Jump to content
Dogomania

Moje stadko....... Już bez Spaślaka [*] i Szczurosława [*].....

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stadko wymiziane i zaraz wraz z królicą hodowlaną;) pakujemy się do autobusu i jedziemy na sterylkę, ale mam boja...., myślałam, żeby jednak zrezygnować, ale wtedy Szarunia w niecnym celu skoczyła na Spaślaka, swego ojca,
niestety za późno Spaślak został wykastrowany i się rozmnożyły:(

Posted

dziękujemy za kciuki:)

no i jesteśmy z powrotem:) po wygoleniu brzuszka okazało się, że zmutowana królica nie ma jednego sutka:evil_lol: wszędzie podwójne, a drugiej parze od dołu jeden, ale przez kudły i tak nie będzie widać, jak poszłam ją odebrać to już się wybudzała,więc (chyba)będzie żyć, teraz siedzi w klatce i kombinuje jak wyjść, a ma się oszczędzać:mad:

Posted

najbardziej są odważne jak dzieli je siatka, teraz biegały w miarę zgodnie, ale Kora bała się do mnie podejść, bo wtedy zazdrosna Fryda ją atakowała...,
króliczka była dziś na kontroli, wszystko ok, ale jest na mnie obrażona i nie chcę wyjść z pod łóżka

przykolegował się napalony Max z sąsiedztwa, któremu Fryda dała wyraźnie do zrozumienia, że nie jest nim zainteresowana