Jump to content
Dogomania

Moje stadko....... Już bez Spaślaka [*] i Szczurosława [*].....

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szara wpatrując się w "światełko w tunelu" zawiesiła się

gdy oślepienie światełkiem mineło ujrzała...

jej rodzicom, zauroczonym tą chwilą zrobiło się troszku romantycznie, Młoda rzekła do Spaślaka:"Ach, dlaczego jesteś wykastrowny?", na co Spaślak jej równie słodko odpowiedział:"Ja?!A Ty gdzie masz macicę?"

Posted

Ale stado!
Ja mam króliki na działce! hodowlane i minaturki ! łącznie 25 :D
JEzuuuuu DOBERMAN! Jedna z moich ukochanych Ras! Dobermany,Beaucerony i ON użytki.
A teriery tez niezłe w sumie też mógbym mieć bo to takie pojeby są. Jak moja kaja.

Posted

olekg18 napisał(a):
....JEzuuuuu DOBERMAN! Jedna z moich ukochanych Ras! Dobermany,Beaucerony i ON użytki.
A teriery tez niezłe w sumie też mógbym mieć bo to takie pojeby są. Jak moja kaja.

tjaa, teriery to pojeby, ale ile wrażeń dostarczają sąsiadom gdy biegne za nimi z wrzaskiem, a one gonią uliczne kury ;
moje króliki są pokastrowane, tylko Szara czeka , najprawdopodobniej w ferie odwiedzi weta, nie mam sumienia ich rozmnażać i oddawać nie wiadomo gdzie;miło mi, że zachwycił Cię mój dobek, to taka duża ciota, rottweiler to jest pies:loveu:

Posted

śliczna masz kicie:loveu:
a dobermanek po prostu miodzio:loveu:
juz nie wspomne o pasztetach:loveu: były tak samo smaczne jak i piekne:razz: ?
cudny masz ten twój zwierzyniec

przepiekne, jakie uszolki:)

Posted

lon_cia napisał(a):
....juz nie wspomne o pasztetach:loveu: były tak samo smaczne jak i piekne:razz: ?
cudny masz ten twój zwierzyniec

przepiekne, jakie uszolki:)

no ba:), a jak Twój? udało mu sie przeżyć święta?

dziękujemy za odwiedzinki i komentarze:lol:

Posted

lon_cia napisał(a):
ja cierpliwa jestem, moge nawet poczekać do nastepnych świąt:evil_lol:
wtedy to dopier bedą pasztety!!!!!!!:razz:

jak Twój czarnulek będzie za mały, to wiesz, wal do mnie , wychodzi na to,że będe mieć więcej żarcie:)

Posted

pilnowanie domu jest takie fascynujące i pochłaniające...

a propo, owieczka jest b.wybredna, dzis odmówiła saszetki, więc chyba prędzej się doczekamy paszetu:), ale owieczka stanęła jak jakaś panienka, stópki razem, nie zgarbiona:)

Posted

lon_cia napisał(a):
jak tak patrze na Twojego dobcia to tak jakby moja Sabka tylko ciut wiekszy, ale by ładnie razem wygladali:razz:

Renik b. lubi jamniki, od małego ćwiczyl szczypanie/ciągnięcie za ogon i szybki odwrót:)

na pewno by słodko wyglądali i byłby komentarze typu: mamusia i dziecko:),
a może pojdziemy dalej i zaślubiny jak na amerykańskich filmach:evil_lol:

Posted

ale kicia miała wypasione święta:lol: , te jej oczęta:loveu:
Ty tu odrazu ze ślubem wyskakujesz , a moje Bobo jeszcze niepełnoletnie jest:diabloti: , ale pewnie nie pogardziła by takim przystojniakiem, miałaby kogo męczyć:evil_lol:

Posted

Kicia, pragne zwrócic uwagę na datę na zdjęciu i godzine postu:)

no i wieczorna(nocna?poranna?)toaleta

no i biedny Renik ,który przed chwilą poszedł sprawdzić czy juz przygotowałam wyrko i zrezygnowany wrócił