halbina Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Isadora7 napisał(a):Urocze masz towarzycho :) elementy stałe: dożyca Inka, mieszaniec amstaffa Platon, mix brytyjczyka - Juruś i długowłosa Pomponia tymczasy: dwa pingwinki: połamaniec Messer i wycofany Znikotek, dwa tygryski: Konsul i Mina i białasek z czarnymi kropami i ogonem Albiś Komu kotka? komu?... Bjutko, oczekujemy! Quote
Alicja Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Inka , jaka gościówka :). Halbinko , mam 3 kotki (600gram ) na zbyciu .Nie masz chętnych na małe czarne stworki ?? Quote
Alicja Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 halbina napisał(a):na razie niestety nie mam... jakbyś kogoś miała chętnego to takie małe czarnuszki czekają Quote
Alicja Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 halbina napisał(a):będę pamiętać, a mają jakieś fotki? nie mają :( ... może jutro TZtowi uda się przemycić do pracy aparat to zrobi , one są na hali produkcyjnej i jakby go złapali z aparatem to kaszana ;/ Quote
Bjuta Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Było super!!! Halbinko - dziękuję za przemiły wieczór!! :) :) :) Inka jest przepiękna! A Platon mnie zupełnie kupił! Co za super stado! :loveu: Quote
halbina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 tia... dostały wołowego penisa i pół wizyty zajmowały 90 % rogówki, a gości musiała zamęczać swoją gadaniną pańcia... która zapomniała podziękować za dary wspaniałe... fajnie, że udało się wreszcie spotkać, ale to się nie liczy, bo miała być kawka... piosenkę dedykuję swoim gościom: http://www.youtube.com/watch?v=gA99G6srCL4&feature=related i taka autoironiczna puenta jeszcze: http://www.youtube.com/watch?v=yi9OeG7nd48&feature=related Quote
Alicja Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 nie zrobiłaś kawy ....oj ty Mam fotki koczamberków nareszcie i tego co poszedl już do domku Quote
Bjuta Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Była i kawa i herbaty - jakie kto chciał i pierniczki i ciasteczka i cukierki (PLATON SAM SOBIE ODWIJA CUKSY Z PAPIERKÓW!!!!) Żałowałam, że nie wzięłam kamery... Ale było fajnie!!! Dziękujemy za piosenki!!! :loveu::loveu::loveu: :lol::lol::lol: Ile razy spojrzę w lustro - będę sobie przypominać tą przepiękną polonistkę i będę się wprawiać w super humor! :diabloti: Mocne, naprawdę mocne! Quote
Recommended Posts