Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='szafra']Ja się martwię czy Totek przeżyje narkozę ...[/QUOTE]

Ja tez. Gdyby jednak mial zabieg, to poobcinajcie mu tez paznokcie (jezeli dlugie).
A czy mozna dac Totusiowi tylko zastrzyk "glupiego jasia" i wyczyscic zabki?

Posted

Niebezpieczeństwo istnieje, ale przecież wet bada Totusia i wie w jaki stanie jest jego serce.
Wierzę, że dawkę dobierze tak, żeby nic się Totkowi nie stało złego.

Posted

to ten Toto szuka transportu do Stargardu prawda?
jak pisałam na transporrtowym, jadę w nd rano z Wrocławia do Kołobrzegu, mogę jechać przez Drawskao Pomorskie, a stamtąd jest 70 km do Stargardu, możemy też zjechać z trasy jakby co.

Posted

[quote name='shanti']Dokładnie. Pan nie dzwoni a ja nie będę nalegać. Szukamy dalej domku.[/QUOTE]

Domku w blizszych okolicach Totusiowego schroniska byloby najlepiej.

Posted

[quote name='shanti']Dokładnie. Pan nie dzwoni a ja nie będę nalegać. Szukamy dalej domku.[/QUOTE]

nalegać oczywiście nie ma co, ale może jeden mały tel.i wyczuć sprawę? hm.. ja bym zadzwoniła..

Posted

To jest troche ryzyko. Wieżć psiaka kilkaset kilometrów i może się okazać że nic z tego. Pan miał przyjechać po niego ok 10 tego. Jeśli się zjawi to znaczy że mu zależy.Nic na siłę. To specyficzny pies. Wygląda na szczęśliwego z tym co ma. Podje, załatwi się i śpi w ukochanej budce. Oczywiście szukamy ciągle domu.

Posted

[quote name='monika55']To jest troche ryzyko. Wieżć psiaka kilkaset kilometrów i może się okazać że nic z tego. Pan miał przyjechać po niego ok 10 tego. Jeśli się zjawi to znaczy że mu zależy.Nic na siłę. To specyficzny pies. Wygląda na szczęśliwego z tym co ma. Podje, załatwi się i śpi w ukochanej budce. Oczywiście szukamy ciągle domu.[/QUOTE]

no jechać w ciemno to nie ma mowy, ale zadzwonić i spytać co jest grane nie zaszkodzi.
a gdzie on sie załatwia? umie trzymać czystosc?

Posted

Trzeba szukać domku a jeśli nie znajdzie do 10 to dla spokoju sumienia można zadzwonić do pana, kiedy przyjeżdża i wszystko stanie się jasne.
Pod siebie nie robi, ale jak z trzymaniem, to powie cioteczka, która się Totkiem zajmuje.

Posted

[quote name='shanti']Totek jest bardzo czysty. Zanim zrobi koopę czy siku sygnalizuje szczekaniem. Łatwo go wyczuć i raczej nie będzie problemu z tymi sprawami.[/QUOTE]

przperaszam,ze mecze,ale gdzie on obecnie przebywa bo sie pogubilam,przebywa w domu? czy na zewnatrz? i co dalej? poczatkowe wpisy byly smutne-cos o uspieniu,
co wet,jaki jest jego obecny stan i co mu trzeba?