Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Dostalam pytanie z Allegro w sprawie Sleputka. Przekazalam ten e-mail na adres e-mailowy podany w ogloszeniu: [email protected]. Prosze, odpiszcie tej Pani.

Cytuje ten e-mail:

[QUOTE=] chcialabym zapytac jak wyglada opieka nad takim piesiem o ile rozni sie od "normalnego" pieska. i co zrobic w przypadku jesli chicalabym zabrac pieska za granice (ewentualnie) co musialabym zrobic?

Co do pierwszej czesci pytania, to sporo jest skopiowane na ten temat w aukcji Allegro Sleputka ze strony psiegrane-marzenia.pl. http://allegro.pl/show_item.php?item=1918555386. Nie wiem jaka dodatkowa Pani chce informacje.

Co do drugiej czesci pytania, to prosze zapytajcie ja do jakiego kraju chcialaby ta Pani Sleputka zabrac. Kazdy kraj ma inne zasady. Ja znam zasady jesli chodzi o niektore kraje i sluze informacja jak sie dowiecie gdzie Sleputek mialby jechac.

A tak wogole to trzymam kciuki aby to byl TEN domek... :kciuki:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Widze, ze Paulinka szybko odpisala, ale... mi. :evil_lol: Ale nie martwicie sie, przekazalam tego e-maila do zainteresowanej Pani. :lol:

Sabinko Pani pisała do mnie:) wszystko jej napisałam,zapytałam skąd dokładnie jest i jakie warunki zaoferowałaby naszemu Śleputkowi;) teraz czekamy..

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Sabinko Pani pisała do mnie:) wszystko jej napisałam,zapytałam skąd dokładnie jest i jakie warunki zaoferowałaby naszemu Śleputkowi;) teraz czekamy..

Wyslalas ten e-mail na [email protected], to poszlo do mnie. :eviltong: Ale przekazalam go tej Pani. :lol:

danusiadanusia napisał(a):
zaciskam mocno!!!!!:kciuki::modla: i czekamy...:loveu::multi:

Ja tez zaciskam! :kciuki: Oby sie udalo! :modla:

Niedawno z Allegro znalazl wspanialy domek inny niewidomy piesek ktorego oglaszalam - Drops. Mam nadzieje ze i Śleputkowi sie uda. :lol:

Posted

Dogo07 napisał(a):
O widzę że tutaj coś się szykuje :).
Czyli co wizyta przedadopcyjna w Szwecji ;).

Pani jak na razie się nie odezwała..miała jednak obawy co do adopcji Śleputka,ale mi się wydaje,że dobrze jednak,że nic z tego nie wyszło;) nasz Śleputek w Szwecji:crazyeye:

Posted

Chciałam zaproponować swoją pomoc, żeby rozwiać obawy tej pani, bo nie ma prawie żadnej różnicy między moim Edim i widzącym psem.Kilka rad, tych najważniejszych.Pisałam nawet, ale mnie wywaliło.Jakieś 3 tygodnie temu tak sobie leżałam na kanapie i ponawtykałam mojemu śleputkowi ale, z tego co pamiętam, to Chinczyk też nie przepada za innymi samcami.Mój Edi najpierw trafił do PDT, był od grudnia, do maja u Renata5.Od 8 maja 2010 już jest to moje szczęście i żałuję tylko tych dni bez niego.Zaczyna mi już siwieć, kondycja jeszcze jest, ale też już nie taka, jak była.Bardzo się też zmienił na korzyść.Przyjechał rozpieszczony i niesłuchający, a teraz...jedno moje słowo wystarczy i jeszcze, na dodatek wszystkożerny jest.

Posted

danusiadanusia napisał(a):
ale cudnie o nim piszesz,on miał szczęście:):):)

To ja miałam szczęście, że go zobaczyłam w wielkopolskim schronisku i przepadłam na amen i z kretesem.Nie wyobrażam sobie teraz życia bez niego.Ograniczeń prawie nie ma, zresztą stosuję zasadę konsekwencji.Tzn nie lituję się, uczę i wymagam.Poza tym bardzo kocham i to wystarcza.Jak pomyślę o kolejnej zimie Chińczyka....może by mu nazbierać na jakiś DT, chociaż spróbować to zrobić.Ten pies się starzeje i tak zwyczajnie kiedyś odejdzie, nie zaznawszy już swojego domu.