fibi:) Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 pisałam do tripti, podałam jej nr telefonu do pani Magdy, ale nie dzwoniła do niej jeszcze..... chyba muszę poszukac kogoś innego. Quote
fibi:) Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 ciotki jest gdzieś na forum taki dział gdzie zgłaszamy/szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej? Quote
fibi:) Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 na mapie pomocy dogo tylko z Wawy znalazłam parę osób, nikt oczywiście nie odpisał Quote
tripti Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 fibi:) napisał(a):pisałam do tripti, podałam jej nr telefonu do pani Magdy, ale nie dzwoniła do niej jeszcze..... chyba muszę poszukac kogoś innego. odpisałam Ci, że w weekend to załatwię, z p. Magdą i jej mężem już rozmawiałam. To nie jest moja praca, więc nie siedzę i nie czekam na zlecenia tylko mam też inne obowiązki. Quote
fibi:) Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 tripti napisał(a):odpisałam Ci, że w weekend to załatwię, z p. Magdą i jej mężem już rozmawiałam. To nie jest moja praca, więc nie siedzę i nie czekam na zlecenia tylko mam też inne obowiązki. ale ja nie mam żadnych pretensji do Ciebie bo niby o co. nikt z nas nie żyje tylko dogomanią i psami..... pani Magda mnie tak ponaglała, a mówiła że nie dzwoniłaś więc po prostu chciałam poszukać kogoś innego.i tyle:) Quote
tripti Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 p. Magda jak narazie od ok pół godziny nie odbiera :( adres niby mam, ale chyba nie wypada jechać bez uprzedzenia, bo nie umawialiśmy się na konkretną godzinę. edit: p. Magda oddzwoniła. Quote
fibi:) Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 tripti napisał(a):p. Magda jak narazie od ok pół godziny nie odbiera :( adres niby mam, ale chyba nie wypada jechać bez uprzedzenia, bo nie umawialiśmy się na konkretną godzinę. edit: p. Magda oddzwoniła. bardzo Ci dziękuję za pomoc i zaangażowanie:) Quote
tripti Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 p. Magda i Jej mąż bardzo sympatyczni, rozsądni, świadomi. Ich piesek - suczka przygarnięta (chyba 8 lat) szczęśliwa, w obroży z adresatką, dobrze odżywiona (taka troszkę jamnikowata), wysterylizowana. Piękny domek i duży zadbany ogród, solidne ogrodzenie, bardzo fajna i spokojna okolica i sąsiedzi ze sobą zaprzyjaźnieni. Aaaa i już czeka piękna nowa duża ocieplona buda, sunia będzie mieszkała na podwórku w budzie, ale p. Magda powiedziała, że tak też teraz mieszka, więc to będzie dla niej naturalne. (oczywiście żadnych łancuchów nie ma) Ogólnie bardzo pozytywnie, jedyne zaskoczenie to życie na zewnątrz domu w budzie - ale zaskoczenie w tym sensie, że nie wyczytałam tego z wątku, ale tak ponoć było uzgodnione. Czekają na pieska jak najszybciej (miseczki już też zakupione). Quote
Aimez_moi Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Czyli wszystko ok......:) Ale do domu nie bedzie mogla wejsc? Quote
fibi:) Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 tak, wiedziałam że Samanta nie będzie spać w domu. cóż, niekażdy chce mieć tak dużego psa w łóżku....i ja to rozumiem. zreszta u mnie też nie śpi w domu. dziękuję bardzo tripti za wizytę:buzi:, po rozmowie też miałam bardzo pozytywne zdanie na temat nowego domu Samanty, tylko wiadomo że przez tel pozory mogą mylić. zadzwonię dziś i dopyta jeszcze resztę rzeczy. Quote
tripti Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 raczej nie będzie mogła wchodzić do domu, zresztą słusznie, ciężko by było ją przekonać do podwórka, do dobrego pies się szybko przyzwyczaja, tamta sunia nie jest zainteresowana wogóle domem. Fibi:) - Ty lepiej szybko wieź sunię, bo już tam czekają na nią z niecierpliwością. Quote
fibi:) Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 hmm u mnie psy w dzień moga przebywać w kuchni, wieczorem też a potem wiedzą kiedy czas iść spać do siebie:) ale to już od ich zależy, ważne by Samanta była szczęśliwa. a fakt faktem w domu jest jej czasem za gorąco:/ pani Magda prosiła o 08.08. bo wtedy ma tydzień wolnego i córka wraca z wakacji:) no chyba że cos się zmieniło. skontaktuję się dziś:) Quote
zuzia_kuzik Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Fibbi jutro stworze bazarek i drugi bazark niespodzianke :) Ale jutro dopiwero dobrze?? Quote
fibi:) Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 zuzia_kuzik napisał(a):Fibbi jutro stworze bazarek i drugi bazark niespodzianke :) Ale jutro dopiwero dobrze?? cioteczko, nie trzeba pośpiechu:) Quote
Aimez_moi Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Fibi.....:) super, ze psiunia juz prawie w domu...... Quote
fibi:) Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Aimez_moi napisał(a):Fibi.....:) super, ze psiunia juz prawie w domu...... no do 8mego już blisko. kontaktowałam się dziś z panią Magdą, nie mogą się doczekać:) Quote
fibi:) Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 cioteczki, kogoś z piaseczna znacie może? potrzeba pilnie na wizytę przedadopcyjna dla drugiego szczeniora któremu niedawno trochę pomogłam Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Kochaniutka.....:) zerknij na mape dogo...... Quote
fibi:) Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Aimez_moi napisał(a):Kochaniutka.....:) zerknij na mape dogo...... szukałam,pisałam narazie cisza Quote
zuzia_kuzik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zapraszma na bazraek http://www.dogomania.pl/threads/211893-Fibiowy-bazzaarroo-dla-podopiecznychm-do-5-sierpnia-do-g.19.00 Quote
fibi:) Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 dziękujemy cioteczko:) chciałabym aby coś na transport mi się uzbierało, bo mam trochę do tego grodziska:/ Quote
zuzia_kuzik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 fibi:) napisał(a):dziękujemy cioteczko:) chciałabym aby coś na transport mi się uzbierało, bo mam trochę do tego grodziska:/ To zaraz cos jeszcze stworzymy;) Ile km jest do grodziska?? Quote
Recommended Posts