la_pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Sienia, naszczęście nie miała skrętu żołądka.. miała ostre rozszerzenie, była wypłukana i teraz do 22:00 będzie w szpitalu i potem do niej pojadę i zobaczymy co dalej. kciuki dalej potrzebne. Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Trzymamy baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno.... Quote
joaaa Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 O matko, Babciuniu kochana trzymaj się!!!!!!!!!!!!! Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Sienia zosta pod opieką wet. możliwe że potem będzie miała przyszycie zoladka do sciany brzucha Quote
la_pegaza Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Z naszym aniołkiem lepiej, dostanie jeszcze kroplówkę, antybiotyk.. i może wieczorkiem wróci do domu.. :) ;) .... Quote
la_pegaza Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Sienka w domciu :) musza teraz zdecydowac czy operuja czy nie... Quote
la_pegaza Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Sienka miała dziś zabieg. wszystko ok i jest już w domu :multi: Quote
la_pegaza Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 U Sieni wszystko dobrze.. aniołek dochodzi do siebie.. jest prawdziwym aniołkeim, została dzis sama na specjalnym posłanku, które jej zrobiłam z kocy i psich poduch, zostawiłam ją w ubranku osłaniającym ranę pooperacyjną i założyłam jej abażur z odzysku po Meli.. abażur jej się nie podobał, ale była bardzo dzielna i jak otwierałam drzwi, jak już wróciłam do domu, Sienia pukała abażurem z drugiej strony i wpadła w euforię jak jej go zdjęłam Teraz gotujemy rosołek i dla Sienki będzie przecier, a może Melka i Bulka też coś dostaną dziewczyny zadziwiają mnie swoją delkatnością wzgledem Sienki Dwa zdjęcia jeszcze z wieczoru przed operacją (ugóry) I jedno już po, Sienka wyszła na nim strasznie smutno, ale była jeszcze pod wpływem narkozy, no i była wymęczona.. teraz już jest lepiej i się uśmiecha Quote
bulabez Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 U Sienki wszystko dobrze :) Dopisuje jej humorek i czuje się świetnie. Jest naszą przekochaną bokser-babcią.. choć czasami wcale nie zachowuje się jak babcia :D W imieniu Sienki i nas 4 - Mosii jeszcze raz dzięki! Mam prośbę, jeśli Ktoś z Was ma orginalne zdjęcia Sienii ze schroniska.. te, ktore były w pierwszym poscie, bede bardzo wdzieczna za ich udostepnienie. Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ależ babunia ma zabawek! Fiu, fiu! Quote
bulabez Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Sienka uwielbia zabawki!. Tego dnia, kiedy zrobiłam zdjęcie, to mnie totalnie rozbroiła.. sama pozbierała wszystkie zabawki i się nimi obłożyła. Nie mówię już o takich sytuacjach, kiedy niesie w pycholu już dwie upolowane zabawki i stara się jeszcze o trzecią :) pomaga sobie wtedy łapkami i nimi upycha w buźce! Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Babcia jest niesamowita! I te oczy... Tylko się zakochać! Bulabez! Pisz częściej, wklejaj zdjęcia- bo my tu z utęsknieniem czekamy na informacje z babcinego życia! Quote
mosii Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 bulabez jak fajnie ze tutaj zajrzałaś:) a foteczki rewelacyjne i Siena jak wypiekniała, przecudna jest, a ta fota z zabawkami w mordce to juz mistrzostwo świata:) jak jej sie to wszystko pomiesciło???? prosze wycałowac ode mnie aniołeczka...... ach wruszyłam się...... Quote
bulabez Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Aniołeczek wycałowany :D od cioci mosii!!! Sienia jest po prostu cud bokser-babcia! będę zaglądać i podrzucać Sienkowe zdjęcia. mosii masz może jakąś szanse na wyczarowanie zdjęć Sieni ze schroniska??? Obiecałam Faro, że będę starała się je zdobyć i jakoś mi nie idzie :/ Quote
julia.zuzanna Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 w pierwszym poście powinny być zdjęcia jak nie (albo jak mają być w dużej rozdzielczości) to dawać mejla, wyślę (ale mam tylko kilka, bo ona siedziała cały czas w budzie i tylko jak mi kamila ją z budy wyprowadziła) Quote
bulabez Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 julia.zuzanna, wielkie dzięki :) Super jakby Ci się udało przesłać w dużej rozdzielczości. mój mail: [email protected] Teraz Sienka siedzi cały czas na kanapie :D z główką na podusi! Quote
Aganiok Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bulabez napisał(a): wzruszyłam się....babulinka nadrabia zaległości Quote
bulabez Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 dzis byla u nas sesja zdjeciowa i babka sie wyglupialła :D :D :D Quote
AgaiTheta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Cud mniód!!!!!!!!!!!!!! Buziaki dla sforki!!!!!!! Quote
bulabez Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 trzy misie pysie :D Sienkowa po sesji zdjęciowej :loveu: moja cud babcia Quote
Recommended Posts