wtatara Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 zrobiłam na koncie mamy PS. bo to piszę Ja - Kasia :) tylko jestem u mamy w domku i na jej kompie Quote
j3nny Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ogłoszenia ode mnie, alegratka jest wyróżniona. nie wiem czemu, ale nie mogę dodać ogłoszenia na gumtree:( tekst spłodziłam sama, mam nadzieję, że wszystko się zgadza. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sonia,39382 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/13303207_sonia_bezdomna_po_raz_drugi_po_smierci.html Quote
Evelka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Strasznie smutna historia...:-( Na razie zapisuję... Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='wtatara'] Wandziu powiem Marcie żeby troche odchudziła mała ,czy sie zgadzasz? Ona mojego gutuczonego jak mała swinka amora odchudziła ,Pani Ania odchudziła tez tymczasowiczkę Agusie z naszego schroniska (tez po zmarłej pani ,jej watek jest na dogo)bo nie jest to dobre dla zdrowia psiaka jak jest taki grubiutki Quote
coronaaj Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='wtatara']może ma , nie wiem.Sunia jest poza Krakowem. Pojade do niej, kiedy będe zmotoryzowana. Musze poczekać az mój TZ wróci z wycieczki[/QUOTE] Najwyzszy czas zebys sie sama zmotoryzowala , zrobila prawo jazdy... Sonia sliczna ale hotelik drogawy. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='coronaaj']Najwyzszy czas zebys sie sama zmotoryzowala , zrobila prawo jazdy... Sonia sliczna ale hotelik drogawy.[/QUOTE] Sonia jest u Marty bezpłatnie ale cena 300 zł to jest cena ulgowa ,jeszcze do niedawna w innych hotelach płaciliśmy (bez względu na wielkość psa po 15 zł za dobę i nadal taka cena obowiązuję przy dużych psach i jest to wyłącznie cena dla wolontariuszy ,prywatni ludzie płaca za psa od 25 do 40 zł . W Krakowie i okolicach takie ceny sa ale wiem ,ze gdzie indziej tez tak płacą ,nawet parę razy czytałam gdzieś na dogo ,ze domy tymczasowe płatne tez biora 300 plus karma ,a podatków i zusów od działalnosci nie płaca. Quote
wtatara Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Wandziu powiem Marcie żeby troche odchudziła mała ,czy sie zgadzasz? Ona mojego gutuczonego jak mała swinka amora odchudziła ,Pani Ania odchudziła tez tymczasowiczkę Agusie z naszego schroniska (tez po zmarłej pani ,jej watek jest na dogo)bo nie jest to dobre dla zdrowia psiaka jak jest taki grubiutki[/QUOTE] oczywiście Sonia musi byc odchudzona Quote
Isabel Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Był już jakiś odzew z dotychczasowych ogłoszeń? Rozpuściłam wici, ale nie wiem co z tego wyniknie... Quote
wtatara Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 OLX krakusik gumtree to moje dzisiejsze ogłoszenia będe zbierac to w pierwszym poscie Quote
Isabel Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ja też czekam na jakiś odzew z "rozpuszczonych wici", chociaż, prawdę mówiąc, niewielkie mam nadzieje, ale nigdy nic nie wiadomo. Sonia będzie miała ogłoszenie w Dzienniku Polskim? Quote
Dzika_Figa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Plakat dla Soni http://imageshack.us/photo/my-images/109/soniaplakatcopy.jpg/ Quote
wtatara Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 bardzo dziękuję za plakat plakat do pobrania- zapraszam Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='wtatara']bardzo dziękuję za plakat plakat do pobrania- zapraszam Wandziu ja tez wydrukuje ale dopiero po niedzieli jak bede w pracy bo w domu nie mam kolorowej drukarki , a dzisiaj byłam ze swoimi psami u weta w kłaju ,a zaraz lece ze soba wiec nie byłam w pracy. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 fizia napisał(a):Do góry śliczna Sonia na prosbe Martusi z głogoczowa jest dzisiaj w krakowskiej na stronie kundla burego Quote
wtatara Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 śliczny tekst-bardzo mi się podoba.Bardzo podziękuj . Quote
Recommended Posts