Hitoshi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę mega długu w klinice: http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca Quote
funia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 I co ma cie kogoś do wizyty ? Czarusia czuje sie dobrze ,bryka i jest happy . Quote
as_ko Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 funia napisał(a):No to cienko ....A czas leci ..... mamy jeszcze ze 2 tygodnie.. Quote
MaDi Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Jeśli będą fundusze i bryka to można pojechać osobiście, kto się zgłasza;)? Quote
matrioszka2 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 No dobra ... powiem ... Dom z ogrodem.Dwóch gimnazjalistów, 5-letnia zwariowana foksia i mama.Dzwoniła córka - studentka z Gdańska.Przyjedzie do Krasnegostawu po 5 czerwca.Chce być obecna na wizycie.Czarusia przypomina im ich zmarłą suczkę. Quote
MaDi Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Pamiętacie o morderczych zapędach Czarusi? Mam nadzieję,że tylko w stadzie była mocna... Quote
matrioszka2 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Nie pamiętam o żadnych zapędach.:mad: U funi też ma do czynienia ze stadem i w zasadzie "motłoch" ignoruje.:eviltong: Quote
funia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Jest bardzo grzeczna i zyje w zgodzie ( a moze olewce ) z sukami i psami . Quote
MaDi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Widocznie rachowskie małpy wydzielały złe fluidy;) Quote
matrioszka2 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Szukamy domku z ogródkiem dla grzecznej Czarusi. Quote
funia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Jezu zabierajcie ją szybko bo szalejemy na swoim punkcie ....CZara nawet specjalne odgłosy wydaje na mój widok coś pomieszane z pomrukiem niedzwiedzia i piskiem ptaka .....W sumie wychodzi dosc ciekawie .... Quote
as_ko Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Ale jak widzisz chętnych na zabranie choćby zaraz brak :( Dostałam dzisiaj dziwnego maila: "Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie mieści się budynek w którym jest obecnie ta suczka oraz jakiej jest rasy. Bardzo interesuję się pieskami i zawsze takowego chciałem mieć. Mieszkam w Zamościu więc czy byłaby możliwość zobaczenia tego pieska? Oraz jakie by były związane formalności z jej adopcją? Chciałbym się również dowiedzeć ile pieniążków by sie należało za tą piękność?" Może by rozumiecie o co chodzi z tym budynkiem? :roll: Quote
funia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nie nie wiem ......Odpisz,ze najlepiej jak zadzwoni a nie bedzie pisała bo dosyć dziwnie to brzmi ....Ja gdyby mi zależało na psie dzwoniłabym i pytała i jak najszybciej chciała psa zobaczyć tym bardziej ,ze jak wynika z maila mieszka w Zamosciu.... Quote
MaDi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Może myślą że jest w schronisku? Co do opłat to ludzie często mnie pytają czy adopcja kosztuje. Nic im nie pisz poproś tylko o kontakt telefoniczny. Quote
as_ko Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Tak też napisałam jak tylko dostałam maila. Ale generalnie pisał to jakiś młody chłopak, bo w nazwie maila miał 1994. Quote
matrioszka2 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Czarusiu, wynocha do domu ! :angryy: Nowy piesek się szykuje na twoje miejsce (mam nadzieję, że to suczka).Spadaj , małpo, do de-esu !:mad: http://img834.imageshack.us/img834/605/cudo.jpg Quote
as_ko Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Dzisiaj dostałam kolejnego maila o Czarusię :) bardzo obiecujący: "witam serecznie znalazlam ogloszenie o Czarusi, i razem z mężem odrazu się w niej zakochaliśmy :) jestesmy młodym małżenstwem mieszkającym w Wilekopolsce w domku z ogorodkiem. w naszej rodzinie juz posiadamy jedną sunię ktora jest naszym pupilem i szukamy dla niej najlepiej siostryzczki. Czarusia nam sie straszie spodobala poniewaz jest prawi identyczna jak nasza Daisy :) tyle że jest ciut wieksza i jest jasna :):):):):):):) prosimy o informacje czy sunia jest nadal u Was i czy mozemy sie o nia strarac? u nas jedynym probleme jest odleglosc od nas do Was ale mysle ze to udalo by sie rozmwiazac\ bardzo bedziemy wdzieczny za szybka informacje goraco pozdrawiamy" Wysłałam wiadomość żeby zadzwonili. Quote
matrioszka2 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Asiu, napisz w tytule, że szukamy na pa w PILE i to pilnie, bo w niedzielę 5 czerwca mogłaby pojechać do Ciechocinka - stamtąd państwo ją odbiorą.;) Quote
as_ko Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Przepraszam że wczoraj nie mogłam odebrać telefonu, ale pól dnia spędziłam w szpitalu i dzisiaj też jestem tylko na chwilkę na dogo i lecę. Zaraz napiszę w tytule. Czy to ten domek, który do mnie pisał maila? Napiszcie proszę coś więcej, proszę... Quote
as_ko Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Wysłałam PW do martaipieski...ona jest z tych okolic...może akurat będzie mogła zrobić wizytę lub zna kogoś kto się tego podejmie... nie wiem czy dzisiaj jeszcze będę na dogo...ale będę się starała odbierać telefon Quote
Recommended Posts