Bila Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :loveu: :loveu: :loveu:. Trzy Gracje w kocyku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
miśiaga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 trzy misie pysie - fantastyczne:lol::loveu:;) I może więcej fot z życia 3 dziewczyn, a właściwie to 4:evil_lol: Quote
bulabez Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 panienki na snigu śpimy sobie :) Lordowa Sienia w peruce z Melki :crazyeye: Dziękujemy wszystkim Cioteczkom za odwiedzanie sienkowego wątku:multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Przesyłamy ogromniaste buziaki dla cudnych dziwczynek :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Quote
bulabez Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Buziaki zwrotne dla Avantiego od 3 kobitek :) Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Co słychać u moich ulubionych dziewczynek??? Quote
bulabez Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Zaraz będą zdjęcia Sienkowe z wyprawy do parku :loveu: :loveu: zmarzłyśmy, ja jeszcze śniadania nie jadłam.. dziewczyny właśnie jedzą.. troszkę nam się rozregulował tryb życia.. bo ja już drugi dzień buszuję po bazarku do 5 nad ranem.. chyba muszę pójść na odwyk, bo dziewczyny zrobią strajk!!!:roll: Quote
bulabez Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A oto i zdjęcia Sienki: Jesteś ze mną? Kiedyś to były zimy Nie jest ze mną najgorzej Moja kochana Sienka teraz śpi... i słodko sobie śni :) Quote
Aganiok Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ona ma takie nostalgiczne spojrzenie.... cudne fotki Quote
bulabez Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziękujemy :) To Sienkowe nostalgiczne spojrzenie jest magiczne.. Quote
Aganiok Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 bulabez napisał(a):Dziękujemy :) To Sienkowe nostalgiczne spojrzenie jest magiczne.. kryje się w nim cała psia mądrość.... Quote
bulabez Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dziś będą zdjęcia z szaleństwa z Mela i Bula.. tylko zjemy śniadanie ;) Sienka uwielbia śnieg i szaleje ja młódka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bulabez Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziś było więcej śniegu i więcej szaleństwa :-) dziarska bokser-babcia i dwa młodsze potwory ;-) Quote
miśiaga Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Fajna brygada:lol: a Sienka ma kondyche na szaleństwa i dotrzymuje kroku M i B, więc babcia się dobrze trzyma:evil_lol: Quote
nelson Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Twoje zdjęcia jak zwykle z klasą :loveu: Babcia ma śliczny płaszczyk i widać że jest szczęśliwa:multi::loveu: Quote
boksiedwa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 e to moja babcia Żabcia tak nie gania :) no może troszkę jak dziś rano snieg zobaczyła Quote
Iza i Avanti Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cud kobitki się pojawiły! Więcej, więcej zdjęć proooooooooooosimy! Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Błagam, proszę, Bulabez- daj zdjęcia dziewczynek! Quote
Recommended Posts