Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaa... witamy, witamy! :)
I jednocześnie przepraszamy, że jesteśmy tak rzadko na dogo! Ale wakacje=dzieci w domu=babcia w gościnie=BRAK CZASU!
Rolik jest super psiakiem, za wyjątkiem lania na kąty! :(

Niestety NIC w tym względzie się nie zmienia.:placz:
Znaczy jak nic! Jak tylko spuszczę go z oczu i nie wydrę japy jak zadziera nogę :mad: mam obsikane ściany, meble i klatki pozostałych psiaków!
Poza tym jest miły, grzeczny, spokojny, nie szczekliwy, łagodny itd... itd....
Psi ideał poza tym drobnym, małym szczególikiem! :diabloti:

Posted

Gorąca prośba o pomoc .Jeden z naszych szczeniaków ma parwo !!Pilnie potrzebna surowica.Jeżeli ktoś może poratowć Mikiego będziemy bardzo wdzięczne !!

Posted

kochane pilnie potrzeba zrobić wizytę przed adopcyjną dla naszego nietoperka w miejscowości OSTRZESZÓW :-) Zupełnie nie mogę się rozeznać na mapie dogo, więc prośba gorąca o pomoc w namierzeniu kogoś z tamtej okolicy

Posted

Roliczek już po kastracji! :loveu:

Bidulek stracił jajka, ale był naprawdę bardzo dzielny.
Niestety okazał się wnętrem, dlatego operacja okazała się bardziej poważna i skomplikowana niż zwykle, w związku z tym koszt również większy.
Wszystko przebiegło dobrze a Roli już jest w domu. Później porobię mu fotki, na razie nie chcę go niepokoić. Niech odpoczywa sobie! :p

Posted

[quote name='AGA35']super super !!!!!! kuruj się psinko bo domeczek się szykuje :-)

Psinka będzie zdrowiała błyskawicznie w moich rękach, obiecuję! :p

Ale, błagam... Sprawdźcie dobrze potencjalną chatę! :modla::modla::modla:
Zresztą, o czym ja mówię! Wczoraj gadałyśmy na ten temat!
Wiem, że to zrobicie, ale jak pomyślę, że tak łagodny i po prostu ... DOBRY, delikatny pies mógłby trafić do jakichś nieodpowiedzialnych ludzi to mi cierpnie skóra! :roll:

Posted

Roli pojechał dzisiaj do nowego domu! :)

Mam nadzieję, że już nigdy nie będzie się musiał błąkac w ciemności, sam... po ulicy!

"Zwierzaki w potrzebie" napiszą więcej nad ranem, bo wrócą ciemną nocą do domu!;)

Posted

[quote name='DIF']Roli pojechał dzisiaj do nowego domu! :)

Mam nadzieję, że już nigdy nie będzie się musiał błąkac w ciemności, sam... po ulicy!

"Zwierzaki w potrzebie" napiszą więcej nad ranem, bo wrócą ciemną nocą do domu!;)[/QUOTE]

woooow!!!!

bardzo się cieszę - wspaniała nowinka, czekam na więcej info!:)
Gratuluję!

Posted

A wiec rolinek zamieszkał w Ostrzeszowie .Jest jedynym zwierzakiem w rodzinie , mieszka w domku z ogródkiem . Państwo bardzo ciepli i mili , co prawda zaskoczyło nas zachowanie roliego bo " pokazał " pani kiełki , unikał głaskania i uciekał cały raz czas na dwór, dziczek mały , ale tłumaczymy to tym żę bardzo dużo się zadziało w jego życiu w ostatnim czasie wiec jest zdezorientowany zupełnie .
Po około trzech godzinach od naszego wyjazdu zadzwoniłyśmy , wiec pani była w trakcie przekupywania psiaka i tak jakby było troszkę lepiej . Zobaczymy dziś wieczorem jak minoł dzionek . Mam nadzieję że będzie dobrze bo naprwdę to wspaniały dom :-)

Posted

[quote name='AGA35']A wiec rolinek zamieszkał w Ostrzeszowie .Jest jedynym zwierzakiem w rodzinie , mieszka w domku z ogródkiem . Państwo bardzo ciepli i mili , co prawda zaskoczyło nas zachowanie roliego bo " pokazał " pani kiełki , unikał głaskania i uciekał cały raz czas na dwór, dziczek mały , ale tłumaczymy to tym żę bardzo dużo się zadziało w jego życiu w ostatnim czasie wiec jest zdezorientowany zupełnie .
Po około trzech godzinach od naszego wyjazdu zadzwoniłyśmy , wiec pani była w trakcie przekupywania psiaka i tak jakby było troszkę lepiej . Zobaczymy dziś wieczorem jak minoł dzionek . Mam nadzieję że będzie dobrze bo naprwdę to wspaniały dom :-)[/QUOTE]

Aguś, na 100 % kiełki i dzikość Rolika jest spowodowana ostatnimi zmianami i zawirowaniami w jego życiu. Kastracja, potem chipowanie i wyjazd do domu... Za dużo na psią łepinkę spadło!
Byłyście u nas parę dni temu i widziałaś sama, że na początku wizyty był onieśmielony ale potem otwarty, łagodny, niebojaźliwy, rozbrykany, nie kłapał paszczą itd.

Będzie dobrze! Da radę chłopak!:thumbs::cool2:

ps. a gdzie foty?! :mad:

Posted

[quote name='Agnieszka_K']niech Ci się wiedzie uszaku! :) super foty, waleczny ten Roli :)

eeee to on u nowej Pańci tak siedział na kolankach?[/QUOTE]
Tak i nawet już w łóżeczku sypia :-)