Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sienia, naszczęście nie miała skrętu żołądka.. miała ostre rozszerzenie, była wypłukana i teraz do 22:00 będzie w szpitalu i potem do niej pojadę i zobaczymy co dalej.

kciuki dalej potrzebne.

Posted

U Sieni wszystko dobrze.. aniołek dochodzi do siebie.. jest prawdziwym aniołkeim, została dzis sama na specjalnym posłanku, które jej zrobiłam z kocy i psich poduch, zostawiłam ją w ubranku osłaniającym ranę pooperacyjną i założyłam jej abażur z odzysku po Meli.. abażur jej się nie podobał, ale była bardzo dzielna i jak otwierałam drzwi, jak już wróciłam do domu, Sienia pukała abażurem z drugiej strony i wpadła w euforię jak jej go zdjęłam

Teraz gotujemy rosołek i dla Sienki będzie przecier, a może Melka i Bulka też coś dostaną dziewczyny zadziwiają mnie swoją delkatnością wzgledem Sienki

Dwa zdjęcia jeszcze z wieczoru przed operacją (ugóry)

I jedno już po, Sienka wyszła na nim strasznie smutno, ale była jeszcze pod wpływem narkozy, no i była wymęczona.. teraz już jest lepiej i się uśmiecha

• 4 weeks later...
Posted

U Sienki wszystko dobrze :) Dopisuje jej humorek i czuje się świetnie. Jest naszą przekochaną bokser-babcią.. choć czasami wcale nie zachowuje się jak babcia :D

W imieniu Sienki i nas 4 - Mosii jeszcze raz dzięki!

Mam prośbę, jeśli Ktoś z Was ma orginalne zdjęcia Sienii ze schroniska.. te, ktore były w pierwszym poscie, bede bardzo wdzieczna za ich udostepnienie.

Posted

Sienka uwielbia zabawki!. Tego dnia, kiedy zrobiłam zdjęcie, to mnie totalnie rozbroiła.. sama pozbierała wszystkie zabawki i się nimi obłożyła. Nie mówię już o takich sytuacjach, kiedy niesie w pycholu już dwie upolowane zabawki i stara się jeszcze o trzecią :) pomaga sobie wtedy łapkami i nimi upycha w buźce!

Posted

bulabez jak fajnie ze tutaj zajrzałaś:) a foteczki rewelacyjne i Siena jak wypiekniała, przecudna jest, a ta fota z zabawkami w mordce to juz mistrzostwo świata:) jak jej sie to wszystko pomiesciło????

prosze wycałowac ode mnie aniołeczka......

ach wruszyłam się......

Posted

Aniołeczek wycałowany :D od cioci mosii!!!

Sienia jest po prostu cud bokser-babcia!
będę zaglądać i podrzucać Sienkowe zdjęcia.

mosii masz może jakąś szanse na wyczarowanie zdjęć Sieni ze schroniska??? Obiecałam Faro, że będę starała się je zdobyć i jakoś mi nie idzie :/

Posted

w pierwszym poście powinny być zdjęcia jak nie (albo jak mają być w dużej rozdzielczości) to dawać mejla, wyślę (ale mam tylko kilka, bo ona siedziała cały czas w budzie i tylko jak mi kamila ją z budy wyprowadziła)