joi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Chwila zastanowienia... I nooo fajna jest, no kofamy i ona chyba też zaczyna. No co będziemy ganiać psa jak psa. No raz kozie śmierć. Nieodwołalnie i raz na zawsze ogłaszam beniutka Kami ma stały domek (koty ganiać też oduczymy). Kto otwiera szampana? Quote
anecik60 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wow!!!!!!!! wiedzialam, że ja pokochacie:multi::multi::multi::multi::multi::multi:, az sie poplakałam:placz:, ale to ze szczescia!!! Quote
joi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='anecik60']waz sie poplakałam:placz:, ale to ze szczescia!!![/QUOTE] nie płacz kupię Ci chechłacz :lol: Quote
anecik60 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='joi']nie płacz kupię Ci chechłacz :lol:[/QUOTE] :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
joi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='anecik60']:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] :evil_lol: Chechłacz cokolwiek by to nie było kupuje się płaczącym żeby nie płakali Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 [quote name='joi']nie płacz kupię Ci chechłacz :lol:[/QUOTE] .... a jednak poryczałam się także!!! :-( [B]Szampana otwierać czas! [/B]...no, nie- wieczorkiem otworzę, bo teraz ciut wcześnie:oops: ! Ale wieczorkiem na tak wielką i radosną okazję otwieramy butle i kielichy w dłoń! Na pochybel złemu, a szczęście rodzinki całej! Oj, jak lubię takie adopcje, gdzie pies nie goniony jak pies!:lol: Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 [quote name='joi']Chwila zastanowienia... I nooo fajna jest, no kofamy i ona chyba też zaczyna. No co będziemy ganiać psa jak psa. No raz kozie śmierć.[B] Nieodwołalnie i raz na zawsze ogłaszam beniutka Kami ma stały domek[/B] (koty ganiać też oduczymy). Kto otwiera szampana?[/QUOTE] ... to wieczorkiem... przy szampanie, zmienię tytuł i Kami w domku Waszym już ostatecznie posadowie i na dogo... OK? Quote
Vicky62 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Kurcze czytając wzruszyłam sie ,aż po mnie dreszcze przeszły z radości ...rewelacja!!!!...Kami bądź grzeczna i nie ganiaj kotów... Quote
buniaaga Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dziewczyny dziękuję dziękuję dziękuję Wam bardzo bardzo bardzo mocno za tak szczęśliwe zakończenie poszukiwań dla Kami domku!!!Miałam cichą nadzieję że się w niej zakochacie i zostanie Królowa Kami w Królowym Moście:) Super!! !:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::laola: Quote
joi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [QUOTE]... to wieczorkiem... przy szampanie, zmienię tytuł i Kami w domku Waszym już ostatecznie posadowie i na dogo... OK?[/QUOTE] oczywiście :lol: Z dzisiejszych newsów. Kami uznała, że już jest pełnoprawnym członkiem rodziny i z lubością pomieszkuje w chatce. Z całym zapałem uczestniczy w gotowaniu. Ze zlewozmywaka wyjęła sobie miskę plastikową po rozrabianym cieście. Potem wzięła z blatu kotlety przygotowane do zamrożenia. Wyrwałam z gęby i obrugałam hihihi. Drzwi lodówki okazały się być otwarte i wolę sądzić, że to my nie domknęłyśmy. Oj będzie chyba o czym pisać :loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 [quote name='joi']oczywiście :lol: Z dzisiejszych newsów. Kami uznała, że już jest pełnoprawnym członkiem rodziny i z lubością pomieszkuje w chatce. Z całym zapałem uczestniczy w gotowaniu. Ze zlewozmywaka wyjęła sobie miskę plastikową po rozrabianym cieście. Potem wzięła z blatu kotlety przygotowane do zamrożenia. Wyrwałam z gęby i obrugałam hihihi. Drzwi lodówki okazały się być otwarte i wolę sądzić, że to my nie domknęłyśmy. Oj będzie chyba o czym pisać :loveu:[/QUOTE] Hahaha... to rozpije mnie nasza Kami, bo ... siędę se co rusz ku pokrzepieniu serducha i nerwów skołatanych... z kieliszeczkiem winka i podczytywać zacznę o "niechcących " wyczynach naszej dziewczynki i...[B] jeszcze jeden kieliszeczek nie wystarczy! [/B]:) Joi, Halinko... Wy wiecie!!!!!!!! BARDZO!!!! Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ale wiadomosc......:):):) A te kotlety .....jak juz psiunia je dotknie to juz sa jej.....:):) Quote
joi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='Aimez_moi']jak juz psiunia je dotknie to juz sa jej.....:):)[/QUOTE] figa z makiem z pasternakiem :diabloti: Quote
ANETTTA Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='joi']Chwila zastanowienia... I nooo fajna jest, no kofamy i ona chyba też zaczyna. No co będziemy ganiać psa jak psa. No raz kozie śmierć. Nieodwołalnie i raz na zawsze ogłaszam beniutka Kami ma stały domek (koty ganiać też oduczymy). Kto otwiera szampana?[/QUOTE] wiedziałam o tym od samego poczatku bernardyna nie da sie nie kochać i wiesz co ci powiem jak raz wpadniesz w siec benka to tak juz pozostaniesz huuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr a super zakonczy sie dzsiajeszy dzień Quote
ANETTTA Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='joi']oczywiście :lol: Z dzisiejszych newsów. Kami uznała, że już jest pełnoprawnym członkiem rodziny i z lubością pomieszkuje w chatce. Z całym zapałem uczestniczy w gotowaniu. Ze zlewozmywaka wyjęła sobie miskę plastikową po rozrabianym cieście. Potem wzięła z blatu kotlety przygotowane do zamrożenia. Wyrwałam z gęby i obrugałam hihihi. Drzwi lodówki okazały się być otwarte i wolę sądzić, że to my nie domknęłyśmy. Oj będzie chyba o czym pisać :loveu:[/QUOTE] hyyyyyyyyyyym tyle szumu o jakieś tam kotlety hehehehehehehehehehehheh a miske po cieście chciała poprostu umyc - zareczam cie że one sa bardzo dokładne moge porównac ze zmywarką sama mam taką zmywarkę w domu wiec wiem co mówie Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Kotlety byly Jej i koniec.....nieladnie tak jesc juz dotykane.......:) Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='arabiansaneta']Towar macany należy do macanta![/QUOTE] Zgadza sie....:) zgadza....:) Quote
joi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='arabiansaneta']Towar macany należy do macanta![/QUOTE] generalnie nawet się zgadzam pod warunkiem, że macantem jestem ja [URL=http://smajliki.ru/smilie-986843943.html][IMG]http://s17.rimg.info/fae2f4b0069cd013fbc21595406cf3e8.gif[/IMG][/URL] Ja mogę mieszać palcem w jej misce a ona w mojej nie [URL=http://smajliki.ru/smilie-1052270535.html][IMG]http://s17.rimg.info/a12a1fba9aaa8e6db924a53340e346ab.gif[/IMG][/URL] Quote
doris66 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 A jednak są jeszcze wspaniałe kobiety na świecie. I to całkiem niedaleko, bo w Królowym moście. Dziękuję. Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Oj tam.....:) oj tam...:) A jesli przyjdzie....spojrzy na Cie takimi wielkimi i cudnymi slepkami i ....polize delikatnie po reku...to co? Nie dasz kotleta?....:) hihi...nie wierze! Quote
joi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [QUOTE]Nie dasz kotleta?[/QUOTE] podzielę na 8 i dam. A jak ukradnie to wyrwę z gębalca bez miłosierdzia :mad: Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Na jakie 8?......toz to bernardynka......:) Quote
Recommended Posts