funia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wróciłąm dzisiaj koło 12 .Czarusia oszalała ze szczęścia .Jest kochana i bardzo okazała jak się cieszy na mój widok . Quote
matrioszka2 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Czyli jest to "zwykły pies pospolity, umiejący się przywiązać na zawsze".:razz: O to chodziło.Super.:loveu: Quote
funia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Miałam telefon z Krasnegostawu w spr.Czarusi .Wszystko niby ok .ale po zaproponowaniu wizyty i umowy Pani powiedziała ,ze jeszcze się zastanowi ................ Czara u weta zachowałą się grzecznie tylko troszke się bała bo ja telepało. Quote
as_ko Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Kolejny raz odnowiłam allegro Czarusi... gdzie ten dom?????? Quote
funia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Czarusia została zapoznana z reszta psiaków .Czuje się w wiekszej grupie troszkę zagubiona . Psy nie interesują jej wogóle ,suki ignoruje.Nie potrafi bawić się z psami .Jest jakby to powiedziec ....Po za tym wszystkim . Chodzi za mna krok w krok i sprawdza czy jestem/ jak zobaczy ,ze jestem pokazuje jak bardzo się cieszy i pytająco patrzy czy czasem nie odejdę .Kocha się przytulac i całowac .Bedzie wielkim skarbem dla swoich ludzi . Czysta w boksie . Dzieci ignoruje .( rzekłabym nawet,ze schodzi im z drogi ). Nie rzuca sie na jedzenie .Je długo i na raty .Aczkolwiek dwa karmienia rano i wieczorem zjada . Quote
matrioszka2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Dziękuję za informację. W Rachowie też obserwowałyśmy jej kocie zachowanie; chodziła swoimi drogami, ignorowała otoczenie. Quote
funia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 matrioszka2 napisał(a):Czarusiu, gdzie jesteś ? W Zamosciu w Płoskiem ....:eviltong: Quote
funia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Przekazałm Asi numer do chetnych z Krasnegostawu .Fajnie mi się rozmawiało .Czarusia przypomina im zmarła sunie . Quote
as_ko Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Szukamy kogoś do wizyty w Krasnymstawie po 5 czerwca. Więcej o domku napisze Matrioszka. Quote
matrioszka2 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Nie napiszę. Zaparłam się i nie , i nie, i kropa.:diabloti: Quote
MaDi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 matrioszka2 napisał(a):Nie napiszę. Zaparłam się i nie , i nie, i kropa.:diabloti: Może ktoś pojedzie i zrobi zapas jogurtów? Quote
Recommended Posts