beka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Fuks to 3 miesieczny maluch przywieziony z ulicy do naszego przytuliska. Początkowo siedział z Dinka i jej dziecmi w jednym koju, ale jak całe towarzystwo poszło do ds/dt maluch został sam. I znów sie złamałam. Wziełam go do siebie czym starsznie naraziłm sie męzowi, bo jak tylko go zobaczył to powiedział że to mały terierek (no prawie) i znów mu łamie serce.. Małuch był bardzo chory po zatruciu przez toksyny wydzielane przez robale i kilka dni spedzilismy pod kroplówkami. Teraz juz zdrowy, wesoły rozrabia i ustawia moje wszystkie psy ;). Iscie terierzy charakter. Niestety szuka domu :( Niestety bo najchetniej bym go nie dała nikomu, ale siódmy pies to juz troche dużo... Poza tym on jest sliczny i bardzo kochany i myslę ze znajdzie wspaniały dom. Quote
Equus Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Odwiedzam Fuksa, Rico nadal bez domu - wczoraj ktoś dzwonił ale potrzebna byłaby wizyta PA u dwójki emerytów na Podlasiu Quote
beka Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Maluszek zaczął wychodzic z moim stadem na spacery na podbliską łake. Chodzi bez smyczy, pilnuje sie poki co, chodzi przy nodze. Ale nie mam złudzen jak tylko sie oswoi z nowym terenem zaraz zacznie brykac. Jest taaki słodki. Quote
tripti Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Equus napisał(a):Odwiedzam Fuksa, Rico nadal bez domu - wczoraj ktoś dzwonił ale potrzebna byłaby wizyta PA u dwójki emerytów na Podlasiu a na podlasiu do gdzie dokładnie? Quote
Equus Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 tripti napisał(a):a na podlasiu do gdzie dokładnie? Dzięki Tripti ale Rico od dziś w nowym domu - mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. Teraz trzymam kciuki za Fuksa - śliczny jest! Quote
beka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Sliczny i kochany. Ja tez nie nadaje się na dt :(. Jest kochany, łazi za mna wszedzie. Spimy razem zo inaczej wyje... Jak ja go oddam obcym ludziom??????????? Quote
Equus Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 no wiem wiem, mi też jest ciężko, ciągle o nim myślę :( Quote
koosiek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jest jakiś odzew z allegro? Za godzinę się kończy - odnowić? Quote
koosiek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Podsyłałaś mi nawet na maila tekst i zdjęcia ;) Szkoda, że nikt nie zadzwonił :( Odświeżyłam, daj znać, jeśli coś zmienić: http://allegro.pl/szczeniak-mix-jack-rusell-terrier-adopcja-i1631082187.html Quote
Equus Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 No to wiem dlaczego nikt nie dzwoni!!! Właśnie do tego doszłam. W ogłoszeniu allegro jest mój nr telefonu!!! Ja teraz byłam tydzien poza Polską bez telefonu i teraz jak wróciłam dostawałam telefony o szczeniaka ale mówiłam że poszedł do adopcji! I teraz coś mnie tknęło i sprawdziłam i sprawa jasna! Quote
koosiek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Musiałam się zasugerować mailem... Już zmieniam. Quote
beka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 musze nowe foty wysłać bo on sie strasznie wyciągnął. raczej wielkoscia to bedzie do foksa zblizony niz parsona Quote
Equus Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 koosiek napisał(a):Musiałam się zasugerować mailem... No tak, trochę pokręcone to było ;) Ale mam nadzieję, że teraz telefony się rozdzwonią! Czekam na zdjęcia bom ciekawa kawalera. Ja dziś się będę z Rico widziała - ponoć waży juz 3kg:-o Quote
beka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Equus napisał(a):ja nie wiem czy beka się z nim rozstanie... A Ty jasnowidz jesteś :diabloti: Quote
Recommended Posts