Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby to wszystko zadziałało, bo naprawdę bardzo mi go żal. A widać, że piękny i kochany psiak...

[FONT=Arial Black]Jaka na mnie ciąży wina?[/FONT]
[FONT=Arial Black]Przecież jestem wierna psina.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Nie mam Pana, nie mam domu,[/FONT]
[FONT=Arial Black]Nie podobam się nikomu...:-(:-(:-([/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

Mnie się podoba!!!:) Ubocze bardzo dziękuję za zaproszenie, psiak jest uroczy! Rozsyłam wątek:) Że też mu się tacy pacanowaci właściciele trafili......wrrr!!!!!!!!!!!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Mnie się podoba!!!:) Ubocze bardzo dziękuję za zaproszenie, psiak jest uroczy! Rozsyłam wątek:) Że też mu się tacy pacanowaci właściciele trafili......wrrr!!!!!!!!!!!

Dzięki Wielkie, Marycha, za przybycie! Biedny Deki, ale też współczuję przyszłosci tego owczarka, gdy na horyzoncie za ileś lat może nagle pojawi się kolejny nowy, silniejszy model... Oby wtedy nie podzielił losu Dekiego...

Posted

Masz rację.:( Gdzie, do czorta, jest właściciel??? Czy nie można takim zachowaniom psim zapobiec? Chociaż teoretycznie właściciel powinien być mądrzejszy....Szkoda gadać situejszyn, jak mawiała moja Pani od angielskiego, rodem z Australii:)

Posted

Ale super zabrzmiało "dostać liza w pysk"...:evil_lol: Z zaskoczenia. Zaraz pogodniej.;)

Dekuś, już ponad 50 osób na fejsie udostępnia Twoje allegro.:lol:

... żeby coś jeszcze fajnego w postaci baśniowego domku dla Ciebie się wykluło..:roll:

Posted

Panca napisał(a):
musi sie znalezc dom !!!!nie ma innej opcji!te smutne, piekne oczy wzrusza kogos na pewno

Oczka, pychol ma wzruszające, prawda? I jak zmienia się nie do poznania, gdy wychodzi na spacerek, jakby odzyskiwał wiarę w lepsze życie. Ale to tylko 20-30 minut w tygodniu, a potem smutny chowa się w boksie...:shake::-(

Wchodź na górę, Dekuś! Musisz mieć opiekunów godnych Ciebie...:lol:

Posted

Cholercia nie figuruję na FB i nie mogę podejrzeć Dekiego. Nic to, najważniejsze to namierzyć domek, który już marzy o Dekim, ale jeszcze psiaka nie zna:) No, Losie, poprzecinaj parę dróg, połącz kilka informacji, wymieszaj minuty:) A dostaniesz liza w pysk:):):)
Ubocze pozdrawiam serdecznie;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nie spać i śpieszyć się! Czy Dekuś będzie miał w sobotę spacer? Jeśli tak, to czy możliwe byłyby nowe fotki? Przydałyby się na FB...

Oczywiście,jutro jak zawsze jesteśmy w schronisku...poproszę Kajkę i Paulę to zrobią nam cudne zdjęcia...wszystko by Deki miał domek...Laki z jego boksu ma dużą szansę na domek...już organizujemy wizytę przedadopcyjną...teraz czas na Dekiego!!!!:lol::lol::lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Deki na FB ma już swoich sympatyków, którzy pamiętają o nim i rozpowszechniają wieści. Mam nadzieję też, że ktoś odezwie się z allegro...;)

Bardzo był chciała...a Deki siedzi w boksie na przeciwko boku Misi...dawnego boksu Misi oczywiście...;)

Posted

Romka napisał(a):
Bardzo był chciała...a Deki siedzi w boksie na przeciwko boku Misi...dawnego boksu Misi oczywiście...;)

A jakie teraz psiaki siedzą w boksie Misiowym? Bo z tego co pamiętam, to był dobry boks "mieszkalny", ale jego wadą było to, że nie dochodziły tam osoby przychodzące do schronu w celu adopcji...

Posted

Całkiem duży...Elmo kudłacz już w hoteliku...Tramp i Rupert siedzą nadal w schronisku...Rupert,ten biały psiaczek siedzi już od 2007 roku...:shake:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hmmm, w 6-tkę w jednym boksie...;):):)

No co Ty...jest boks Misiowy i boks na przeciwko Misiowego,zwany u nas w schronisku bajkowym...tam właśnie,w bajkowym razem z Trampem,Rupertem i Laki siedzi Deki...paniał?:lol: