lon_cia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 moj pasztecik tez taki mało miniaturkowy jest:lol: piękne tereny macie, u mnie naszczęscie tez ich nie brakuje. zabierasz wszystkie psiaki na raz na spacerki???? Quote
Szczurosława Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 lon_cia napisał(a):moj pasztecik tez taki mało miniaturkowy jest:lol: piękne tereny macie, u mnie naszczęscie tez ich nie brakuje. zabierasz wszystkie psiaki na raz na spacerki???? tereny to kilka km ode mnie; Fryda z wychodzi osobno , bo strasznie została rozpuszczona, została wybrana jako najbardziej zadziorne szczenie z miotu, i teraz ja się z nią męcze:) z Renikiem wychodzi ma rodzicielka, Kora wychodzi osobno z domu, ale w schronisku jest wspólne latanko, a jamniczyca jest już na emeryturze i najwyżej krótkie spacerki ; do lasu jeżdze tylko z Frydusem,ale jak ona narzuci tempo to ja wymiękam Quote
Szczurosława Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 :cool3: gdyby ktoś się pytał to zdjęcia robiłam ok.10kroków od schroniska Quote
Szczurosława Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Mika w trakcie trymowanie, na razie sama głowa, wygądała okrutnie:) Quote
Szczurosława Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 zarośnięta owca:) a to niedobre kocisko Quote
Szczurosława Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 the end, serwer odmawia współpracy Quote
Szczurosława Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Szarunia Spaślak Młoda Renik Quote
Szczurosława Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 wytrymowana do połowy Mika no i efekt końcowy i znowu nieznośna kocica, władowała się do kroliczego mieszkania a takie cudeńka robi ma rodzicielka Ren, czyli ekologiczna zmywarka i jego pozycje zwróccie uwagę na nos:) Quote
Szczurosława Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Kora i jej śnieżnobiałe inaczej kudły tutaj starałam się uchwycić biegnące sarny, no ale widać jak mi to wyszło... Quote
Szczurosława Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 no i debiutowe zdjęcie na dogomanii żółwicy:) Quote
lon_cia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 jaki zwierzyniec:crazyeye: a żółwik to nowy nabytek???? Quote
Szczurosława Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 nie:) żółwik jest juz ze dwa lata, tylko foty były wybitnie kiepskiej jakości, moja (podobno) siostra ma jeszcze 4 myszoskoczi i 2 papużki( były 4 , ale koty uznały, że jest ich za dużo) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witamy wszystkich.... Piękny zwierzyniec :loveu:. Aniu przy okazji chciałam złożyć ci zdrowych i spokojnych świat Bożego narodzenia :loveu:. Quote
Szczurosława Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Kamcia_14 napisał(a):....Aniu przy okazji chciałam złożyć ci zdrowych i spokojnych świat Bożego narodzenia :loveu:. A DZIĘKUJE, WZAJEMNIE:loveu: oraz cudownych świąt dla wszystkich oraz dla każdego z osobna:) Quote
Szczurosława Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 przedstawiam państwu najokropniejszego kota jakiego znam, zrobilła sobie wyrko z króliczego paśnika, a biorąc pod uwagę to, że ostatnio króliki zrobiły sobie z paśnika toalete.... Quote
Szczurosława Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 dzielenie się opłatkiem w króliczej wersji, w psiej nie będzie , bo pasztety pochloneły wszystko:) Quote
Szczurosława Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 hej, hej, właśnie wróciliśmy ze spacerku, my czyli Kora, Renik i ja, więc zasypiemy fotami:) troche sie wystraszyłam jak jakiś kretyn odpalił petardę , bo Renik się strasznie boi, w sylwestra jest na prochach, siedzi gdzieś zaszyty i robi pod siebie, ale na polu jakoś się nie przejął moja owca:loveu: Quote
Szczurosława Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 koniec przyjemności , teraz wysiłek umysłowy, co tu nie pasuje? Renikowi było trudno zrobić dobrą fotę, więc wybaczcie Quote
Szczurosława Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 udajemy psa myśliwskiego... Quote
Szczurosława Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 spotkaliśmy mgłę, ale się spieszyła, zobaczcie jak fajnie przechodzi Quote
Szczurosława Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Ren się bawił w wodolot w rowie, tylko mi nie wyszło foto:( a tka fajnie to wyglądało owca we mgle:) a to mi się podoba najbardziej, owca w biegu:) wiem do czego jakościowo są te foty:) Quote
Recommended Posts