelacyjne wieści !!!! CUD !!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Musi być dobrze :cool3: Speranza ma naprawdę wspaniałą rodzinkę, która od zawsze ma psy po przejściach... W domu mieszka jeszcze mały piesek, wyrzucony z auta, początkowo też nie chciał się dać złapać, też pare razy ugryzł Pana, a teraz to prawdziwy pies rodzinny ;) Quote
Tola Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :multi::multi::multi:Cudowne wiesci. Zagladałam tutaj i przyznam, ze mało miałam nadziei... A tu faktycznie cud!!! Bardzo się cieszę. Mam nadzieje, ze sunia zaklimatyzuje sie szybko w nowym miejscu. Quote
Mysia_ Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Witokret']Chyba zaczne wierzyc w cuda :multi:[/quote] dokładnie ;) Quote
wanda szostek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='martaa2']:multi::multi::multi:Cudowne wiesci. Zagladałam tutaj i przyznam, ze mało miałam nadziei... A tu faktycznie cud!!! Bardzo się cieszę. Mam nadzieje, ze sunia zaklimatyzuje sie szybko w nowym miejscu.[/quote] Wspaniała nowina. Bardzo się cieszę, że to słoneczko ma szansę na normalne życie. Pozdrowienia dla tego wspaniałego człowieka i mam nadzieję, że cierpliwości mu dla tej bieduli nie zabraknie. Oby mu nie uciekła. Myślę, że jeżeli będzie w domu między ludźmi to nabierze do nich zaufania . Potrzeba trochę czasu i cierpliwości. Quote
Mysia_ Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Napewno za jakiś czas odwiedze Speranzę, zobacza jak sie ma ślicznotka ;) Quote
Mysia_ Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Tak wyglądała Sperka po kąpaniu :roll: [img]http://images33.fotosik.pl/56/c24a2010b5ebc745.jpg[/img] [img]http://images33.fotosik.pl/56/8850c45b38a5afd9.jpg[/img] [img]http://images27.fotosik.pl/118/194078162b50c1cc.jpg[/img] Quote
eria Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 no napewno nie wygląda na zachwyconą :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 do zachwytu wiele jej brakowało :eviltong: Ale i tak była bardzo grzeczna ;) Quote
wanda szostek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Moja śliczna biedulka. Kiedy będziemy mogły zobaczyć zdjęcia na których będzie szczęśliwym domowym pieskiem? Quote
Odi Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Wielkie podziękowania :modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose: i słowa uznania oraz ogromnego szacunku dla Pana. Mysia, koniecznie wyściskaj Pana przy najblizszej okazji i życz Panu ode mnie duuuuużo zdrówka:iloveyou:. Kochana Speranza na pewno nie przeżyłaby długo na "wolności". Quote
Mysia_ Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 [quote name='wanda szostek']Moja śliczna biedulka. Kiedy będziemy mogły zobaczyć zdjęcia na których będzie szczęśliwym domowym pieskiem?[/quote] oby jak najszybciej :razz: Obiecuje, że za jakiś czas ja odwiedzę ;) Quote
Recommended Posts