Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lutomskak']ale do rakarza?czy do schronu?-to sobie zapodaj steka z kopiowanej owcy,lub z zakolczykowanej krowy-albo zdychaj z glodu!chudniesz ciagle?[/quote]
Vectra bierze jako mieso armatnie;-))) w ogole nas nie czytasz!!!:mad: :mad: :mad: :mad:
taaaa zakolczykowana na zywca krowa, BEZ ZNIECZULENIA:loveu: :loveu: :loveu: to jest dobry pomysl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Orsini[/B], chciałam Ci przypomnieć punkt regulaminu:

3. Jeśli chcesz przedstawić opinię na temat kogoś/czegoś, niech będzie to opinia oparta na Twoich osobistych doświadczeniach. Każda inna jest niewiarygodna, ponieważ może być nieprawdziwa. A jeśli krytykujesz kogoś/coś w sposób jednoznacznie identyfikujący (np. z pełnego imienia i nazwiska/pełnej nazwy), nie męcz się. To i tak moze zostac usunięte, bo dogomania anonimowej krytyki nie uznaje.

[B][COLOR=SeaGreen]Proszę o usunięcie danych LALUNY, w przeciwnym przypadku mogą Cię czekać b. niemiłe konsekwencje[/COLOR][/B] :cool1:

Posted

no i prosze!nie doczytalam o tym miesie armatnim-pseplasam!to ja mam takiego w domu jednego dwunastolatka -okaleczonego-ale on sie kiepsko bedzie bronil-nawet jako worek sie nie nada za bardzo-bo juz i wzrok nie ten i sluch-wiesz-wesole jest zycie staruszka-wesole jak piosnka jest ta.......
boszszszsze-jeszcze tylko 32 strony!pomozecie?

Posted

[quote name='Vectra']Behemot ,a dlaczego nie upominasz też LALUNY ?
obrażała tu kogoś za jakiś artykuł gdzieś napisany ..........[/quote]

Nie czytałam calego wątku. Nie mój dział - nie mój cyrk, nie moje małpy :cool1:
Ale jeśli wskażesz mi post, w którym LALUNA naruszyła regulamin, ona również dostanie ostrzeżenie :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Behemot ,a dlaczego nie upominasz też LALUNY ?
obrażała tu kogoś za jakiś artykuł gdzieś napisany ..........[/quote]
i to anonimowo;-)))))
bo ja sie np. nazywam Krystyna Jaworska milo mi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
VBectra a Ty jezdzisz na jakies shows?bo chcialabym Cie poznac i te no dealer czy jak jej tam tez:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:

Posted

jak mozna kazac usuwac i strofowac kogos-kto sie wlasnie pewnie sam poskarzyl???????krysiu!usun,usun-bo jeszcze by ktos zadzwonil i chcial wyszkolic-tylko juz nie odpowiadaj mi na tego posta-bo znowu bedzie ze cus nie tak....napisz co najwyzej-hahaha!albo-dobre-wiesz jak jest......:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='lutomskak']!to ja mam takiego w domu jednego dwunastolatka -?[/quote]
co????
a po czorta trzymasz w domu darmozjada???
wez go moze wywiez do lasu i przywiaz do drzewa , a nie dom zasmiecasz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']hahahahahhaha[/quote]
no widzisz-jak pieknie-wsie wiedza o co biegajet i nie bedzie ani bana-ani watku nie zamkna-a zabawa na naszym oddziale wariatow-wciaz trwa!:p

Posted

[quote name='LALUNA']Lutomskak ostatnio wpadł mi w pewnym czasopiśmie Twój list. A przy okazji napisano ze autorka sama nie wiem o czym pisze. A sam list żenada, poprostu dno. Ale wiele wyjasnia.[/quote]

[quote name='LALUNA']O sorki, to nie ja skrytykowałam w czasopiśmie list Lutomskak. Posżło na cała Polske. Teraz już dużo osób wie czym wsławiła się Lutomskak :p
Niceravik czytałaś ten list i co o jej autorce napisano?[/quote]

[quote name='LALUNA']Pisała Lutomskak. A potem podano argumenty na to ze Lutomskak nie wie o czym pisze. I faktycznie po sprawdzeniu co było dosć łatwe okazało się ze nie wie co pisze.[/quote]
[B] uprzejmie donoszę[/B] :diabloti:

a jadę na SZOŁ do Radomia w tą niedziele :cool3: :cool3:
lansować mojego najmłodszego gladiatora :diabloti:

Posted

[quote name='orsini']i to anonimowo;-)))))
bo ja sie np. nazywam Krystyna Jaworska milo mi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
VBectra a Ty jezdzisz na jakies shows?bo chcialabym Cie poznac i te no dealer czy jak jej tam tez:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:[/quote]

a ja cie bardzo prosze:) na szoly moge przyjechac jako widz..bo ja to mam rasowego bokseropodobnego psa... z przewaga podobnego:razz:

Posted

[quote]nio tak w mlody egzemplarz to warto inwestowac, bo moze jakies zyski jeszcze przyniesie[/quote]no szczeniakami będzie Lutomskak handlowała przecie...

tak na marginesie. Szukam, szukam tych publikacji p.Beaty, ale jakoś znaleźć nie mogę. Lutomskiej i Mleczko potrafię...
Może mi pomożecie? Szukajcie w książkach i czasopismach (tych mam mało), ja bedę szukał w necie, ale jak widać cienko mi to idzie... :(

Gugle się popsuło może... co o tym sądzicie?

Posted

to moze umowmy sie w wawie!na wystawie!przy ringu!na dopingu!a potem-....potem to juz nie napisze -bo nie wszyscy musza wiedziec jaki mam pomysl na potem.......(mimo ze z potem nie zwiazany)-ale ja pisze-w ogole mnie zrozumiec nie mozna!

Posted

w Warszawie też zamierzam być :diabloti: a co mam niedaleko to se i będę tam :diabloti:

to ja się piszę na to potem bo już zapowiada się dobrze ...... :diabloti:

Posted

a moze jeszcze za gnoj jestes -zeby ci google podpowiadalo-gdzie szukac?!:)-widzisz-te nasze wypociny-moje i mojego malzonka-to takie tam-*******y-a nie powazne prace-ktorych ni ma w necie!prace pani beaty trzymaja w bibliotece narodowej-pod kluczem i broni ich armia straznikow!:)

Posted

[quote][B]uprzejmie donoszę[/B] :diabloti: [/quote]

Donosisz?
List został opublikowany w ogólnopolskim czasopiśmie, jak i krytyka tego listu.
Każdy kto pisze list do czasopisma, wyraza zgode na jego opublkowanie chyba ze wczesniej sobie zastrzega. Lutomskak takiego zastrzezenia nie zrobiła, list został opublikowany. Odpowiedz na list tak samo. Gdyby autorka listu się nie zgadzała z trescią krytyki, to by pociągnęła do odpowiedzialnosci te osobe o znieważenie ja publicznie. Poniewaz tego nie zrobiła, widać nie miała podstaw. Jedno i drugie zostało opublikowane w czasopismie ogólnopolskim. Nie ma takiego paragrafu aby nie można było streszczac publikowanych artykułów w czasopismach.