Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Ale ja marzę o takim spacerze! Iść przed siebie!

ZAPRASZAMY DO POSPACEROWANIA Z NAMI:)
Banda już zregenerowała siły i zaczyna łobuzować od nowa:)

Jak Oni ucinali sobie drzemkę, my z Ciocią Pyrdką montowałyśmy Bazarek, na potrzeby nowotomyskich bezdomniaków, na który

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Posted

ja też marzę o tym, by móc iść tak beztrosko przed siebie...
ale u nas brak takich terenów.
żeby móc tak iść i iść, to muszę najpierw uprosić TZ by zawiózł nas do lasu, zapakować psiaki do auta, dojechać i dopiero potem iść i iść... choć i tak po około 3-4 km słyszę głos - to co, zawracamy??
eh... ja chcę zamieszkać na wsi, no...

Posted

mamanabank napisał(a):
Niedługo przyjedziesz na naszą wioskę :-D

Mamanabank to ja przyjadę do Was, Akrum nie mogę namówić nawet na wizytę poadopcyjną u Gufiego, którego dała nam w LISTOPADZIE:)

Posted

Ja marudzę na tyle skutecznie, że Juldan na razie wozi mnie na wszystkie "wycieczki"...:evil_lol:
Banda dzisiaj wyszła po mnie pod zakład do pracy... i wiecie kto najbardziej ucieszył się na mój widok???
:loveu:Moja Piękna Ruda Dziewucha:loveu:
W pracy robią zakłady o to, kiedy przestanę szukać jej domu:lol:

Posted

Pyrdka napisał(a):
Jak ja Ci zazdroszczę wyrozumiałego i psiolubnego Tz.

No fakt-psiolubny to On się zrobił:lol: na szczęście... ale moja Dora
  • :-(do końca swoich dni nie wybaczyła mu, że zajął Jej miejsce w łóżku:evil_lol:
    A Ona przecież spała tam od zawsze... gdyby nie Ona, nie wiadomo czy pojawili by się Maniuś i Gufi i Zuzia...

• Posted

Tak to jest z tymi TZ... dlatego najlepiej mieć prawo jazdy, własne auto - no ale ja takiego przywileju niestety nie mam :(
    I jakoś zabrać się za to prawko nie mogę, zawsze coś ważniejszego jest, na coś innego potrzeb na kasa i tak już od kilku dobrych lat, eh.

Ale spokojnie jak/jeśli się sprowadzicie w końcu w nasze rejony, to się od nas nie opędzicie :)

A tak na marginesie zapraszam na aukcje allegro, z których dochód przeznaczony będzie na opiekę nad naszymi bezdomniakami:
    ZAPRASZAM DO LICYTACJI :smile:
    1. RĘKAWICE BRAMKARSKIE PODAROWANE PRZEZ POLSKIEGO PIŁKARZA WOJCIECHA KOWALEWSKIEGO - reprezentanta Polski
    http://allegro.pl/rekawice-bramkarskie-wojciecha-kowalewskiego-i1624104834.html

2. KSIĄŻKA WOODY ALLEN o sobie samym Z AUTOGRAFEM :smile:
    http://allegro.pl/z-autografem-woody-allen-o-sobie-samym-i1624106209.html

Posted

Akrum napisał(a):
    TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA JUTRO!!!! :lol:

Ale o co chodzi? Bo ja nie w temacie ;)
    Ja na szczęscie jestem szczęsliwą posiadaczką prawka i czterech kółek ;) I polecam Wam dziewczyny - samodzielność to jest to (tym bardziej, ze mój psiolubny TZ w sezonie wiosenno -letnio- jesiennym przesiada się na motor, a my z Nelką i tymczasami nie mamy kasków:cool3:)

Posted

Akrum napisał(a):
    A o to,że jutro Zuza musi się dobrze zaprezentować :)

Aaaaaa !!! To ja nie wiem o co chodzi, ale niech się dobrze prezentuje ;) Trzymam kciuki :) No chyba, że Juldanowie mowią, żeby nie trzymać ;)

Posted

Andzike napisał(a):
    Trzymam kciuki :) No chyba, że Juldanowie mowią, żeby nie trzymać ;)

Trzymać, trzymać... ale nie za Zuzę tylko za mnie...

Posted

Życzymy wszystkim dobrej nocy...
    Choć i tak pewnie prędko nie zasnę... Dziewucha już smacznie śpi obok Juldana...
    Idę Ją sobie ukraść na chwilę i się poprzytulać do sierściucha jednego:)