beta ata Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Te zdjęcia, które nie pokazują się nie sa szczegolnie ważne, to zdjęcia z domu po powrocie z zabiegu, bo... CHLOPCY WCZORAJ (tak, w niedzielę) ZOSTALI WYKASTROWANI :-) :-) W sobote nie dałam rady zrobić nowych zdjęć, po prostu nie miałam kiedy, mimo, że mąż przywiózł dobry aparat, a w niedzielę przed zabiegiem też nie było czasu, po zabiegu wyglądali tak jak to po zabiegu, teraz są w kołnierzach... Nowe zdjecia to niestety w nadchodzący weekend. Zerduszko , wyślę Ci mail z tamtymi w większym rozmiarze i rób z tymi. Chyba... ? Z tego miejsca chcę podziękować "moim" weterynarzom, Pani Dorocie Pussak i Panu Adamowi Partyce! Wykastrowali chłopców w cenie o 1/4 niższej, zajęli sie chlopakami naprawdę z sercem i czułością, po zabiegu przycieli pazurki korzystając z "nieprzytomności" po narkozie ( bo maluchy tego nie lubia i trudno mi im przycinać, wszystko fajnie, gdy je czeszę, ale zabiegi jakimiś narzędziami przy łapach, to już lekka panika, z czasem sie przyzwyczają :-) ) , postanowili też, że pomogą szukać im domów. Nawet maja na myśli pewnych kandydatów - małżeństwo lekarzy ma suczkę, która potrzebuje towarzysza... Byliby "dobrą partią" dla psiaka, mają duży dom z ogrodem :-) No, ale to tylko pomysł, oczywiście może się okazać, że nie ma tematu... Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 beta ata napisał(a):Te zdjęcia, które nie pokazują się nie sa szczegolnie ważne, to zdjęcia z domu po powrocie z zabiegu, bo... CHLOPCY WCZORAJ (tak, w niedzielę) ZOSTALI WYKASTROWANI :-) :-) W sobote nie dałam rady zrobić nowych zdjęć, po prostu nie miałam kiedy, mimo, że mąż przywiózł dobry aparat, a w niedzielę przed zabiegiem też nie było czasu, po zabiegu wyglądali tak jak to po zabiegu, teraz są w kołnierzach... Nowe zdjecia to niestety w nadchodzący weekend. Zerduszko , wyślę Ci mail z tamtymi w większym rozmiarze i rób z tymi. Chyba... ? Z tego miejsca chcę podziękować "moim" weterynarzom, Pani Dorocie Pussak i Panu Adamowi Partyce! Wykastrowali chłopców w cenie o 1/4 niższej, zajęli sie chlopakami naprawdę z sercem i czułością, po zabiegu przycieli pazurki korzystając z "nieprzytomności" po narkozie ( bo maluchy tego nie lubia i trudno mi im przycinać, wszystko fajnie, gdy je czeszę, ale zabiegi jakimiś narzędziami przy łapach, to już lekka panika, z czasem sie przyzwyczają :-) ) , postanowili też, że pomogą szukać im domów. Nawet maja na myśli pewnych kandydatów - małżeństwo lekarzy ma suczkę, która potrzebuje towarzysza... Byliby "dobrą partią" dla psiaka, mają duży dom z ogrodem :-) No, ale to tylko pomysł, oczywiście może się okazać, że nie ma tematu... rowniez dziekuje Weterynarzom :) Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Basen = dozywocie ??? http://www.dogomania.pl/threads/2113...8#post17277658 Quote
zerduszko Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 beta ata napisał(a):Zerduszko , wyślę Ci mail z tamtymi w większym rozmiarze i rób z tymi. Chyba... ? Nie doszedł mail. Wysyłałaś? Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Majeczka...wywalona na parkingu z myslą : "moze ją zabije...?" http://www.dogomania.pl/threads/2113...cie-ogłaszać! Quote
beta ata Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Blunio pozdrawia wszystkich! :-) Zerduszko , mam problem z tymi zdjeciami, nawet nie wiem, o co chodzi, w ogóle mi ich nie "czyta", jak próbuje je kopiować. Nie wiem, co schrzaniłam Quote
fochu Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 allegro : http://allegro.pl/show_item.php?item=1730128086 Quote
beta ata Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Fochu , dzięki najserdeczniejsze!! :-) :-) :-) Quote
Tofikowa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Zajrzyjcie proszę do kolejnego Pszczyniaka http://www.dogomania.pl/threads/211503-Porzucony-na-drodze-zupełnie-niewidomy-z-guzem-na-głowie-ŚLEPEK.POMOCY!!!!!!!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 beta ata napisał(a):Bluesik pozdrawia swoich wielbicieli ! :-) wzajemnie :) Quote
fochu Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 beta ata napisał(a):Fochu , dzięki najserdeczniejsze!! :-) :-) :-) nie ma sprawy :) Quote
Funky Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dogo07 napisał(a):No nie, a miałam już nie wchodzić na nowe wątki ! ... Tylko imię takie mało reprezentacyjne. Ja też miałam nie wchodzic, bo moja nocna, jedna godzina dla DOGO niepostrzeżenie zmieniła się w 2 albo więcej. Wątków przybywa, a serce nie pozwala przestać czytać i tylko doba niestety nie jest z gumy :(((( A z tym imieniem, to wszystko zależy od punktu widzenia. Ja tu wpadłam właśnie dla tego imienia! Mam bezbrzeżny sentyment do Bluesa, ale nie chodzi tu o muzykę. Mój nieżyjący, ukochany Weimar z avatara to właśnie Blues (de domo Bob Long z Dobrodzieńskich Łowisk- to dopiero głupie!!!) więc każdy Blues mnie przyprawia o gęsią skórę! Będę dzielnie kibicować Bluniowi, bo jest piękny, z potencjałem i ... dla mnie wyjątkowy!!! Quote
beta ata Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Funky , ale to zdanie o mało reprezentacyjnym imieniu nie było o "Blues" , tylko o "Czarnuszek" , bo tak najpierw nazywaliśmy małego. Potem dziewczyny nazwały go Fifi , ale to też nie mogło zostać, bo moja suczka ma tak na imię. Wydumałam, że będzie Duduś, ale nie wzbudziło entuzjazmu i zmieniłam na Blues :-) Już reaguje na to imię :-) Pasuje do niego, on ma taki bluesowy charakter :-) :-) Quote
__Lara Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Śliczny, podobny z pycha do mojej Megi, te oczy :D Jest w dt? Quote
beta ata Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Tak, jest u mnie w dt :-) Taki uroczy z niego pieseczek, prawda? :-) Moja sąsiadka mowi, że on jest "troche jak panienka" :-) :-) Quote
beta ata Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zdjęcia Bluesa :-) Złapanie go w bezruchu nie jest łatwe :-D On jest bardzo spokojnym pieskiem, ale gdy widzi aparat lub usłyszy "bzyczenie" ucieka albo przynajmniej odwraca się :-) Troche już sie przyzwyczaił, ale nie do końca :-) Prawda, że ładna apaszka? :-) :-) https://picasaweb.google.com/108252648179427159760/BLUES?authkey=Gv1sRgCP6U687F7L-jYA Quote
Funky Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 beta ata napisał(a):Funky , ale to zdanie o mało reprezentacyjnym imieniu nie było o "Blues" , tylko o "Czarnuszek" , bo tak najpierw nazywaliśmy małego. Potem dziewczyny nazwały go Fifi , ale to też nie mogło zostać, bo moja suczka ma tak na imię. Wydumałam, że będzie Duduś, ale nie wzbudziło entuzjazmu i zmieniłam na Blues :-) Już reaguje na to imię :-) Pasuje do niego, on ma taki bluesowy charakter :-) :-) Aaaaa, nie wiedziałam! Ale to tylko potwierdza moją teorię, że imię Blues jest piękne i przyciąga :loveu: No i Blues jest piękny :cool1: W tej chusteczce wygląda jak złoty sen!!! Quote
zerduszko Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 beta ata napisał(a):Zerduszko , czy te zdjęcia sie nadają? Ładne są z bliska, widac dobrze psiaka, apaszka dodaje mu uroku. Teraz jest różnorodność :lol: Quote
Recommended Posts