Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niemożliwe, to Zuzka zostaje na stałe??? :diabloti: no nie spodziewałabym się :D :D :D Gratulacje, teraz już oficjalnie! :)

Reszka, hmmm... szukaj domu, szukaj ;)

A te posłanka Wasze to nie przypadkiem od ciapusia?
Bo zamówilam swoim, w tym tygodniu powinny przyjsc :)

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posłanka są od dziewczyn z Polic:) Koci gang jest pierwsza klasa:) Państwo mają jeszcze 20letnią Żółwicę- i Orzeł ponoć regularnie kradnie Jej cukinię:diabloti:

A tu Reszka- o posłanie przy kaloryferze toczą się zaciekłe walki między nią a Mańkiem :)

No i ostatnie zdjęcie- Juldan i jego "harem"- oberwie mi się za to, ale co tam:evil_lol:

Posted

Pochwalę się jeszcze, że mamy nowy sposób spędzania wolnego czasu :) W połowie lutego wzięliśmy pierwszy raz w zawodach pt.: "Dogorient".

Ruszyliśmy z Zuzą i Gufim na trasę Hobby (ok.17km) i na 30 startujących drużyn zajęliśmy 10-te miejsce:multi: Jak na pierwszy raz to jestem z nas dumna :) Zuzia była jednym z trzech startujących kundelków, Pozostałe dwa zdobyły pierwsze miejsca w klasie sport :) Północniaki (husky i malamuty) wysiadły przy dwóch małych kundelkach :evil_lol:

P.S. Juldan jakieś trzy tygodnie temu ogolił Gugiego- zostawił mu tylko irokeza na głowie i malutki pędzelek na ogonku:roll: mamy "nowego" psa rasy Polski Pies Gończy...

Posted

Bo kundelki są the best :loveu:
Pokaż ogolonego Gufiego !!!

Ja czekam aż zrobi się chociaż odrobinę ciepło, Czaputkowa zrobiła z Czapim falstart i teraz biedny pies odmawia wychodzenia na spacery :D

Posted

Nie mam takiego zdjęcia, na którym Gufi byłby w całej krasie. Chłopak wstydzi się, bo jest golas:razz: Zerknij do góry jak chowa się za Reszką- to On właśnie śpi w wiklinowym koszyku:evil_lol:

Posted

Hahahahahhahahahaha!!!!! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Wygląda bosko!!!:loveu:
Nie mogę się już doczekać, żeby swoje obciąć bo Szira przypomina coś takiego...

Posted

Taaak to Maniek wyglądał przed strzyżeniem ;) Chyba zacznę zbierać wełnę z chłopaków i zrobię im z niej posłania...
Andzike- zważ kiedyś kłaki po strzyżeniu- zdziwisz się. Z Mańka było 400g a z Gufiego ponad 600:crazyeye:

• 1 month later...
Posted

amacariel napisał(a):
witam i tutaj!! :)

co jak co, ale stylizacji spanielowych fryzurek musicie się jeszcze nauczyc :mad: :cool3:

Cześć Ciocia :)

E tam:oops: Przecież Gufi to nie spaniel tylko "ozorkowski pies gończy":evil_lol: szkoda, że mamy tak daleko do Ciebie- bo z chęcią udałabym się do Was na szkolenie praktyczne :)

Posted

ozorkowski pies gonczy swoją drogą ale Elvis na głowie powala.. :P a jak doczytałam o kicie na ogonku :-o :loveu:

Oj ciocia, w dobie internetu to nawet szkolenie praktycznie nie będzie Ci potrzebne!! : ) parę fotek na ekran, zakasać rękawy tylko trzeba i samo pójdzie, nikt nie mówił, że będzie łatwo :cool3:
Ale fakt, szkoda, ze to taki kawał drogi, bo chętnie z tą małą spanielkową kreaturką wybrałabym się na spacer (i małe skubanko : ))

Ciekawa jestem jaki ma włos po maszynce :)