Jump to content
Dogomania

ON-ka Lena - wrazliwa - cierpi po stracie dzieci...JUZ W DOMU ! ! ! !

Recommended Posts

Posted

Jola_K napisał(a):
Przekaze.
Ja dostalam mms z Lenia na dywanach :loveu:
Wyslalam go do ciebie zuziaM, dostalas?
nie mam kabla do tel by go w komp wladowac, moze wysle mailem?

Nie doszlo nic do mnie.
Prosimy o zdjecia ! ! !

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

zuziaM napisał(a):
To ja ponowie tylko swoje pytanie .... !

jeszcze nie... ale juz napisalam do Basi prosbe o informacje o tym jak Pan Wujek i Lenia sobie gospodarza :loveu:
podalam tez link do tego watku, kto wie, moze Basia sama napisze? :multi:

Posted

blyskawicznie dostalam odpowiedz od Basi... :multi:
dziekujemy slicznie

wklejam ponizej:

niestety wątek na dogomanii mi się nie otwiera jakiś błąd serwera
wię odpisuję na pw

Lena czuje się bardzo dobrze, wiem z relacji rodzinnych, osobiście zobaczę ją w czasie świąt i wtedy wyślę mms

ma ogromny apetyt i już tak nie rozrabia, jak zostaje sama w domu (max 1 h)

bardzo gubi sierść, więc jej kupiłam lavetę, moim kotom pomogła, więc jej pewnie też

ma bardzo słabe zęby przednie i tylne trzeż nie rewelacyjne (tak stwierdziła moja mama), więc jada głównie mokre i gotowane

w czasie świąt będę miała kilka dni do osobistych obserwacji, to irelacja będzie bardziej szczegółowa

wątku na miau niestety nie widziałam - proszę podaj linka, ale cieszę się, że jest lepiej

pozdrawiam Ciebie i z kocim okrzykiem miau wszystkie zainteresowane cioteczki z dogomanii

basia

zmartwily mnie te zabki :(

ciesze sie ogromnie ze Lena ma tak wspanialy domek!!
pozdrawiamy goraco Basie i Pana Wujka wraz z Lenia
:loveu: :loveu: :loveu:

• 1 month later...
Posted

dzisaj dostalam taka wiadomosc od Basi:

Jolu bardzo dziękuję w imieniu Wujka za kartkę świąteczną (niedawno dotarła - poczta ). Bardzo się ucieszył - to jest starszy, bardzo samotny Pan, który nie dostaje prywatnej korespondencji, ewentualnie pozdrowienia od rodziny z wakacji.

Lena (a właściwie Aza na bis) nabrała ciałka, przestała puszczać sierść po lavecie i oleju z nasion, zbóż i owoców, ze względu na bardzo kiepskie zęby nie je suchego, a w czasie Świąt hitem jedzeniowym było czyszczenie misek po moich kotach i właściwie koty tylko w pożywieniu toleruje . Swojego pokoju broniła jak lew, a drobne utarczki zdażały się i na salonach. Najbardziej bałam się o Pimpka, żeby ją zabardzo nie podrapał, ale obyło się bez rozlewu krwi
mam nadzieję, że do wakacji bardziej będzie przyjacielska. Na wsi był ścisły podział - koty na pietrze, pies na parterze, lub omijany szerokim łukiem
ale jakiś niepohamowanej agresji, to nie było.
pozdrawiam basia i futra trzy

Ja juz na miau podziekowalam, ale dziekuje i tutaj Basi, za wiadomosc i za wypatrzenie Leny dla swojego Wujka, Lene trafila wspaniale!!!!

Mam rozniez 2 zdjecia leny przyslane mms'em, jedno fajniutke: Lena w czapce mikołaja :loveu:
ja niestety nie mam kabla do telefonu, by polaczyc go z kompem, wiec nie moge ich zamiescic w necie, jesli ktos takowy posiada i potrafi je tutaj wkleic, to prosze o kontakt, przesle mmsy do tej osoby, dziekujemy
moj nr 600-234030

Posted

Jola_K napisał(a):
dzisaj dostalam taka wiadomosc od Basi:

Ja juz na miau podziekowalam, ale dziekuje i tutaj Basi, za wiadomosc i za wypatrzenie Leny dla swojego Wujka, Lene trafila wspaniale!!!!

Mam rozniez 2 zdjecia leny przyslane mms'em, jedno fajniutke: Lena w czapce mikołaja :loveu:
ja niestety nie mam kabla do telefonu, by polaczyc go z kompem, wiec nie moge ich zamiescic w necie, jesli ktos takowy posiada i potrafi je tutaj wkleic, to prosze o kontakt, przesle mmsy do tej osoby, dziekujemy
moj nr 600-234030

Wspaniale wiadomosci !
Pozdrawiamy rowniez Basie i pana Wujka :loveu: !
A Lenusie sciskamy mocno - ona cudowna jest - ja cos o tym wiem, bo mialam bezposredni ... bardzo bliski nawet, kontakt z ta cudowna psica :loveu: !

Wiem, ze m a sz k a wstawia zdjecia z telefonu.

Posted

uwielbiam takie wieści :)
Mój rezydent trafił dziś też do domku :( - płączę za nim jak głupek :(
Teraz dalej sprawa rudzielca z Lubania.

Ściskamy mocno Lenię-Azę :) I pana Wujka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

zuziaM napisał(a):

Wiem, ze m a sz k a wstawia zdjecia z telefonu.

M_a_sz_k_a zglosila sie jako chetna do wystawienia zdjec, dzis, najdalej jutro do niej przesle.

Posted

m_a_sz_k_a napisał(a):
Tak jak obiecałam załączam zdjęcia Lenki / Azy, które Jola przysłała (jakość taka sobie, może mój telefon "przekonwertował"? :oops: Ale widać, jaka piękność :loveu:)

O matko ty moja - popłakałąm się z radości :placz: :placz: :placz: :placz:
Czy oprócz Joli ma ktoś kontakt z panem wujekiem ??
Tzreba mu podzięować po stokroć :loveu: :loveu:

• 2 months later...
Posted

odswiezam watek naszej Lenusi :)

nie mam nowych wiesci, ale zaraz wysle zapytanie do Basi - siostrzenicy Pana Jana i zapytam jak im sie wiedzie
Jestem pewna ze szybko dostaniemy odpowiedz, a moze i zdjecia????

znam adres do Pana Jana, wysylalam do niego kartke na Boze Narodzenie z zyczeniami od nas - bylych opiekunek Lenusi, wyslalam tez pozdrowienia z Rzymu, teraz czeka na wyslanie kartka Wielkanocna :)

ps
maszka, dziekuje za wklejenie zdjec, byly robione telefonem, na ekraniku telefonu wygladaja dosc dobrze, tu przy rozciagnieciu traca na jakosci, ale wazne ze sa, cieszymy sie i tak :)

• 1 year later...
Posted

witajcie :)

mam garstke informacji o naszej Lenie :p

Lena , czyli Aza bis, miała problemy zdrowotne, ale teraz jest ok
teraz jest po całkowitej sterylce (wreszcie) i jest na diecie (mówiłam, że utuczył ją, ale dopiero wet przekonał wujka, że pies z powodu nadwagi ma cukrzycę i przekonał go, że nie może wyglądac, jak koń do woltyżerki )
Aza schudła, je raz, no może dwa razy dziennie i można było leki cukrzycowe odstawic
najbardziej mnie śmieszy to, że wujek mając siedemdziesiąt kilka lat, ma figurę nastolatka, jada bardzo mało, ale psy tuczy niemiłosiernie , bo takie biedne i zagłodzone, i ciągle są głodne
pozdrowienia przekażę
basia i futra trzy

takie wiesci ciesza! :multi:

pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

Dziekujemy za wspaniale nowiny !
Pozdrawiam wspaniala rodzine Lenki i zycze Lence duzo duzo zdrowka :lol: !
No i oczywiscie duzo zdrowka panu wujkowi i Basi.

• 3 years later...