Pyrdka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Znałam taką małą złośnicę- zołzę. Siadałam przy niej. Wulkan energii;) Quote
mamanabank Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ale ja marzę o takim spacerze! Iść przed siebie! Quote
Juldan Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='mamanabank']Ale ja marzę o takim spacerze! Iść przed siebie! ZAPRASZAMY DO POSPACEROWANIA Z NAMI:) Banda już zregenerowała siły i zaczyna łobuzować od nowa:) Jak Oni ucinali sobie drzemkę, my z Ciocią Pyrdką montowałyśmy Bazarek, na potrzeby nowotomyskich bezdomniaków, na który SERDECZNIE ZAPRASZAMY Quote
Akrum Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 ja też marzę o tym, by móc iść tak beztrosko przed siebie... ale u nas brak takich terenów. żeby móc tak iść i iść, to muszę najpierw uprosić TZ by zawiózł nas do lasu, zapakować psiaki do auta, dojechać i dopiero potem iść i iść... choć i tak po około 3-4 km słyszę głos - to co, zawracamy?? eh... ja chcę zamieszkać na wsi, no... Quote
Juldan Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 mamanabank napisał(a):Niedługo przyjedziesz na naszą wioskę :-D Mamanabank to ja przyjadę do Was, Akrum nie mogę namówić nawet na wizytę poadopcyjną u Gufiego, którego dała nam w LISTOPADZIE:) Quote
mamanabank Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Juldan napisał(a):Mamanabank to ja przyjadę do Was, Akrum nie mogę namówić nawet na wizytę poadopcyjną u Gufiego, którego dała nam w LISTOPADZIE:) Oo, no tak! :-D Quote
Akrum Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Gdybym ja miała jak, to już dawno bym przyjechała :) Ale wiesz jak to jest, jak się trzeba prosić TZ, by zawiózł.... Quote
Juldan Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Ja marudzę na tyle skutecznie, że Juldan na razie wozi mnie na wszystkie "wycieczki"...:evil_lol: Banda dzisiaj wyszła po mnie pod zakład do pracy... i wiecie kto najbardziej ucieszył się na mój widok??? :loveu:Moja Piękna Ruda Dziewucha:loveu: W pracy robią zakłady o to, kiedy przestanę szukać jej domu:lol: Quote
Pyrdka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jak ja Ci zazdroszczę wyrozumiałego i psiolubnego Tz. Juldan to dla Ciebie:loveu: Quote
Juldan Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Pyrdka napisał(a):Jak ja Ci zazdroszczę wyrozumiałego i psiolubnego Tz. No fakt-psiolubny to On się zrobił:lol: na szczęście... ale moja Dora :-(do końca swoich dni nie wybaczyła mu, że zajął Jej miejsce w łóżku:evil_lol: A Ona przecież spała tam od zawsze... gdyby nie Ona, nie wiadomo czy pojawili by się Maniuś i Gufi i Zuzia... Quote
Akrum Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Tak to jest z tymi TZ... dlatego najlepiej mieć prawo jazdy, własne auto - no ale ja takiego przywileju niestety nie mam :( I jakoś zabrać się za to prawko nie mogę, zawsze coś ważniejszego jest, na coś innego potrzeb na kasa i tak już od kilku dobrych lat, eh. Ale spokojnie jak/jeśli się sprowadzicie w końcu w nasze rejony, to się od nas nie opędzicie :) A tak na marginesie zapraszam na aukcje allegro, z których dochód przeznaczony będzie na opiekę nad naszymi bezdomniakami: ZAPRASZAM DO LICYTACJI :smile: 1. RĘKAWICE BRAMKARSKIE PODAROWANE PRZEZ POLSKIEGO PIŁKARZA WOJCIECHA KOWALEWSKIEGO - reprezentanta Polski http://allegro.pl/rekawice-bramkarskie-wojciecha-kowalewskiego-i1624104834.html 2. KSIĄŻKA WOODY ALLEN o sobie samym Z AUTOGRAFEM :smile: http://allegro.pl/z-autografem-woody-allen-o-sobie-samym-i1624106209.html Quote
Juldan Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Zuza gratuluje Cioci Akrum sprzedania książki Woody Allena... Quote
Akrum Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Juldan']Zuza gratuluje Cioci Akrum sprzedania książki Woody Allena... Zuziu kochana - bardzo ci dziękuję :) I wszystkie cioteczki zapraszam na kolejną aukcję allegro - tym razem ZEMSTA A. Fredry, komedia w 4 aktach, wierszem z AUTOGRAFEM ANDRZEJA WAJDY :):):) http://allegro.pl/z-autografem-andrzeja-wajdy-zemsta-ksiazka-i1625735549.html Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Akrum napisał(a):TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA JUTRO!!!! :lol: Ale o co chodzi? Bo ja nie w temacie ;) Ja na szczęscie jestem szczęsliwą posiadaczką prawka i czterech kółek ;) I polecam Wam dziewczyny - samodzielność to jest to (tym bardziej, ze mój psiolubny TZ w sezonie wiosenno -letnio- jesiennym przesiada się na motor, a my z Nelką i tymczasami nie mamy kasków:cool3:) Quote
Akrum Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 A o to,że jutro Zuza musi się dobrze zaprezentować :) Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Akrum napisał(a):A o to,że jutro Zuza musi się dobrze zaprezentować :) Aaaaaa !!! To ja nie wiem o co chodzi, ale niech się dobrze prezentuje ;) Trzymam kciuki :) No chyba, że Juldanowie mowią, żeby nie trzymać ;) Quote
Pyrdka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Trzymam kciuki za Was i Zuzolinę. Jakoś jestem dziwnie spokojna. Ona ma w sobie to coś. Quote
Juldan Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Andzike napisał(a):Trzymam kciuki :) No chyba, że Juldanowie mowią, żeby nie trzymać ;) Trzymać, trzymać... ale nie za Zuzę tylko za mnie... Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Juldan napisał(a):Trzymać, trzymać... ale nie za Zuzę tylko za mnie... No to za Ciebie też trzymam ;) Quote
Pyrdka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ewcia i Michał, trzymam za Was kciuki. Bardzo, bardzo mocno. Quote
Juldan Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Życzymy wszystkim dobrej nocy... Choć i tak pewnie prędko nie zasnę... Dziewucha już smacznie śpi obok Juldana... Idę Ją sobie ukraść na chwilę i się poprzytulać do sierściucha jednego:) Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale Wy tu wszyscy tajemniczy jesteście...:hmmmm: Quote
Recommended Posts