Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka halbina sypia w dziwnych godzinach... takich wampirzych... właśnie niedawno wstała i zdążyła zaledwie wyjść ze stadkiem na spacerek... no i wypalić ze dwa papierosy zamiast śniadania... :oops: bop ciotka pali jak smok... :roll:
a goście to koledzy z pracy, ale na szczęście wszyscy mają i lubią psy... jak widać z wzajemnością... :loveu:

Posted

halbina napisał(a):
Ciotka halbina sypia w dziwnych godzinach... takich wampirzych... właśnie niedawno wstała i zdążyła zaledwie wyjść ze stadkiem na spacerek... no i wypalić ze dwa papierosy zamiast śniadania... :oops: bop ciotka pali jak smok... :roll:
a goście to koledzy z pracy, ale na szczęście wszyscy mają i lubią psy... jak widać z wzajemnością... :loveu:

ciotka takie funkcjonowanie ma same plusy - wszedzie luzniej i na ulicy jak ide z psami i na poczcie (calodobowka) i w sklepie, tyle, ze ciemniej :eviltong:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Chcą mi zwrócić szczeniaka , którego wyadoptowali w kwietniu . Jakie ja miałam wtedy szczeniaki ? Nie mam tu umów . Kazałam go przywieść .

"świetnie"... uwielbiam takie sytuacje... a powód, jaki podali? :angryy:

Posted

halbina napisał(a):
"świetnie"... uwielbiam takie sytuacje... a powód, jaki podali? :angryy:

"Zmiana życiowych planów " i " do tej pory nie nauczył się czystości " :cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):
omg ciotka Ty ich tyle mialas, ze nie pamietam
a skad chca go przywiezc, moze bedzie latwiej dojsc?

Z Wrocka z Dzewieckiego . Miałam tam 2 adopcje , wilczasty od Iwop i podpalany od Visenny . Umowy zostały w domu , więc nie wiem który . TZ powiedzieł , ze to zadna różnica i trza go zabrać , bo powód to wakacje . Zaraz mi przywiezie 2 kociaki ze schronu z kk . Bede miała na wczasach 4 tymczasowiczów . Nastepnym razem wyjade na kanary . Tam mnie nie znajda :eviltong:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Z Wrocka z Dzewieckiego . Miałam tam 2 adopcje , wilczasty od Iwop i podpalany od Visenny . Umowy zostały w domu , więc nie wiem który . TZ powiedzieł , ze to zadna różnica i trza go zabrać , bo powód to wakacje . Zaraz mi przywiezie 2 kociaki ze schronu z kk . Bede miała na wczasach 4 tymczasowiczów . Nastepnym razem wyjade na kanary . Tam mnie nie znajda :eviltong:

znajda znajda :eviltong: a jak nie to miejscowi Cie wyczuja :eviltong: