Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Gratuluję remontu!!! Cierpliwości życzę!!!

Oj, przyda się, przyda... panowie od ogrzewania przewracają mi dom... a to mój kumpel z kolegą... stado umęczone i stłoczone w małym pokoju (w najlepszym razie)...

Melduję, że powyżej prezentowane okno w dużym pokoju zostało wreszcie osiatkowane!

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie tam, Bjutko, ani kasy, ani możliwości zostawienia stadka... może jak wreszcie zrobię prawo jazdy, to z psami uda się gdzieś wybrać... ale to raczej nie wte wakacje, bo nawet jak zrobię prawko, to samochodu na pewno nei kupię... remont pożera kasę...

Posted

halbina napisał(a):
[video=youtube;X5vWo0gDhiA]http://www.youtube.com/watch?v=X5vWo0gDhiA&feature=related[/video]

weekendowo pozdrawiamy! ze środka sajgonu nazywanego remontem...

łączymy się i rozumiemy :) u nas przerwa do środy:angryy: szafa dojedzie z opóźnieniem ....
dziś chyba wybierzemy się w ramach relaxu z Ozzym na badanie krwi

Posted

Poszłam, zakładki obejrzałam i... jestem pod wrażeniem. Cudne są! Gdyby nie to, że mam już w domu milion zakładek i jestem nieco ogołocona finansowo to bym sobie zakupiła kilka. Polecam, idźcie zobaczcie!

Inkowa zakładka też bardzo fajna. I do Inki pasuje, jak ulał :).

Posted

niestety utknęliśmy z powodu tych przewodów kominowych... szukamy wyjścia takiego, by zaoszczędzić, nie wiem, czy się uda... a malowanie i kafelkowanie po pierwszym, tylko skąd te kasę brać...

Posted

Aparat zbuntowany, musi do reklamacji iść...
zrobiłam tylko kilka fot od wewnątrz...
no i w środku remontu, więc bałagan... ale wklejam, póki aktualne to moje zgłoszenie, przed nami jeszcze dwa okna...

• 2 weeks later...