hankasanok Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='karolciasz28']Przecież nie ma za co, no!:oops:;)[/QUOTE] jest jest za co! dobrze wiesz , i prosze sie tu nie kółcic ,,ze starszymi" ;);):p a tak z nowych widomosci powiem ze: właściciele szczeniorów, tych dużych sie nie znaleźli ale sa dwa domy, bardzo dobre króre juz sie zdeklarowały przygarnąć te DUŻE Maluchy! Miejmy nadzieje ze juz niedługo bedą rozrabiac w swoich nowych domach! Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='hankasanok']jest jest za co! dobrze wiesz , i prosze sie tu nie kółcic ,,ze starszymi" ;);):p a tak z nowych widomosci powiem ze: właściciele szczeniorów, tych dużych sie nie znaleźli ale sa dwa domy, bardzo dobre króre juz sie zdeklarowały przygarnąć te DUŻE Maluchy! Miejmy nadzieje ze juz niedługo bedą rozrabiac w swoich nowych domach![/QUOTE] Dobra już siedzę cicho;). Haniu, a może by te 2 domu jakoś wykorzystać? Nie byli zainteresowani innymi psiurami? Quote
hankasanok Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='hankasanok'] [IMG]http://img856.imageshack.us/img856/8328/dsc00866v.jpg[/IMG] [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/4232/dsc00876w.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='karolciasz28']Dobra już siedzę cicho;). Haniu, a może by te 2 domu jakoś wykorzystać? Nie byli zainteresowani innymi psiurami?[/QUOTE] Nie zrozumiałaś mnie, albo ja nie jasno pisze, zmeczenie chyba wychodzi. Domy sa 2, to dwie różne rodziny i psiaki sa dwa, jedni chca adoptowac tego z czuprynka na głowie a druga rodzina tego z niebieskim oczkiem! Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='hankasanok']Nie zrozumiałaś mnie, albo ja nie jasno pisze, zmeczenie chyba wychodzi. Domy sa 2, to dwie różne rodziny i psiaki sa dwa, jedni chca adoptowac tego z czuprynka na głowie a druga rodzina tego z niebieskim oczkiem![/QUOTE] Są 2 domy i właściciele, to ja nie rozumiem:razz::oops:. Quote
hankasanok Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='karolciasz28']Są 2 domy i właściciele, to ja nie rozumiem:razz::oops:.[/QUOTE] no się dogadałysmy:p, trzymaj kciuki za maluchy! Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Trzymam trzymam! Ogromne psiska z nich wyrosną:loveu:. Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Haniu czemu Ty nie krzyczysz, że ja Lady nie ogłosiłam.:mad: Zapomniałam na śmierć.:shake: Obiecuję się poprawić. Quote
hankasanok Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Haniu czemu Ty nie krzyczysz, że ja Lady nie ogłosiłam.:mad: Zapomniałam na śmierć.:shake: Obiecuję się poprawić.[/QUOTE] Poczekam z tym krzykiem az sobie ,,nazbierasz wiecej" :evil_lol:;) Quote
Becia66 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ten z czupryną mnie rozwala, no cuuuuudny jest :loveu:. Quote
hankasanok Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Becia66']ten z czupryną mnie rozwala, no cuuuuudny jest :loveu:.[/QUOTE] mnie tez, jakbys go na zywo zobaczyła........ sliczności!!!!! [CENTER][SIZE=4]a tym czasem zapraszam na bazarek! Takiego jeszcze chyba nie było na dogo!!!!!![/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Wspaniałe serwety, obrusy, ponczo!!!! - rękodzieło-każda jedyna w swoim rodzaju !!![/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/224604-Wspaniałe-serwety-obrusy-PONCZO!-rękodzieło-każda-NIEPOWTARZALNA-dla-Nero-do-28.03"][SIZE=4]http://www.dogomania.pl/threads/224604-Wspaniałe-serwety-obrusy-PONCZO!-rękodzieło-każda-NIEPOWTARZALNA-dla-Nero-do-28.03[/SIZE][/URL] sa jedyne w swoim rodzaju, nikt takich nie ma!!!!!![/CENTER] Quote
masza44 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jejku ale fajnie, że choć u Was adopcje jakoś idą:) Quote
hankasanok Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='masza44']Jejku ale fajnie, że choć u Was adopcje jakoś idą:)[/QUOTE] powoli ale idą! serwetki nie chcesz? olbo obrusik! Piekne mam!!!!! :p:cool3: Quote
masza44 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='hankasanok']powoli ale idą! serwetki nie chcesz? olbo obrusik! Piekne mam!!!!! :p:cool3:[/QUOTE] Hehe sama ostatnio robiłam mega bazar obrusowo-serwetkowy ale średnio poszedł:( Quote
hankasanok Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 (edited) Melduje ze mozna puścić kciuki!!!! Nasze dwa duże szczeniory jus są w nowych domkach, teraz beda psocić juz swoim nowym Panciostwu! Obydwa zamieszkały w domach z duzymi ogrodami w Niebieszczanach! Wiec pewnie na spacerach sie beda spotykac!!!! Powodzenia maluchy!!!!! Duze maluchy!!!! Edited March 15, 2012 by hankasanok Quote
karolciasz28 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Uff. szczęścia maluchom! Naprawdę jacyś super psiolubni ludzie muszą być z właścicieli olbrzymków.:multi: Quote
hankasanok Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [B]i kolejni nasi podopieczni........[/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Śliczna suczka znaleziona w Olchowcach .[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Na dzień dzisiejszy dowiedzieliśmy się ze suczka ma 4 miesiące a właściciel najprawdopodobniej ,,NIE BĘDZIE JEJ SZUKAŁ”. Wiec szukamy dla suni nowego, tym razem odpowiedzialnego domu, który już jej nie porzuci. Suczka to mieszaniec Fila basileiro z małym kundelkiem, może wyrosnąć na większego psiaka, już sięga do kolan. Jak każdy szczeniak w jej wieku jest bardzo żywiołowa i chętna do zabawy. Przytulisko to nie miejsce dla takiego psiego jeszcze dzieciaka, nie pozwólmy aby spędziła tu ,,swoje dzieciństwo”[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jeśli ktoś z Państwa chciałby adoptować suczkę prosimy o kontakt:[/SIZE][/FONT] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL][FONT=Times New Roman][SIZE=3], 501428255, 602558442[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [IMG]http://a.imageshack.us/img718/3586/suczkamaa.jpg[/IMG] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Milusińska i bardzo łagodna suczka w typie owczarka. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jest młoda i kocha zabawę, wszędzie jej pełno, biega skacze i zalizałaby każdego ,,na śmierć”. Bardzo tęskni za bezpośrednim kontaktem z człowiekiem. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Szukamy dla niej nowego domu, takiego już na zawsze![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jeśli ktoś z Państwa chciałby adoptować suczkę prosimy o kontakt:[/SIZE][/FONT] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL][FONT=Times New Roman][SIZE=3], 501428255, 602558442[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [IMG]http://a.imageshack.us/img59/9872/suczkaowczarek.jpg[/IMG] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]jutro wybieram się do naszych psiaków, postaram się narobić trochę lepszych zdjęć psiakom, na razie te musza wystrzyc.[/B] [/SIZE][/FONT] Quote
hankasanok Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='hankasanok']kolejny szczeniaczek, to malutki paro miesieczny piesek, który nie wyrosnie na duzego pieska. Czarny z brazowymi łapkami, przybłąkał sie na posesje w oloicach ul. Młynarskiej w Sanoku. Poiesek miał obróżke skórzana. Równiez w tym wypadku mamy nadzieje ze własciciel sie odnajdzie! Piesek jest juz ogłoszony na portalu esanok, oraz podobnie jak szczeniaki powyzej ukaze sie w wydaniu piątkowym tygodnika sanockiego! [IMG]http://img194.imageshack.us/img194/2839/dsc00878nh.jpg[/IMG] [IMG]http://img844.imageshack.us/img844/6741/dsc00879q.jpg[/IMG][/QUOTE] a i po tego malca niestety nie zgłosił sie własciciel, dzisiaj po pracy jade do Panstwa, którzy go zgłaszali i chwilowo zgodzili sie nim zajać, nie moga dłuzej sie nim opiekowac, malego bede musiał zawieśc do kojców, wszystkie nasze DT zajete, nie wiem jak ta malizna da sobie rade, ale nie mamy innego wyjscia! przykro mi malenki. [B]MUSIMY MU ZNALEŚĆ DOM NA CITO!!!!!![/B] ten piesek moze wazy 1,5 kg do 2! to malizna taka! Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Haniu jak popstrykasz zdjęcia to ja się biorę do roboty. [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Fila brasileiro [/SIZE][/FONT]to cudne, ale ogromne psy także szczyl faktycznie może być duży. ;) Ale u Was chętnych na takie miśki nie brakuje:cool3:. A ten drugi szczylek taki malutki cudaczek.:loveu: Quote
hankasanok Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='karolciasz28']Haniu jak popstrykasz zdjęcia to ja się biorę do roboty. [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Fila brasileiro [/SIZE][/FONT]to cudne, ale ogromne psy także szczyl faktycznie może być duży. ;) Ale u Was chętnych na takie miśki nie brakuje:cool3:. A ten drugi szczylek taki malutki cudaczek.:loveu:[/QUOTE] ok, jak tylko bede miała foty to wrzuce! a małego szczylka nie zawiozłam do kojca w przytulisku! Znalazł sie DT który nim sie zaopiekuje, dzisiaj przenocuje u Joli za co dzikeuje jej niezmiernie a od jutra opiekował sie nim bedzie jej brat i nawet mieszka na moim osiedlu! Jednak mały nie moze tam zostac długo wiec domu szukamy na CITO! Tak sie ciesze, az zal takie malenstwo zostawiac w kojcu i w budzie.........na szczescie nie trzeba! Quote
Becia66 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Haniu w Lutoryżu zaginęła taka sunia i jej szukają, wiem że odległośc duża ale sprawdź czy to nie wasza owczarka. [url]http://kundelek.org/2010-03-29-09-53...ls&sobi2Id=187[/url] W Niechobrzu zaginęła ostatnio sunia husky, wszystkich powiadomili w pobliżu i znalazła się po paru dniach aż za Strzyżowem tj. 35 km od miejsca zaginięcia, a więc wszystko jest możliwe... Quote
hankasanok Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='Becia66']Haniu w Lutoryżu zaginęła taka sunia i jej szukają, wiem że odległośc duża ale sprawdź czy to nie wasza owczarka. [url]http://kundelek.org/2010-03-29-09-53...ls&sobi2Id=187[/url] W Niechobrzu zaginęła ostatnio sunia husky, wszystkich powiadomili w pobliżu i znalazła się po paru dniach aż za Strzyżowem tj. 35 km od miejsca zaginięcia, a więc wszystko jest możliwe...[/QUOTE] niestety, to nie ona, ta nasza matroszke dłuższą sierść i ma taki siwawy pyszczek troche choc to młoda sunia ma góra 1,5 roku! ale bede miała na uwadze i Ta sunie nigdy nic nie widomo. Ta nasza przywieziona została przez weta z Kostarowiec (miejscowośc za Sanokiem) Quote
hankasanok Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [CENTER][SIZE=3]pilnie szukamy kogos do zrobienia wizyty przedaadopcyjnej w miejscowości Bircza, powiat przemyski![/SIZE] [SIZE=3]Znacie kogos z tamtych okolic?[/SIZE][/CENTER] Quote
karolciasz28 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Haniu napisałam Ci pw. Ale wiesz jeszcze może barb? Chociaż ona pewnie nie miałaby jak dojechać.... A dla kogo ta wizyta jeśli można wiedzieć? Quote
hankasanok Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 (edited) i kolejni nasi podopieczni Alex, takie dostał imie, powiem Wam sczerze ze dawno nie było u nas tak popgodnego psa jak on. Przywieziono go do nas w piatek z miejscowosci Zagorz gdzie podobno błąkał sie juz od ok miesiaca. jest niesamowity, mimo, ze tyle sie błakał, jedni go przepedzali inni dokarmiali a on wciaz ma tyle poztywnej energii w sobie, kocha wszystki bez wyjatków! to ogromny pieszczoch az dziwne ze ktos sie go pozbył. nie ma w sobie cienia agresji! a oto nasz Alex [IMG]http://imageshack.us/a/img7/6784/pic0394q.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img33/1766/pic0395m.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img267/5642/pic0396l.jpg[/IMG] i teks do ogłoszen: [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Alex[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]- pies w typie husky, ma ok. 2 lat. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]To niesamowicie przyjazny i wesoły pies. Powiem szczerze, 15 min spędzone w jego towarzystwie nawet najbardziej zagorzałego pesymistę wprowadzi w nastrój jak najbardziej optymistyczny! Ma niesamowicie wesoły charakter, cały czas się uśmiecha, jest wesoły i chętny do zabawy. Uwielbia ludzi, przytulanie i głaskanie to rzecz priorytetowa dla Alexa. Bardzo lubi również inne zwierzaki, nieważne piesek czy suczka aby tylko zechciał się pobawić, jest przy tym bardzo delikatny, jeśli jednak napotkany współtowarzysz nie jest chętny do zabawy, albo pokazuje żeby, Alex po prostu odchodzi. Alex bardzo ładnie chodzi na smyczy, przy nodze, jest posłuszny. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jeśli ktoś z Państwa szuka przyjaciela na całe życie Alex na pewno nim zostanie![/SIZE][/FONT] [CENTER][COLOR=#3e3e3e][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Alex zostanie wydany do adopcji tylko i wyłącznie w dobre ręce. [/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#3e3e3e][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej![/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][COLOR=#ff6600]Zwierze nie jest rzeczą! Posiadanie psa to zobowiązanie na kolejne 10-15 lat, więc zanim się zdecydujesz to zastanów się dwa razy![/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][COLOR=red]Kontak do Alexa[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/CENTER] [B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3]tel., 602558442, 604782151 [/SIZE][/FONT][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/COLOR][/EMAIL][/COLOR][/B] Edited March 26, 2012 by hankasanok Quote
hankasanok Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='hankasanok'] [IMG]http://a.imageshack.us/img59/9872/suczkaowczarek.jpg[/IMG][/QUOTE] zapomniałam, ta oto Sliczna panna juz jest w swoim nowym domu!!!1 Zamieszkała w Lesku, niedaleko Sanoka, ma do dyspozycji duzy ogród, dom i wspaniałego Pana który ja pokochał od pierwszego wejrzenia, tym bardziej ze przypomina jego wczesniejsza suczke, która niestety odeszła..... tak na marginesie to jedna z tych rodzin która tak walczyła o nasza Tinke i rzucalismy moneta! Quote
Recommended Posts