Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka jak on znajdzie dobry dom to neich go wolają nawet pasztetowa:evil_lol:
a swoja droga moj byly psiak juz za TM przygarniety znajduch mial na imię Fluk co nie kojarzy sie zbyt elegancko ale na pewno byl szczesliwy

Posted

zapomnialam napisac ze tez w schronisku zastanawialismy sie skad imie Rybak
i jedyne rozsadne rozwiazanie jakie nam przyszlo do glow to to ze jak sie wystraszy to robi oczy tak duze jak kiedyś byla 5złotowka z rybakiem :evil_lol:

ulv Sarna od smukłości :evil_lol:

Posted

A ja do Rybaczka najczęściej mówię "Rybko", "Moja Rybka".
Mimo, że może to brzmi bardziej "kobieco", ale to nie ma znaczenia.
Mój pies nazywa się Łapa /mimo, że jest facetem/, to jest ten Łapa, nie ta. Wzięłam go ze schroniska z takim imieniem i tak zostało.
A muszę Wam powiedzieć, że Rybaczek z charakteru i często z zachowania jest bardzo podobny do mojego Łapy!
Kochana psinka!

Posted

On wcale nie jest taki strachliwy na dłuższą metę...sama przyznaj spotkanie z Doggim przeżył (a to nie lada wyczyn) dla pieska, który zobaczył tuż obok siębie skaczącego i piszczącego konia. W pewnym momencie nawet zaczął wyraźnie podnosić ogon, co w języku psów, na bank oznacza pewniejsze samopoczucie :)

Posted

Molkas napisał(a):
On wcale nie jest taki strachliwy na dłuższą metę...sama przyznaj spotkanie z Doggim przeżył (a to nie lada wyczyn) dla pieska, który zobaczył tuż obok siębie skaczącego i piszczącego konia. W pewnym momencie nawet zaczął wyraźnie podnosić ogon, co w języku psów, na bank oznacza pewniejsze samopoczucie :)

Molkas, Twój "konik" jest super! Widziałam go tylko na zdjęciach, a już go uwielbiam!:loveu: