Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalva napisał(a):
Dzień dobry Dekusiu, szukamy Ci dobrego domku! Jak się Deki trzyma?

Kalva,Dekuś siedzi sam w oddzielnym boksie...moją odpowiedz masz na PW.Bardzo dziękuję za pamięć o Dekusiu!

Posted

Kalva napisał(a):
dziękuję, też odpisałam, ważne, że zła passa przerwana, teraz już domek się znajdzie!

Czego sobie życzymy a Dekuś w szczególności!:lol:

Posted

Starszy oczywiście!Moim zdaniem ma około 10 lat,piszemy gdzieś o tym na wątku...to oddający go opiekun podał 6 lat,pewnie wiedział,że starsze pieski nie mają szans na domek...:-(

Posted

Romka napisał(a):
Coś mi się wydaje,że Deki jest znacznie starszy niż 6 lat...kiedy patrzę na jego oczka wydają się dużo starsze i chyba nie ma już zębów na dole...

Ja już w 3 poście miałam wątpliwości...informacje jak zawsze ze schroniska...

Posted

annavera napisał(a):
na FB jest napisane, że około 10 lat ... że to właściciel podał że 6

I tak trzeba zostawić zaraz zmienię w 1 poście...chyba podawałam gdzieś dla Ubocze 10 lat bo też miałam wątpliwości...

Posted

Cleo2008 napisał(a):
wstawilam dekiego na watek gdzie ludzie psa szukaja, niestety nie umiem wgrac zdjecia:(

Cleo,dziękuję za wrzucenie...uzupełniłam Twoją informację i wrzuciłam jeszcze zdjęcia psiaka...

Posted

[quote name='DogAngel']

Tak,jest bardzo smutny...dziś też go widziałam...na ostatnim zdjęciu uchwycono moment ,kiedy położył się przed bramą i koniecznie chciał iśc na spacer...nie chciał wracać do boksu...