Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
Jestem i ja - w końcu dotarłam po banerku, bo linku do wątku, to nikt mi nie podesłał :angryy::angryy::angryy:

:oops:No przepraszam, ale napisaliśmy i na wątku przytuliska i u Kropci:oops:
Gdyby z tym domem to było takie łatwe...

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juldan napisał(a):
:oops:No przepraszam, ale napisaliśmy i na wątku przytuliska i u Kropci:oops:
Gdyby z tym domem to było takie łatwe...

hehehe :)
wybaczam, bo śliczny banerek Kropki i Koszyczka dostałam od Was :)

Ja tam czekam na Wasz powrót w nasze rejony :) kupujcie dom i przyjeżdżajcie :)

Posted

Potrzebujemy porady:)
Jak najlepiej rozprawić się z wyłażącą i wbijającą się jak szpilka sierścią naszej Dziewuchy... jest to nasz pierwszy przypadek psiaka z tak krótkimi "włoskami"...
"Gumowa" rękawica trochę pomaga, trymer- albo mam kiepski, albo nie do takiego typu sierści...
a w domu wszystko rudzieje:)

Posted

Ja tam te kłaki nawet lubię;) układają się z nich takie abstrakcyjne wzory:evil_lol:
Włos Zuzki jest trójkolorowy... od cebulki prawie biały, później staje się rudy a sama końcówka jest czarna:cool3:
Tylko reszta stada niekoniecznie za nimi przepada...
Nasz Manior uwielbia lizać- wszystko i wszystkich- i wiecie jak to się kończy jak na wcina się kłaków...

Posted

Oj, zapamiętają, zapamiętają;) ale nie dlatego, że sypią się z niej kłaki...
tylko dlatego, że jest cudna...
Dziewucha znalazła sobie nową zabawę-kradnie ziemniaki i obgryza jak gumową piłkę:angryy:
A kto ją tego nauczył???? No proszę... zagadka dla Was:razz:

Posted

Juldan poznańska pyra - to Ci się ciotka udało :) Ale się uśmiałam :)

U mnie Kropka i Bork też dorwą się czasami do pyrek i jak w porę nie zabiorę, to obrabiają.

Więc wiadomo, że Zuza od Gufiego się tego nauczyła :)

Posted

Ciotki niestety nie trafiły:)
Zapomniałyście, że Maniol też jest "Wasz"- tylko ja do "Pyr" nie należę:evil_lol:
Gufiaczek ziemniakami i marchewką gardzi, za to Maniol wszystko chętnie- pod warunkiem, że jest ukradzione:evil_lol::lol:

Posted

Plan na dzisiaj był taki- "Zmęczyć Dziweuchę":razz:

Niestety, jej nie da się zmęczyć:angryy:
Najpierw była wycieczka na łąkę, gdzie Banda próbowała upolować bociana:evil_lol:
Co niektórzy zmęczyli się tak, że trzeba było ich holować do auta (foty niżej) ale po 5 minutach Diablica zregenerowała siły więc spod bloku ruszyliśmy nad zalew...
Tu znowu męska część Bandy próbowała polować na kaczki, co skończyło się kąpielą (Juldan prawie też wpadł:evil_lol:)
Zuzka zamoczyła końcówki łapek, stwierdziła, że woda jest MOKRA i ona dziękuję ale z dziczyzny najbardziej lubi dzika, a kaczka jest stanowczo za tłusta:lol::cool3:

Posted

No mam nadzieję, że są szczęśliwe:)
Kawa dopita więc mogę brać się za szczotkowanie Dziewuchy... lubi to bardzo:) ostatnio nawet usnęła w trakcie:sleeping:

Posted

Planu "Zmęczyć Dziewuchę" ciąg dalszy:evil_lol:
Za chwilę idziemy na spacer... około 10-cio kilometrowy, z małym przystankiem na łące, na której Banda wczoraj polowała na bociana...
Może tym razem się uda:razz:

Posted

:multi::multi::multi:Udało się:multi::multi::multi: Dziewucha zmęczona:multi::multi::multi:
Padła jak kawka i nawet ogonem nie rusza, chłopaki zresztą też, hehehe

A telefon milczy jak zaklęty, chyba tylko my kochamy tą małą złośnicę:shake:

Posted

Super masz psiaki,super!:lol:

Super to ja mam Tymczsowiczkę- a chłopakom nie wypada przy niej odstawać:evil_lol:

Jak dobrze, że oni nie potrafią czytać bo by mi pokazali gdzie raki zimują, za to co przed chwilą napisałam