Chandler Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='MARS']Korzystałem z uroków pełni i kniei. Z dala od tv, netu itd. Szkoda że śniegu niet :placz:. Od czasopism też odpoczywałem :)[/quote] Ty się Mars nie dziw... :razz: Pytamy o Ciebie, bo rozeszły się wieści, że miałeś powód, żeby udać się w te knieje...:p Co Ty tu nawywijałeś na dogo?...:roll: Quote
Chandler Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Czarne Gwiazdy']Co do obrazków... Ja mam taką zieloną bransoletkę z napisem PRZYJACIEL ZWIERZĄT. Gównianym jestem przyjacielem, jak nie mam nic przeciwko kopiowaniu, ale jak dali, to wziąłem, nie? No i na tej bransoletce są dwa obrazki. Jeden to kot, a drugi taki zniekształcony dog niemiecki... kopiowany dog :evil_lol: Wywnioskować z tego można, że ludziom, którzy na prawdę coś robią dla zwierząt (czyli ci co stoją całe dnie na imprezach masowych i sprzedają te gówniane bransoletki, a później całą kasę dają na schroniska) nie przeszkadza kopiowanie... :evil_lol: Lubię ich za to co robią.[/quote] Widzisz, na tym polega dramat kopiowanych zwierzaków, że ludzie słabo wyedukowani są w tej kwestii... Tak się przyzwyczaili do wyglądu pewnych ras z obciętymi ogonami i uszami, że trzeba czasu, żeby stereotyp porzucili... Szkoda tylko, że nie dałeś pieniędzy na schronisko, bo Tobie dali bransoletkę... "Gównianą"... Ale widzę, że spostrzegawczy jesteś... A weterynarzy , którzy kopiują "na legalu" nie widziałeś przypadkiem?... Już Jaśka zmotywowaliśmy do szukania, może byś się do niego przyłączył w tych poszukiwaniach... Quote
Karmi Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Czarne Gwiazdy']Co do obrazków... Ja mam taką zieloną bransoletkę z napisem PRZYJACIEL ZWIERZĄT. Gównianym jestem przyjacielem, jak nie mam nic przeciwko kopiowaniu, ale jak dali, to wziąłem, nie? No i na tej bransoletce są dwa obrazki. Jeden to kot, a drugi taki zniekształcony dog niemiecki... kopiowany dog :evil_lol: Wywnioskować z tego można, że ludziom, którzy na prawdę coś robią dla zwierząt (czyli ci co stoją całe dnie na imprezach masowych i sprzedają te gówniane bransoletki, a później całą kasę dają na schroniska) nie przeszkadza kopiowanie... :evil_lol: Lubię ich za to co robią.[/quote] A ja lubię Twoja bujną wyobraźnie. Mówisz o bransoletce TOZu. Też taka mam. Jest na niej mocno schematyczny rysunek kota lub psa - do wyboru. Doga niemieckiego z uciętymi uszami to chyba tylko Ty potrafisz sobie tam wyobrazić. Cieszę sie, ze podziwiasz działalność TOZu ale dziwny jest ten Twój zachwyt skoro organizację, która tak wiele zrobiła dla zwierzaków posądzasz o propagowanie kopiowania. Quote
Chandler Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Karmi']A ja lubię Twoja bujną wyobraźnie. Mówisz o bransoletce TOZu. Też taka mam. Jest na niej mocno schematyczny rysunek kota lub psa - do wyboru. Doga niemieckiego z uciętymi uszami to chyba tylko Ty potrafisz sobie tam wyobrazić. Cieszę sie, ze podziwiasz działalność TOZu ale dziwny jest ten Twój zachwyt skoro organizację, która tak wiele zrobiła dla zwierzaków posądzasz o propagowanie kopiowania.[/quote] Karmi, jeżeli to jest bransoletka TOZu, którą i Ty masz, no to ja już nie wiem...:shake: To mi wygląda na jakąś obsesję - zwolennicy kopiowania, gdzie spojrzą, tam kopiowane psy widzą...:roll: Może trzeba im jakoś pomóc, bo chociaż są w przeciwnym obozie, ale żal mi ludzi - mają problem...;) Quote
LALUNA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [QUOTE]Ja mam taką zieloną bransoletkę z napisem PRZYJACIEL ZWIERZĄT. Gównianym jestem przyjacielem, jak nie mam nic przeciwko kopiowaniu, ale jak dali, to wziąłem, nie? [/QUOTE] [QUOTE](czyli ci co stoją całe dnie na imprezach masowych i sprzedają te gówniane bransoletki, a później całą kasę dają na schroniska)[/QUOTE] Czekaj, to Ty to dostałes, czy kupiłes.:razz: Bo to dwie rózne rzeczy. Bo jak kupiłes to nie koniecznie jestes przyjacielem zwierzat, ale sobie kupiłes asygnia przyjaciela zwierzat, aby wszyscy tak mysleli. Rozumiesz. Jedni daja z potrzeby serca a inni na pokaz, aby Ci inni mysleli ze to jest ktos. A to tylko tak dla picu. Znaczy to sie nazywa pozerstwo Quote
Czarne Gwiazdy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja ukradłem, żeby być trendi ;-) Quote
LALUNA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Czarne Gwiazdy']Ja ukradłem, żeby być trendi ;-)[/quote] Trzeba było tak od razu :lol: Znaczy i pozerstwo i zaimponowac nam chciałes :razz: Quote
LALUNA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [QUOTE]Co Ty tu nawywijałeś na dogo?...:roll:[/QUOTE] MArs cos nawywijał na dogo? Wprawdzie widziałam ostatnio ze temat myśliwy zabił psa jest bardzo gorący, ale przeciez nie nasz Mars. W sumie to porzadny facet. Sam nawet sie przyznał ze nie kopiuje. :lol: Quote
Karmi Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Chandler']Karmi, jeżeli to jest bransoletka TOZu, którą i Ty masz, no to ja już nie wiem...:shake: To mi wygląda na jakąś obsesję - zwolennicy kopiowania, gdzie spojrzą, tam kopiowane psy widzą...:roll: Może trzeba im jakoś pomóc, bo chociaż są w przeciwnym obozie, ale żal mi ludzi - mają problem...;)[/quote] W ramach terapii proponuję kupić Gwiazdeczce bransoletkę SdZ. Przypadkowo ;) jest bardzo podobna, też zielona z napisem ,,Zwierzę nie jest rzeczą". W ten sposób jak na jednej ręce Gwiazda zobaczy swój ideał czyli psa kopiowanego to ku opamiętaniu może zawsze spojrzeć na drugą rękę i poczytać napis, który go być może otrzeźwi. Terapia w sumie droga nie jest 5+5=10 zyli a dodatkowo w pakiecie bezcenna przyjemność bycia ... podwójnym przyjacielem zwierząt. Obiema ręcami :razz: Quote
Chandler Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='LALUNA']MArs cos nawywijał na dogo? Wprawdzie widziałam ostatnio ze temat myśliwy zabił psa jest bardzo gorący, ale przeciez nie nasz Mars. W sumie to porzadny facet. Sam nawet sie przyznał ze nie kopiuje. :lol:[/quote] A o to już o szczegółch "wywijania" musi chyba niceravik...:lol: Quote
Chandler Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='niceravik'][B][COLOR=green]Dziewczyny, widziałyście MARSA?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Czyżby nam się chłopak zgubił :lol:?[/COLOR][/B][/quote] Haaaaalo, niceravik! Mars wrócił...:lol: Quote
Jasiek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Chandler'] Już Jaśka zmotywowaliśmy do szukania, może byś się do niego przyłączył w tych poszukiwaniach...[/quote] He he he powiadasz że zmotywowałyście mnie????a to niby czym?:lol::lol::lol:Jeszcze raz Ci napiszę.[B]Odrwij się w końcu od kompa i rusz te swoje szanowne cztery litery.Zacznij działać ,szukaj ,dzwoń ale w realu a nie na forum.[/B][COLOR=red]Chandler bardzo Cię proszę nie zachowuj się jak ameba[/COLOR]. Quote
Jasiek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Chandler']Haaaaalo, niceravik! Mars wrócił...:lol:[/quote] Haaaaaaloooo Chandler Ravik zajęta bo ma sesję zdjeciową. Quote
Chandler Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Jasiek']He he he powiadasz że zmotywowałyście mnie????a to niby czym?:lol::lol::lol:Jeszcze raz Ci napiszę.[B]Odrwij się w końcu od kompa i rusz te swoje szanowne cztery litery.Zacznij działać ,szukaj ,dzwoń ale w realu a nie na forum.[/B][COLOR=red]Chandler bardzo Cię proszę nie zachowuj się jak ameba[/COLOR].[/quote] Nic tu nie pomoże czerwona kursywa...:shake: [COLOR=red]Ja nadal asertywna jestem...[/COLOR]:lol: A odnośnie "zmotywowania", to ja tak naprawdę nie wierzę, że nie szukasz... Przecież to honorowa sprawa dla zwolenników kopiowania...:p A może po prostu wiesz, że nie ma KOGO szukać?...:razz: Quote
niceravik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Jasiek']Haaaaaaloooo Chandler Ravik zajęta bo ma sesję zdjeciową.[/quote] [quote name='Jasiek']No widzisz Gwiazdo Betlejemska jaki ze mnie unikat:evil_lol:Ale jak chcesz zączać robic biznes to wyslij mi swoje foto na pv.Dam je odpowiednim fachmanom do oceny i dam Ci znac czy się nadajesz:lol:[/quote] [B][COLOR=green][FONT=Verdana]Stawiasz wóz przed koniem.[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=green][FONT=Verdana]Doradca powinien być zdecydowanie bieglejszy od tej, której chce doradzać. Ty nie spełniasz tego podstawowego kryterium. [/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=green][FONT=Verdana]Słabo literki składasz i np. nie odróżniasz ravik od niceravik. O poważnych problemach nie wspomnę. [/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=green][FONT=Verdana]Skoro jednak musisz i czujesz, że spełnisz się zawodowo jako doradca to może skieruj swoją ofertę w kierunku np. szynszyli :p? [/FONT][/COLOR][/B] Quote
niceravik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Chandler']Haaaaalo, niceravik! Mars wrócił...:lol:[/quote] [B][COLOR=green][FONT=Verdana]Do tej Górniak na pewno wrócił![/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=green][FONT=Verdana]Same widzicie jacy są faceci :lol:.[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=green][FONT=Verdana][URL="http://pl.youtube.com/watch?v=z59mbxav0HQ"][COLOR=green]http://pl.youtube.com/watch?v=z59mbxav0HQ[/COLOR][/URL] [/FONT][/COLOR][/B] Quote
Jasiek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Chandler'] A odnośnie "zmotywowania", to ja tak naprawdę nie wierzę, że nie szukasz... [/quote] A nie szukam bo i po co jak już dawno znalazłem. Quote
Jasiek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='niceravik'] [B][COLOR=green][FONT=Verdana]Doradca powinien być zdecydowanie bieglejszy od tej, której chce doradzać. [/FONT][/COLOR][/B][/quote] Ravik ale sobie sama kadzisz:lol::lol: Quote
Chandler Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Jasiek']A nie szukam bo i po co jak już dawno znalazłem.[/quote] Nie bujaj ... Jasiek... :megagrin: Quote
niceravik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Jasiek']Ravik ale sobie sama kadzisz:lol::lol:[/quote] [B][COLOR=green]Żadne "kadzisz". Takie są ogólne zasady.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Szynszyle, które ukończyły szkołe też je znają.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bądź ostrożny :razz:.[/COLOR][/B] Quote
Karmi Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ale tu milutko :razz: Tylko dlaczego rozmawiamy o szynszylach a nie o kopiowaniu :cool3: Quote
Chandler Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Karmi']Ale tu milutko :razz: Tylko dlaczego rozmawiamy o szynszylach a nie o kopiowaniu :cool3:[/quote] Ja tam cały czas o kopiowaniu...:lol: Ale dla utrzymania kondycji piszących zapasy słowne trwają "non stop"... Tak dla wprawy...:razz: Quote
Karmi Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Chandler']Ja tam cały czas o kopiowaniu...:lol: Ale dla utrzymania kondycji piszących zapasy słowne trwają "non stop"... Tak dla wprawy...:razz:[/quote] I tak z Jaśkiem się siłujesz? To krzepy Ci nie wróże :razz: Quote
Chandler Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Karmi']I tak z Jaśkiem się siłujesz? To krzepy Ci nie wróże :razz:[/quote] Ale może Jasiek się wyrobi... I będzie miły... I na temat będzie pisał... I epitetów nie będzie używał... I przejdzie na stronę przeciwników kopiowania... Ale się rozmarzyłam...:p Quote
Karmi Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Chandler']Ale może Jasiek się wyrobi... I będzie miły... I na temat będzie pisał... I epitetów nie będzie używał... I przejdzie na stronę przeciwników kopiowania... Ale się rozmarzyłam...:p[/quote] Marzyć - fajna rzecz.;) Ale już przestań bo jak tyle będziesz marzyć to jest ryzyko, że może Ci się Jasiek w nocy przyśni.:diabloti: I będzie miły... itd jw Quote
Recommended Posts