Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UBOCZE napisał(a):
Tak, Romka, ten boks zawsze będę traktował z sentymentem.:lol: Oby był takim krótkim miejscem przejściowym przed domkiem...:lol:

Czy wiadomo co u Dekiego? Moze inne chłopaki przestały mu już dokuczać?

Jutro jestem w schronisku to będzie relacja...

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deki ma na FB prawie 300 sympatyków. Aż 150 osób udostępnia jego allegro, które zaraz się kończy. Popularność bardzo cieszy, ale wciąż nie ma osoby, która mogłaby dać Dekusiowi dom...:shake::-(

Romka, gdy tylko będziesz miała dzisiaj wieści od Dekiego, proszę, napisz. Zaraz wrzuciłbym na FB.

Posted

Był dziś na spacerku...bardzo zadowolony,podszedł do mnie ,były głaski...w boksie spokój...Laki dziś wrócił z kastracji...CZY MOŻNA ODNOWIĆ ALLEGRO,ja będę sponsorem...

Posted

Romka napisał(a):
Był dziś na spacerku...bardzo zadowolony,podszedł do mnie ,były głaski...w boksie spokój...Laki dziś wrócił z kastracji...CZY MOŻNA ODNOWIĆ ALLEGRO,ja będę sponsorem...

Dzięki Romka!:loveu:
Jeszcze został mu dzień, ale napiszę już do lilk_i. ;)

Zaraz skopiuję Twoją wieść na FB, bo tam sporo osób o niego się bardzo martwi. Oczywiście ze mną włącznie. Bardzo zapadł mi niezasłużony los tego psiaka...:shake:

Posted

Romka napisał(a):

Napisałem już do lilk_i prośbę w tej sprawie...

Posted

[quote name='UBOCZE']Jak się miewa i czy są jakieś nowe fotki? Zaraz wrzuciłbym je na FB...[/QUOTE]
Nasz przyjaciel miewa się ok...ale zdjęć nowych nie ma...dziś padał deszcz,były adopcje,były zdjęcia nowych psiaków...postaramy się niedługo...z jego boksu do domu poszedł dziś Laki,to ten borderowaty...

Posted

[quote name='Romka']Nasz przyjaciel miewa się ok...ale zdjęć nowych nie ma...dziś padał deszcz,były adopcje,były zdjęcia nowych psiaków...postaramy się niedługo...z jego boksu do domu poszedł dziś Laki,to ten borderowaty...[/QUOTE]

Dzięki! To też informacja. Zaraz przekażę i cierpliwie czekam na następne wieści. Gdyby Kaja zdecydowała się na FB, to ja proszę o kontakt na PW i dam zaraz link do wydarzenia Dekiego. Można byłoby też powstawiać inne psiaki z Łowicza, niech wieści o nich idą w świat. Tylko, tak jak pisałem, w dużej cenie relacje bezpośrednie, czyli od osoby, która zna psiaka...

Posted

[quote name='UBOCZE']Dzięki! To też informacja. Zaraz przekażę i cierpliwie czekam na następne wieści. Gdyby Kaja zdecydowała się na FB, to ja proszę o kontakt na PW i dam zaraz link do wydarzenia Dekiego. Można byłoby też powstawiać inne psiaki z Łowicza, niech wieści o nich idą w świat. Tylko, tak jak pisałem, w dużej cenie relacje bezpośrednie, czyli od osoby, która zna psiaka...

Tu jest wydarzenie Dekiego na FB

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_110014355730871&id=167316113334028&ref=notif&notif_t=group_activity#!/event.php?eid=217493198281012