Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do Grodziska w tę i z powrotem jakieś 150km mam. czyli w sumie jakieś 90zł wydam na paliwo, nie więcej. liczę swoje auto, bo jak TZ będzie chciał swoim jechać to sam tankuje hehe.
dzwoniłam dziś do pani Magdy, czekają :)

Posted

wczoraj kontaktowałam się z pania Magdą. do wieczora Samanta była trochę smutna po moim wyjezdzie:( ale potem wybrali sie na wizytę do wetki. mała dostała szczepienie od wścieklizny i ma czipa:) do gabinetu musiała zostac wniesiona na rekach bo miała opory- to akurat wiem z doświadczenia. nastepnie udali się do sklepu zoologicznego, żeby Sami karmę sobie wybrała.tam tez nie chciała wejść, a potem dla odmiany za nic nie chciała stamtąd wyjść:)
pani Magdy córka wręcz zakochała się w Samancie, nawet 2 razy sama wzięła ją na spacer. wchodzi już do swojej budy, ale rano jak państwo wstali, Samuś spała na schodach- mają spore zadaszenie przed domem więc mysle ze było jej tam dobrze po prostu.
dogadała się już jako tako z Larą- sunią państwa K. :) nawet się już trochę bawiły pierwszego wieczora. ogólnie są bardzo zadowoleni, mają sporo radochy z jej "nieporadności małego słonia", jak biegnie albo się bawi to się potyka o własne nogi, przewraca czasem jak idzie:) :) lub biegnie.
i na spacerach poznała już jakiegoś kolegę jamnika i zapoznała się z wilczycą sąsiadów:)