Juldan Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Akrum napisał(a):Jestem i ja - w końcu dotarłam po banerku, bo linku do wątku, to nikt mi nie podesłał :angryy::angryy::angryy: :oops:No przepraszam, ale napisaliśmy i na wątku przytuliska i u Kropci:oops: Gdyby z tym domem to było takie łatwe... Quote
Akrum Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Juldan napisał(a)::oops:No przepraszam, ale napisaliśmy i na wątku przytuliska i u Kropci:oops: Gdyby z tym domem to było takie łatwe... hehehe :) wybaczam, bo śliczny banerek Kropki i Koszyczka dostałam od Was :) Ja tam czekam na Wasz powrót w nasze rejony :) kupujcie dom i przyjeżdżajcie :) Quote
Juldan Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Potrzebujemy porady:) Jak najlepiej rozprawić się z wyłażącą i wbijającą się jak szpilka sierścią naszej Dziewuchy... jest to nasz pierwszy przypadek psiaka z tak krótkimi "włoskami"... "Gumowa" rękawica trochę pomaga, trymer- albo mam kiepski, albo nie do takiego typu sierści... a w domu wszystko rudzieje:) Quote
mamanabank Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Miękka szczotka (taka jak dla niemowlaka, z naturalnego włosia) i trzy dni wolnego :-) Quote
Romka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No to ja zastosuję taką szczotę do mojej Romki...a teraz podrzucam małą... Quote
Juldan Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Ja tam te kłaki nawet lubię;) układają się z nich takie abstrakcyjne wzory:evil_lol: Włos Zuzki jest trójkolorowy... od cebulki prawie biały, później staje się rudy a sama końcówka jest czarna:cool3: Tylko reszta stada niekoniecznie za nimi przepada... Nasz Manior uwielbia lizać- wszystko i wszystkich- i wiecie jak to się kończy jak na wcina się kłaków... Quote
Akrum Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zuzka, widzę że dajesz nieźle popalić swojemu tymczasowemu domkowi :) Liniej, liniej - niech cię dobrze zapamiętają :) Quote
Juldan Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Oj, zapamiętają, zapamiętają;) ale nie dlatego, że sypią się z niej kłaki... tylko dlatego, że jest cudna... Dziewucha znalazła sobie nową zabawę-kradnie ziemniaki i obgryza jak gumową piłkę:angryy: A kto ją tego nauczył???? No proszę... zagadka dla Was:razz: Quote
Pyrdka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Franek i Iska tez kradli pyry i obierki.Poznaniaki z krwi i kości. Juldan też poznańska pyra. to i Zuza lubi skrobię. Quote
Akrum Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Juldan poznańska pyra - to Ci się ciotka udało :) Ale się uśmiałam :) U mnie Kropka i Bork też dorwą się czasami do pyrek i jak w porę nie zabiorę, to obrabiają. Więc wiadomo, że Zuza od Gufiego się tego nauczyła :) Quote
Juldan Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ciotki niestety nie trafiły:) Zapomniałyście, że Maniol też jest "Wasz"- tylko ja do "Pyr" nie należę:evil_lol: Gufiaczek ziemniakami i marchewką gardzi, za to Maniol wszystko chętnie- pod warunkiem, że jest ukradzione:evil_lol::lol: Quote
Juldan Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Plan na dzisiaj był taki- "Zmęczyć Dziweuchę":razz: Niestety, jej nie da się zmęczyć:angryy: Najpierw była wycieczka na łąkę, gdzie Banda próbowała upolować bociana:evil_lol: Co niektórzy zmęczyli się tak, że trzeba było ich holować do auta (foty niżej) ale po 5 minutach Diablica zregenerowała siły więc spod bloku ruszyliśmy nad zalew... Tu znowu męska część Bandy próbowała polować na kaczki, co skończyło się kąpielą (Juldan prawie też wpadł:evil_lol:) Zuzka zamoczyła końcówki łapek, stwierdziła, że woda jest MOKRA i ona dziękuję ale z dziczyzny najbardziej lubi dzika, a kaczka jest stanowczo za tłusta:lol::cool3: Quote
Juldan Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Mały odpoczynek Dlaczego chciałeś mi uciec?!?! Moja Kruszynka w drodze do auta:) Quote
Pyrdka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Pewno,że Maniek jest nasz.Wszystko zostaje w rodzinie. Ale Zuzanna ma dłuuuugi jęzor. Jest cudna. Quote
Akrum Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Cudowne foteczki :) Widać, jakie psiaki są zadowolone i szczęśliwe :) Quote
Juldan Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 No mam nadzieję, że są szczęśliwe:) Kawa dopita więc mogę brać się za szczotkowanie Dziewuchy... lubi to bardzo:) ostatnio nawet usnęła w trakcie:sleeping: Quote
Akrum Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Pyrdka - Twój banerek nie działa :) Zaraz Ci napiszę instrukcję na pw jak wkleić banerek w sygnaturę, by działał :) Quote
Juldan Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Planu "Zmęczyć Dziewuchę" ciąg dalszy:evil_lol: Za chwilę idziemy na spacer... około 10-cio kilometrowy, z małym przystankiem na łące, na której Banda wczoraj polowała na bociana... Może tym razem się uda:razz: Quote
Juldan Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 :multi::multi::multi:Udało się:multi::multi::multi: Dziewucha zmęczona:multi::multi::multi: Padła jak kawka i nawet ogonem nie rusza, chłopaki zresztą też, hehehe A telefon milczy jak zaklęty, chyba tylko my kochamy tą małą złośnicę:shake: Quote
Juldan Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Super masz psiaki,super!:lol: Super to ja mam Tymczsowiczkę- a chłopakom nie wypada przy niej odstawać:evil_lol: Jak dobrze, że oni nie potrafią czytać bo by mi pokazali gdzie raki zimują, za to co przed chwilą napisałam Quote
Recommended Posts