Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najbardziej boję się zimy bo Blondi z Kają to takie 2 kruszynki i jeszcze do tego dużo schudły od czasu przyjęcia do przytuliska. Trzeba będzie odszukać kubraczki zimowe podarowane przez Florentynkę. :roll:

Posted

a może tak jakaś super hiper sesja zdjęciowa , top model po prostu ,
to zdjęcie Walusia , takie czarno białe , nie wiem czyjego autorstwa , uważam bardzo przyciąga uwagę , jest wspaniałe
z drugiej strony jak patrzę, Blondyneczka nasza ma bardzo ładne zdjęcia..ech.. już sama nie wiem..

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja też mam cichą, cichutką, nawet jej nie mówię, ale cichutko czekam na jakieś zbawienie!!!

Ciocia Agula po dzisiejszym spacerkowaniu znajduje jeszcze siłę na pisanie?

Posted

barb napisał(a):
Ciocia Agula po dzisiejszym spacerkowaniu znajduje jeszcze siłę na pisanie?

Oczywiście że tak!! Półtorej godziny spacerku pobudza chęć do pisania jak nic innego :)

Posted

Wydajemi się , że materiałowe posłanie wilgoć będzie łapać, świeża słoma by się przydała, ja dziś będe w lecznicy to pogadam, żeby zlecić gminie nową dostawę ;)

Posted

Blondunia tak lgnęła dzisiaj do tej dziewczynki, tak wokół niej tańczyła, skakała, lizała ją, uśmiechała się, tak jakby do niej mówiła: "Weź mnie"...:( to jest cudowna psinka, a nikt po nią nie dzwoni...dlaczego???............dlaczego??? :(