Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wtatara']

Wandziu powiem Marcie żeby troche odchudziła mała ,czy sie zgadzasz? Ona mojego gutuczonego jak mała swinka amora odchudziła ,Pani Ania odchudziła tez tymczasowiczkę Agusie z naszego schroniska (tez po zmarłej pani ,jej watek jest na dogo)bo nie jest to dobre dla zdrowia psiaka jak jest taki grubiutki

Posted

[quote name='wtatara']może ma , nie wiem.Sunia jest poza Krakowem. Pojade do niej, kiedy będe zmotoryzowana. Musze poczekać az mój TZ wróci z wycieczki[/QUOTE]

Najwyzszy czas zebys sie sama zmotoryzowala , zrobila prawo jazdy...
Sonia sliczna ale hotelik drogawy.

Posted

[quote name='coronaaj']Najwyzszy czas zebys sie sama zmotoryzowala , zrobila prawo jazdy...
Sonia sliczna ale hotelik drogawy.[/QUOTE]

Sonia jest u Marty bezpłatnie ale cena 300 zł to jest cena ulgowa ,jeszcze do niedawna w innych hotelach płaciliśmy (bez względu na wielkość psa po 15 zł za dobę i nadal taka cena obowiązuję przy dużych psach i jest to wyłącznie cena dla wolontariuszy ,prywatni ludzie płaca za psa od 25 do 40 zł .
W Krakowie i okolicach takie ceny sa ale wiem ,ze gdzie indziej tez tak płacą ,nawet parę razy czytałam gdzieś na dogo ,ze domy tymczasowe płatne tez biora 300 plus karma ,a podatków i zusów od działalnosci nie płaca.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Wandziu powiem Marcie żeby troche odchudziła mała ,czy sie zgadzasz? Ona mojego gutuczonego jak mała swinka amora odchudziła ,Pani Ania odchudziła tez tymczasowiczkę Agusie z naszego schroniska (tez po zmarłej pani ,jej watek jest na dogo)bo nie jest to dobre dla zdrowia psiaka jak jest taki grubiutki[/QUOTE]
oczywiście Sonia musi byc odchudzona

Posted

Ja też czekam na jakiś odzew z "rozpuszczonych wici", chociaż, prawdę mówiąc, niewielkie mam nadzieje, ale nigdy nic nie wiadomo.
Sonia będzie miała ogłoszenie w Dzienniku Polskim?

Posted

[quote name='wtatara']bardzo dziękuję za plakat
plakat do pobrania- zapraszam
Wandziu ja tez wydrukuje ale dopiero po niedzieli jak bede w pracy bo w domu nie mam kolorowej drukarki , a dzisiaj byłam ze swoimi psami u weta w kłaju ,a zaraz lece ze soba wiec nie byłam w pracy.

• 3 weeks later...