Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fuks to 3 miesieczny maluch przywieziony z ulicy do naszego przytuliska.
Początkowo siedział z Dinka i jej dziecmi w jednym koju, ale jak całe towarzystwo poszło do ds/dt maluch został sam. I znów sie złamałam. Wziełam go do siebie czym starsznie naraziłm sie męzowi, bo jak tylko go zobaczył to powiedział że to mały terierek (no prawie) i znów mu łamie serce..
Małuch był bardzo chory po zatruciu przez toksyny wydzielane przez robale i kilka dni spedzilismy pod kroplówkami. Teraz juz zdrowy, wesoły rozrabia i ustawia moje wszystkie psy ;). Iscie terierzy charakter.
Niestety szuka domu :(
Niestety bo najchetniej bym go nie dała nikomu, ale siódmy pies to juz troche dużo...
Poza tym on jest sliczny i bardzo kochany i myslę ze znajdzie wspaniały dom.

Posted

Maluszek zaczął wychodzic z moim stadem na spacery na podbliską łake.
Chodzi bez smyczy, pilnuje sie poki co, chodzi przy nodze. Ale nie mam złudzen jak tylko sie oswoi z nowym terenem zaraz zacznie brykac.
Jest taaki słodki.

Posted

Equus napisał(a):
Odwiedzam Fuksa, Rico nadal bez domu - wczoraj ktoś dzwonił ale potrzebna byłaby wizyta PA u dwójki emerytów na Podlasiu

a na podlasiu do gdzie dokładnie?

Posted

tripti napisał(a):
a na podlasiu do gdzie dokładnie?

Dzięki Tripti ale Rico od dziś w nowym domu - mam nadzieję, ze wszystko będzie ok.
Teraz trzymam kciuki za Fuksa - śliczny jest!

Posted

Sliczny i kochany. Ja tez nie nadaje się na dt :(.
Jest kochany, łazi za mna wszedzie. Spimy razem zo inaczej wyje...
Jak ja go oddam obcym ludziom???????????

• 2 weeks later...
Posted

No to wiem dlaczego nikt nie dzwoni!!! Właśnie do tego doszłam. W ogłoszeniu allegro jest mój nr telefonu!!! Ja teraz byłam tydzien poza Polską bez telefonu i teraz jak wróciłam dostawałam telefony o szczeniaka ale mówiłam że poszedł do adopcji! I teraz coś mnie tknęło i sprawdziłam i sprawa jasna!

Posted

koosiek napisał(a):
Musiałam się zasugerować mailem...

No tak, trochę pokręcone to było ;)
Ale mam nadzieję, że teraz telefony się rozdzwonią!
Czekam na zdjęcia bom ciekawa kawalera. Ja dziś się będę z Rico widziała - ponoć waży juz 3kg:-o

• 4 weeks later...