beka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Karmę możesz jej zalac ciepłą wodą i później wymieszać z mieskiem, może się da osukać. Ja do suchej daje pół łyzeczki pasztetu drobiowego i mieszam, ładnie się przykleje i pachnie. Nie ma bata żeby szczyle nie jadły:) Na zdjeciach nie wyglada na 3-4 miesiece (jest mniejsza na moje oko od ona w tym wieku), ale moze nbyc z zaniedbanie. Jak ja troche ogarniesz to kolejka sie po nia ustawi:) Quote
fibi:) Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 na zdjęciach nie wygląda ale na łapkach to jest wyższa niż moje dwa kundelki:) a z karmą dziś popróbujemy :) wydaje mi się ze bardziej chodzi o to, że ona nigdy tego nie jadła:) musi zasmakować po prostu.łapek kurzych i uszek wędzonych też nie chciałą na początku:) zabieram ją już na spacery z psami- w jedna stronę depcze mi po piętach a w drugą niosę ją na rękach bo pada. smyczy nie mamy jeszcze i szelek. ale to lada dzień też już postaram się ogarnąć Quote
fibi:) Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 no nie jest zle:) dobrze ze akurat do pracy nie chodzę....bo wtedy to na pewno bym nie wyrobiła:) Quote
fibi:) Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 zapraszamy rano... i myślimy o imieniu dla małej, nie ma pomysłu żadnego Quote
fibi:) Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 ja chciałam Samanta:) ...bo ostatnio byłam u TZ rodzinki i mieli tam super kicię o tym imieniu i dobrze mi się kojarzy...:) ale w mojej rodzinie nikt nie chce tak na nią wołać:/ Quote
fibi:) Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 nie, jednak Tosia- już ostatecznie :) która już przed 10 min zasnęła. dobranoc ciotki:) Quote
fibi:) Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 zapraszamy cioteczki do nas z rana.... wczoraj ją czesałam, już ma ładniejsza sierść. tylko problem w tym że na brzuszku, pod szyją, itp nie ma jej prawie wcale:shake: Quote
Aimez_moi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Tosia.....super....a ta siersc pewnie odrosnie.....:) Quote
fibi:) Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 o kurcze, pomieszałam...Tosia miała być, ale jednak Samanta :) Quote
fibi:) Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 mała już urosła troszkę. a je kurcze tyle co słoń:) zbieram rzeczy na bazarek już, bo ciężko trochę. a za tydzień szczepienia. Quote
fibi:) Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 mam rzeczy na bazarek uszykowane już. teraz tylko muszę poszukać kogoś kto wystawi:oops: w ostateczności zuzie pomęczę ale ona mi już dwa pod rząd wystawiała... Quote
fibi:) Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 dziś jadę po karmę- 125 zł. dostane "na kreskę". może uda się spłacić z bazarku.... Quote
fibi:) Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 podnoszę małą.... nikt do nas nie zagląda.... Quote
fibi:) Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Samanta rośnie:) sierść trochę słabiej niestety.... Quote
Recommended Posts