Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=7]UWAGA...
nie przegap!

w bazarku kolczykowym dołożone nowe przedmioty...

w tym coś dla potrzebujących szczęścia zapominalskich :smile:

... tylko do jutra do 21-ej...

Zapraszamy...

.....................
..............
.......
....
.

1

2

[SIZE=4]3 ALBUMY i ramki z naturalnych materiałów_

4.Bransoletki modułowe, niczym PANDORA
z koralikami na srebrze CHARMS

...
...

...zuzlikowa bazarkowo zaprasza...
dla BDT i bernardynów

Posted

Potwierdzam, na moje konto wpłynęło 527 zł czyli Kami ma opłacony marzec i kwiecień bez 24 zł.
U laseczki jak zwykle wszystko OK, poza faktem, ze domu nie ma. Telefony milczą, przynajmniej te z moich ogłoszeń :( Postaram się w weekend wstawić nowe fotki. A jak nie ja to mam zapowiedziane odwiedziny, więc na pewno jakieś się znajdą :)

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Szukamy kogoś do ogłoszenia Kamuni jeszcze na mazowiecki... może ktoś znajdzie czas?

przyłączam się do prośby bez ogłoszeń Kami domu nie znajdzie , a już chyba roczek minie jak go szuka :(

Posted (edited)

wpadam na szybko i zapraszam na bazarki... wpadłam w bazarkowy szał, ale cóż- pieniądz rządzi i pomocą dla zwierzaków, więc....

Zapraszam na inne bazarki dla BDT i dla bernardynów: Kami, Sylwka i Bertiego...

1.roślinkowy dzisiaj się już kończy, a dołożyłam rabarbar, różę chińską i liliowiec o ogromnych kwiatach...

<<< dziś ostatni dzień

2.Albumy
[SIZE=2] _ z roślin, aż z Indonezji << jutro kończymy

3.Bransoletki modułowe na srebrze...niczym PANDORA-

tu nie musisz mieć umiejętności i narzędzi...tu rozpoczniesz tworzenie własnej biżuterii i w minutę stworzysz swoją własną bransoletkę.. <<< nie spóźnij się- pojutrze kończymy.

4.mega giga wyprzedaż- już jest ponad 160 pozycji, a kto wie, czy do 200 nie dobijemy...

dla każdego coś się znajdzie i do tego w niezwykle sympatycznych cenach...

Edited by zuzlikowa
Posted

[quote name='buniaaga']przyłączam się do prośby bez ogłoszeń Kami domu nie znajdzie , a już chyba roczek minie jak go szuka :(

Nadal szukamy kogoś kto może ogłosić Kami na woj mazowieckie... bardzo by się przydało!

Miałam telefon o Kamunię z Jaworzna(śląsk), ale niestety w domu już 3 giga psy i do tego 2 maluchy... teren ogrodzony siatką i Kami biegająca na zewnątrz z innymi psami ( maluchami także...)... niestety i brak pewności, co do możliwości utrzymania następnego giganta( szczególnie w sytuacji ekstremalnej- wypadku, choroby...)...

Posted

MEGA PILNA SPRAWA!!!!

Imię: BOSTON
Miasto przebywania: podbeskidzie
Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19249631
Opis: Owczarek niemiecki długowłosy, czarny podpalany... wrócił z adopcji z etykietką :agresywny.
Pies jednak potrzebuje odpowiedniego, doświadczonego i odpowiedzialnego przewodnika i ... zajęcia- zabawy, szkolenia, długich spacerów...
W schronisku określano go jako psa z charakterem, usiłującego podporządkować sobie otoczenie, potrafiącego pokazać niezadowolenie... wychodził z wolontariuszami na spacery, pozwalał się dotykać, szedł tam gdzie człowiek, posłuszny, zainteresowany bardzo otoczeniem... nigdy nie było incydentów... podobnie jest i teraz.
Pięknie chodzi na smyczy...

Kontakt: 607 488 598 (BUDRYSEK)

...pilnie szuka domu ...
...po powrocie z adopcji z etykietką : agresywny, nie jest już bezpieczny w schronisku...

Posted

No, ale ja to jestem rozczarowana. Tyle krzyku o zdjęcia było, a jak są to tylko dwie osoby się cieszą... A Kamisia w kompleksy wpada

Posted

[quote name='Kuna']No, ale ja to jestem rozczarowana. Tyle krzyku o zdjęcia było, a jak są to tylko dwie osoby się cieszą... A Kamisia w kompleksy wpada

Nie żartuj... cieszy się więcej osób, ale się ukrywają ze swą radością i podziwem... opłotkami jenom przekazują info o cudnej Kamuni...

a ja siedzę i deliberuję: która Kamunia bardziej mi się podoba... ta...czy ta...

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='zuzlikowa']Nie żartuj... cieszy się więcej osób, ale się ukrywają ze swą radością i podziwem... opłotkami jenom przekazują info o cudnej Kamuni...

a ja siedzę i deliberuję: która Kamunia bardziej mi się podoba... ta...czy ta...

No mnie jak zwykle, ta z wiatrem we włosach, ale strach się odzywać, bo się pojawi znowu tsunchi i powie, ze pies z klatki wypuszczony i szaleje:evil_lol:

Posted

Ja sobie serdecznie wypraszam ! Ja tu zachwyt nad Kami urządzam na pół Krakowa ! :D
Jak zwykle przepiękna jest. Pychol ma śliczniasty.

Szczególnie na tej fotce z rozwianymi uszyskami w kurzu :D

Kuna wygłaszcz Kamulca w moim imieniu porządnie.

Posted

suślik napisał(a):
Ja sobie serdecznie wypraszam ! Ja tu zachwyt nad Kami urządzam na pół Krakowa ! :D
Jak zwykle przepiękna jest. Pychol ma śliczniasty.

Szczególnie na tej fotce z rozwianymi uszyskami w kurzu :D

Kuna wygłaszcz Kamulca w moim imieniu porządnie.

Przychylam się do zdania o sliczności i poprosze Kune o wyczochranie Kamisi:lol:

Posted

Mało, mało - więcej tych zachwytów, proszę:eviltong:
suślik, masz plusa za ściąganie na wątek nowych osób :), jeszcze Sylwuś osamotniony, może go poczochracie:cool3:

Posted

Sylwusia bardzo chętnie. Ale szczególne głaski proszę przekazać dla mojego ulubieńca Elmo. Nadal u Ciebie?
A co z Buziakiem? to też mój ulubieniec. jeśli nadal gości u ciebie to proszę do też wymiziać w moim imieniu ;)