Romka Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 UBOCZE napisał(a):Tak, Romka, ten boks zawsze będę traktował z sentymentem.:lol: Oby był takim krótkim miejscem przejściowym przed domkiem...:lol: Czy wiadomo co u Dekiego? Moze inne chłopaki przestały mu już dokuczać? Jutro jestem w schronisku to będzie relacja... Quote
UBOCZE Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Deki ma na FB prawie 300 sympatyków. Aż 150 osób udostępnia jego allegro, które zaraz się kończy. Popularność bardzo cieszy, ale wciąż nie ma osoby, która mogłaby dać Dekusiowi dom...:shake::-( Romka, gdy tylko będziesz miała dzisiaj wieści od Dekiego, proszę, napisz. Zaraz wrzuciłbym na FB. Quote
Romka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Był dziś na spacerku...bardzo zadowolony,podszedł do mnie ,były głaski...w boksie spokój...Laki dziś wrócił z kastracji...CZY MOŻNA ODNOWIĆ ALLEGRO,ja będę sponsorem... Quote
UBOCZE Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Romka napisał(a):Był dziś na spacerku...bardzo zadowolony,podszedł do mnie ,były głaski...w boksie spokój...Laki dziś wrócił z kastracji...CZY MOŻNA ODNOWIĆ ALLEGRO,ja będę sponsorem... Dzięki Romka!:loveu: Jeszcze został mu dzień, ale napiszę już do lilk_i. ;) Zaraz skopiuję Twoją wieść na FB, bo tam sporo osób o niego się bardzo martwi. Oczywiście ze mną włącznie. Bardzo zapadł mi niezasłużony los tego psiaka...:shake: Quote
Romka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Ubocze ,mam jeszcze jednego psiaka co leży mi na sercu,ślepaczka Rafika,zajrzyj proszę...może i on mógłby znależć się na FB? http://www.dogomania.pl/threads/207005-RAFIK-malutki-niewidomy-psiaczek-PILNIE-POSZUKUJE-DT! Quote
UBOCZE Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Romka napisał(a):Był dziś na spacerku...bardzo zadowolony,podszedł do mnie ,były głaski...w boksie spokój...Laki dziś wrócił z kastracji...CZY MOŻNA ODNOWIĆ ALLEGRO,ja będę sponsorem... Napisałem już do lilk_i prośbę w tej sprawie... Quote
lilk_a Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [FONT=Georgia]allegro Dekiego[/FONT] , zdjęcia dołożyłam :) Quote
Romka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='lilk_a'][FONT=Georgia]allegro Dekiego[/FONT] , zdjęcia dołożyłam :) Bardzo dziękuję...poprosiłam także o allegro dla Rafika... Quote
Romka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Marycha35']Allegro cudne!!!! Domki do roboty....:)[/QUOTE] Tak cudne... Quote
kajkoowa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Śliczne allegro, mam nadzieję, ze ktoś zadzwoni! Quote
Paula03 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Deki i Tramp byli dzisiaj na długim spacerku. Dekuś wcale nie chciał wracać do boksu... Quote
Marycha35 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Kochany psiak. Domki, ogarnąć się i do roboty!!! Ludkowie kochani uwaga 1 lipca Międzynarodowy Dzień Psa:) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Miło lukę gościć:) A jak nasz Przyjaciel się miewa? Quote
UBOCZE Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jak się miewa i czy są jakieś nowe fotki? Zaraz wrzuciłbym je na FB... Quote
Romka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='UBOCZE']Jak się miewa i czy są jakieś nowe fotki? Zaraz wrzuciłbym je na FB...[/QUOTE] Nasz przyjaciel miewa się ok...ale zdjęć nowych nie ma...dziś padał deszcz,były adopcje,były zdjęcia nowych psiaków...postaramy się niedługo...z jego boksu do domu poszedł dziś Laki,to ten borderowaty... Quote
Romka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 A to jest ten szczęściarz co poszedł do nowego domu...imię w sam raz dla niego wybrane...:lol: Quote
Romka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Nowa opiekunka Lakiego prowadzi taki blog...Ubocze to coś dla Ciebie...kocurki;) http://www.wilddzikowo.blogspot.com/ Bardzo się cieszę,że Laki trafił do takiego domu... Quote
UBOCZE Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Romka']Nasz przyjaciel miewa się ok...ale zdjęć nowych nie ma...dziś padał deszcz,były adopcje,były zdjęcia nowych psiaków...postaramy się niedługo...z jego boksu do domu poszedł dziś Laki,to ten borderowaty...[/QUOTE] Dzięki! To też informacja. Zaraz przekażę i cierpliwie czekam na następne wieści. Gdyby Kaja zdecydowała się na FB, to ja proszę o kontakt na PW i dam zaraz link do wydarzenia Dekiego. Można byłoby też powstawiać inne psiaki z Łowicza, niech wieści o nich idą w świat. Tylko, tak jak pisałem, w dużej cenie relacje bezpośrednie, czyli od osoby, która zna psiaka... Quote
UBOCZE Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='UBOCZE']Dzięki! To też informacja. Zaraz przekażę i cierpliwie czekam na następne wieści. Gdyby Kaja zdecydowała się na FB, to ja proszę o kontakt na PW i dam zaraz link do wydarzenia Dekiego. Można byłoby też powstawiać inne psiaki z Łowicza, niech wieści o nich idą w świat. Tylko, tak jak pisałem, w dużej cenie relacje bezpośrednie, czyli od osoby, która zna psiaka... Tu jest wydarzenie Dekiego na FB http://www.facebook.com/home.php?sk=group_110014355730871&id=167316113334028&ref=notif¬if_t=group_activity#!/event.php?eid=217493198281012 Quote
UBOCZE Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ale piękny pies z tego Lakiego. I szczęściarz. Oby Deki poszedł w jego ślady... Quote
Recommended Posts