Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chwila zastanowienia... I nooo fajna jest, no kofamy i ona chyba też zaczyna. No co będziemy ganiać psa jak psa. No raz kozie śmierć. Nieodwołalnie i raz na zawsze ogłaszam beniutka Kami ma stały domek
(koty ganiać też oduczymy). Kto otwiera szampana?

Posted

[quote name='anecik60']waz sie poplakałam:placz:, ale to ze szczescia!!![/QUOTE]

nie płacz kupię Ci chechłacz :lol:

Posted

[quote name='anecik60']:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

:evil_lol: Chechłacz cokolwiek by to nie było kupuje się płaczącym żeby nie płakali

Posted

[quote name='joi']nie płacz kupię Ci chechłacz :lol:[/QUOTE]

.... a jednak poryczałam się także!!! :-(
[B]Szampana otwierać czas!
[/B]...no, nie- wieczorkiem otworzę, bo teraz ciut wcześnie:oops: !

Ale wieczorkiem na tak wielką i radosną okazję otwieramy butle i kielichy w dłoń!
Na pochybel złemu, a szczęście rodzinki całej!
Oj, jak lubię takie adopcje, gdzie pies nie goniony jak pies!:lol:

Posted

[quote name='joi']Chwila zastanowienia... I nooo fajna jest, no kofamy i ona chyba też zaczyna. No co będziemy ganiać psa jak psa. No raz kozie śmierć.[B] Nieodwołalnie i raz na zawsze ogłaszam beniutka Kami ma stały domek[/B]
(koty ganiać też oduczymy). Kto otwiera szampana?[/QUOTE]

... to wieczorkiem... przy szampanie, zmienię tytuł i Kami w domku Waszym już ostatecznie posadowie i na dogo... OK?

Posted

Dziewczyny dziękuję dziękuję dziękuję Wam bardzo bardzo bardzo mocno za tak szczęśliwe zakończenie poszukiwań dla Kami domku!!!Miałam cichą nadzieję że się w niej zakochacie i zostanie Królowa Kami w Królowym Moście:) Super!!
!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::laola:

Posted

[QUOTE]... to wieczorkiem... przy szampanie, zmienię tytuł i Kami w domku Waszym już ostatecznie posadowie i na dogo... OK?[/QUOTE]
oczywiście :lol:

Z dzisiejszych newsów. Kami uznała, że już jest pełnoprawnym członkiem rodziny i z lubością pomieszkuje w chatce. Z całym zapałem uczestniczy w gotowaniu. Ze zlewozmywaka wyjęła sobie miskę plastikową po rozrabianym cieście. Potem wzięła z blatu kotlety przygotowane do zamrożenia. Wyrwałam z gęby i obrugałam hihihi. Drzwi lodówki okazały się być otwarte i wolę sądzić, że to my nie domknęłyśmy. Oj będzie chyba o czym pisać :loveu:

Posted

[quote name='joi']oczywiście :lol:

Z dzisiejszych newsów. Kami uznała, że już jest pełnoprawnym członkiem rodziny i z lubością pomieszkuje w chatce. Z całym zapałem uczestniczy w gotowaniu. Ze zlewozmywaka wyjęła sobie miskę plastikową po rozrabianym cieście. Potem wzięła z blatu kotlety przygotowane do zamrożenia. Wyrwałam z gęby i obrugałam hihihi. Drzwi lodówki okazały się być otwarte i wolę sądzić, że to my nie domknęłyśmy. Oj będzie chyba o czym pisać :loveu:[/QUOTE]

Hahaha... to rozpije mnie nasza Kami, bo ... siędę se co rusz ku pokrzepieniu serducha i nerwów skołatanych... z kieliszeczkiem winka i podczytywać zacznę o "niechcących " wyczynach naszej dziewczynki i...[B] jeszcze jeden kieliszeczek nie wystarczy! [/B]:)

Joi, Halinko... Wy wiecie!!!!!!!! BARDZO!!!!

Posted

[quote name='Aimez_moi']jak juz psiunia je dotknie to juz sa jej.....:):)[/QUOTE]
figa z makiem z pasternakiem :diabloti:

Posted

[quote name='joi']Chwila zastanowienia... I nooo fajna jest, no kofamy i ona chyba też zaczyna. No co będziemy ganiać psa jak psa. No raz kozie śmierć. Nieodwołalnie i raz na zawsze ogłaszam beniutka Kami ma stały domek
(koty ganiać też oduczymy). Kto otwiera szampana?[/QUOTE]

wiedziałam o tym od samego poczatku

bernardyna nie da sie nie kochać i wiesz co ci powiem jak raz wpadniesz w siec benka to tak juz pozostaniesz

huuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr a super zakonczy sie dzsiajeszy dzień

Posted

[quote name='joi']oczywiście :lol:

Z dzisiejszych newsów. Kami uznała, że już jest pełnoprawnym członkiem rodziny i z lubością pomieszkuje w chatce. Z całym zapałem uczestniczy w gotowaniu. Ze zlewozmywaka wyjęła sobie miskę plastikową po rozrabianym cieście. Potem wzięła z blatu kotlety przygotowane do zamrożenia. Wyrwałam z gęby i obrugałam hihihi. Drzwi lodówki okazały się być otwarte i wolę sądzić, że to my nie domknęłyśmy. Oj będzie chyba o czym pisać :loveu:[/QUOTE]

hyyyyyyyyyyym tyle szumu o jakieś tam kotlety hehehehehehehehehehehheh

a miske po cieście chciała poprostu umyc - zareczam cie że one sa bardzo dokładne moge porównac ze zmywarką

sama mam taką zmywarkę w domu wiec wiem co mówie

Posted

[quote name='arabiansaneta']Towar macany należy do macanta![/QUOTE]

generalnie nawet się zgadzam pod warunkiem, że macantem jestem ja [URL=http://smajliki.ru/smilie-986843943.html][IMG]http://s17.rimg.info/fae2f4b0069cd013fbc21595406cf3e8.gif[/IMG][/URL]
Ja mogę mieszać palcem w jej misce a ona w mojej nie [URL=http://smajliki.ru/smilie-1052270535.html][IMG]http://s17.rimg.info/a12a1fba9aaa8e6db924a53340e346ab.gif[/IMG][/URL]

Posted

Oj tam.....:) oj tam...:)
A jesli przyjdzie....spojrzy na Cie takimi wielkimi i cudnymi slepkami i ....polize delikatnie po reku...to co?
Nie dasz kotleta?....:) hihi...nie wierze!

Posted

[QUOTE]Nie dasz kotleta?[/QUOTE]
podzielę na 8 i dam. A jak ukradnie to wyrwę z gębalca bez miłosierdzia :mad: