zuziaM Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Jola_K napisał(a):Przekaze. Ja dostalam mms z Lenia na dywanach :loveu: Wyslalam go do ciebie zuziaM, dostalas? nie mam kabla do tel by go w komp wladowac, moze wysle mailem? Nie doszlo nic do mnie. Prosimy o zdjecia ! ! ! Quote
Jowita Poznań Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 koniecznie zdjecia- Jolu nie damy Ci zyc jak ich nie zamieścisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuziaM Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 A czy cioteczka Jola ma nowe wiesci o Lence ... ? ? ? Quote
zuziaM Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 zuziaM napisał(a):A czy cioteczka Jola ma nowe wiesci o Lence ... ? ? ? To ja ponowie tylko swoje pytanie .... ! Quote
Jola_K Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 zuziaM napisał(a):To ja ponowie tylko swoje pytanie .... ! jeszcze nie... ale juz napisalam do Basi prosbe o informacje o tym jak Pan Wujek i Lenia sobie gospodarza :loveu: podalam tez link do tego watku, kto wie, moze Basia sama napisze? :multi: Quote
Jola_K Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 blyskawicznie dostalam odpowiedz od Basi... :multi: dziekujemy slicznie wklejam ponizej: niestety wątek na dogomanii mi się nie otwiera jakiś błąd serwera wię odpisuję na pw Lena czuje się bardzo dobrze, wiem z relacji rodzinnych, osobiście zobaczę ją w czasie świąt i wtedy wyślę mms ma ogromny apetyt i już tak nie rozrabia, jak zostaje sama w domu (max 1 h) bardzo gubi sierść, więc jej kupiłam lavetę, moim kotom pomogła, więc jej pewnie też ma bardzo słabe zęby przednie i tylne trzeż nie rewelacyjne (tak stwierdziła moja mama), więc jada głównie mokre i gotowane w czasie świąt będę miała kilka dni do osobistych obserwacji, to irelacja będzie bardziej szczegółowa wątku na miau niestety nie widziałam - proszę podaj linka, ale cieszę się, że jest lepiej pozdrawiam Ciebie i z kocim okrzykiem miau wszystkie zainteresowane cioteczki z dogomanii basia zmartwily mnie te zabki :( ciesze sie ogromnie ze Lena ma tak wspanialy domek!! pozdrawiamy goraco Basie i Pana Wujka wraz z Lenia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Jaka szczęśliwa adopcja :) Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dzisaj dostalam taka wiadomosc od Basi: Jolu bardzo dziękuję w imieniu Wujka za kartkę świąteczną (niedawno dotarła - poczta ). Bardzo się ucieszył - to jest starszy, bardzo samotny Pan, który nie dostaje prywatnej korespondencji, ewentualnie pozdrowienia od rodziny z wakacji. Lena (a właściwie Aza na bis) nabrała ciałka, przestała puszczać sierść po lavecie i oleju z nasion, zbóż i owoców, ze względu na bardzo kiepskie zęby nie je suchego, a w czasie Świąt hitem jedzeniowym było czyszczenie misek po moich kotach i właściwie koty tylko w pożywieniu toleruje . Swojego pokoju broniła jak lew, a drobne utarczki zdażały się i na salonach. Najbardziej bałam się o Pimpka, żeby ją zabardzo nie podrapał, ale obyło się bez rozlewu krwi mam nadzieję, że do wakacji bardziej będzie przyjacielska. Na wsi był ścisły podział - koty na pietrze, pies na parterze, lub omijany szerokim łukiem ale jakiś niepohamowanej agresji, to nie było. pozdrawiam basia i futra trzy Ja juz na miau podziekowalam, ale dziekuje i tutaj Basi, za wiadomosc i za wypatrzenie Leny dla swojego Wujka, Lene trafila wspaniale!!!! Mam rozniez 2 zdjecia leny przyslane mms'em, jedno fajniutke: Lena w czapce mikołaja :loveu: ja niestety nie mam kabla do telefonu, by polaczyc go z kompem, wiec nie moge ich zamiescic w necie, jesli ktos takowy posiada i potrafi je tutaj wkleic, to prosze o kontakt, przesle mmsy do tej osoby, dziekujemy moj nr 600-234030 Quote
zuziaM Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Jola_K napisał(a):dzisaj dostalam taka wiadomosc od Basi: Ja juz na miau podziekowalam, ale dziekuje i tutaj Basi, za wiadomosc i za wypatrzenie Leny dla swojego Wujka, Lene trafila wspaniale!!!! Mam rozniez 2 zdjecia leny przyslane mms'em, jedno fajniutke: Lena w czapce mikołaja :loveu: ja niestety nie mam kabla do telefonu, by polaczyc go z kompem, wiec nie moge ich zamiescic w necie, jesli ktos takowy posiada i potrafi je tutaj wkleic, to prosze o kontakt, przesle mmsy do tej osoby, dziekujemy moj nr 600-234030 Wspaniale wiadomosci ! Pozdrawiamy rowniez Basie i pana Wujka :loveu: ! A Lenusie sciskamy mocno - ona cudowna jest - ja cos o tym wiem, bo mialam bezposredni ... bardzo bliski nawet, kontakt z ta cudowna psica :loveu: ! Wiem, ze m a sz k a wstawia zdjecia z telefonu. Quote
Seaside Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 uwielbiam takie wieści :) Mój rezydent trafił dziś też do domku :( - płączę za nim jak głupek :( Teraz dalej sprawa rudzielca z Lubania. Ściskamy mocno Lenię-Azę :) I pana Wujka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zuziaM napisał(a): Wiem, ze m a sz k a wstawia zdjecia z telefonu. M_a_sz_k_a zglosila sie jako chetna do wystawienia zdjec, dzis, najdalej jutro do niej przesle. Quote
m_a_sz_k_a Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Tak jak obiecałam załączam zdjęcia Lenki / Azy, które Jola przysłała (jakość taka sobie, może mój telefon "przekonwertował"? :oops: Ale widać, jaka piękność :loveu:) Quote
Seaside Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 m_a_sz_k_a napisał(a):Tak jak obiecałam załączam zdjęcia Lenki / Azy, które Jola przysłała (jakość taka sobie, może mój telefon "przekonwertował"? :oops: Ale widać, jaka piękność :loveu:) O matko ty moja - popłakałąm się z radości :placz: :placz: :placz: :placz: Czy oprócz Joli ma ktoś kontakt z panem wujekiem ?? Tzreba mu podzięować po stokroć :loveu: :loveu: Quote
Jowita Poznań Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Lencia/Azunia przesliczna! :loveu: Fajne sa takie zakonczenia :) Quote
zuziaM Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Jowita Poznań napisał(a):Lencia/Azunia przesliczna! :loveu: Fajne sa takie zakonczenia :) Cudowna dziewczyna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 odswiezam watek naszej Lenusi :) nie mam nowych wiesci, ale zaraz wysle zapytanie do Basi - siostrzenicy Pana Jana i zapytam jak im sie wiedzie Jestem pewna ze szybko dostaniemy odpowiedz, a moze i zdjecia???? znam adres do Pana Jana, wysylalam do niego kartke na Boze Narodzenie z zyczeniami od nas - bylych opiekunek Lenusi, wyslalam tez pozdrowienia z Rzymu, teraz czeka na wyslanie kartka Wielkanocna :) ps maszka, dziekuje za wklejenie zdjec, byly robione telefonem, na ekraniku telefonu wygladaja dosc dobrze, tu przy rozciagnieciu traca na jakosci, ale wazne ze sa, cieszymy sie i tak :) Quote
Jola_K Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 witajcie :) mam garstke informacji o naszej Lenie :p Lena , czyli Aza bis, miała problemy zdrowotne, ale teraz jest ok teraz jest po całkowitej sterylce (wreszcie) i jest na diecie (mówiłam, że utuczył ją, ale dopiero wet przekonał wujka, że pies z powodu nadwagi ma cukrzycę i przekonał go, że nie może wyglądac, jak koń do woltyżerki ) Aza schudła, je raz, no może dwa razy dziennie i można było leki cukrzycowe odstawic najbardziej mnie śmieszy to, że wujek mając siedemdziesiąt kilka lat, ma figurę nastolatka, jada bardzo mało, ale psy tuczy niemiłosiernie , bo takie biedne i zagłodzone, i ciągle są głodne pozdrowienia przekażę basia i futra trzy takie wiesci ciesza! :multi: pozdrawiamy Quote
zuziaM Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Dziekujemy za wspaniale nowiny ! Pozdrawiam wspaniala rodzine Lenki i zycze Lence duzo duzo zdrowka :lol: ! No i oczywiscie duzo zdrowka panu wujkowi i Basi. Quote
zuziaM Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Jolciu, czy wiesz cos o Lenusi ??? Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts