Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adoptowana!

[quote name='Basia1244']Boks nr 10
Nr schroniskowy 1674/10
Nr na szyi 891
W schronisku od 17.10.2010 (znaleziona)
Imię: Rumba
Opis: ruda, ciemna maska, uszy klapnięte

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dobrze zrozumiałam-Nutka pogryzła Cookie?

Nie nie nie! Ta nowa (od wczoraj jest na boksie 13 taka nowa ruda Mika wredna po zmarłym właścicielu - jest umieszczona w 2 poście na 1 stronie) Nutka też dostała od tej Miki ale mniej - wczoraj Zosia z Nutki ja ściągała, Paweł z tej bez ogona a ja na koniec z Cockie, potem był spokój i w sumie Paweł nie przeniósł jej na budy, no a rano jak przyszli do pracy to Cockie miała już rany i poszła na szycie.

Posted

[quote name='Zosia123']Kurcze na izolatke chociażby tamtą przenieść, no przecież są nawet miejsca w szczeniakarni... :angryy:
Widziałyśmy same, jaka ona jest zacięta...

A to jest ta sama Nutka??? http://www.dogomania.pl/threads/205023-!!!Prze%C5%BCy%C5%82a-zderzenie-z-poci%C4%85giem!Pilnie-potrzebny-DS-lub-DT!!!!
Dziś już miała pójść na budy, ale jak wychodziłam o 16 ze schronu to jeszcze była na 13-stce :(
Tak, to jest ta sama Nutka - ona ma podany link do wątku także tu przy swoim opisie.

Posted

Cookie wojowała aż w końcu ją dopadła silniejsza:( Mam nadzieje, że cholera już przeniesiona?!
A Cookie oprócz swojej cholerności (czasami) do suk to fajna psina. Przynajmniej trochę odżyje w izolatce:)

Posted

[quote name='Basia1244']Boks nr: 13
Nr schroniskowy: 1843/11
Nr na szyi: 1336
W schronisku od: 14.10.2011
Imię: Mika
Opis:ruda, średnia, gładkowłosa
suczka oddana po śmierci właściciela, nie dogaduje się z koleżankami na boksie, agresywna, natomiast do ludzi bardzo w porządku, sympatyczna

Niestety jest problem z tą sunią, nie udało jej się wczoraj przenieśc na budy i w efekcie pogryzła Cockie i Nutkę, Cockie wylądowała na szyciu :(
jest bardzo agresywna do innych suk :(
Do ludzi w porządku.

Czyżby nam się dostała druga Hera? Charakterek i gabaryty te same:)

Posted

Jak dają to trzeba brać:) Mogę ją wziąć na miejsce Hery, ale tylko spacerowo i ogłoszeniowo:(
Cookie kiedyś nagminnie ogłaszaliśmy z Tomkiem, nawet miała wyróżnione ogłoszenia na portalach i nic, nawet jednego telefonu:( Może tym razem ktoś ją wypatrzy?

Posted

A Cockie tak skakała dziś na izolatce na drzwi , żeby się wydostać, że jej się udało - widocznie nie do końca zamknęłam skobel, skakała i nagle patrzę...Cockie wchodzi sobie sama samiuśka (otworzyła drzwi!) do weta - szok. Oczywiście zaprowadziłam (z oporem szła) do boksiku i zaryglowałam drzwi na maksa łącznie z podniesieniem zasuwki w górę. Jak odchodziłam płakała, skakała , wołała :( bidulka :( , a jak chodziłyśmy po trawce i wracałyśmy na izolatkę, to ciągnęła na swój boks :( ponad rok już tam siedzi, to uznała za swój dom :( )

Posted

Jak kiedys była w izo to podobnie się zachowywała:( Nie lubi zostawać sama, widać to dobitnie-jak dla mnie to dla niej starsza osoba lub niepracująca, która mogłaby ją wszędzie zabierać:)

Posted

[quote name='Gamba']Bo dzieciak jeszcze,nadrobi :)
Lepszego tymczasu nie mogła znaleźć,Janusz człowiek zakochany w dogach po same uszy.

Widać na załączonym obrazku:) Niech się wiedzie maluszce:)

Posted

Świetnie trafiła :) - wpasowała się w otoczenie :)
[quote name='Gamba']Łaziłem jeszcze trochę i na 13stce był spokój.
Nie bardzo jest gdzie ją przenieść,trzeba szybko znależć dom i wypchać cholerę do domu.

Patrzcie :)

Uploaded with ImageShack.us:):)

Posted

[quote name='Gamba']Łaziłem jeszcze trochę i na 13stce był spokój.
Nie bardzo jest gdzie ją przenieść,trzeba szybko znależć dom i wypchać cholerę do domu.

Patrzcie :)

Uploaded with ImageShack.us:):)

świetne zdjęcie
a u nas za blokiem taki piesek na łańcuchu siedzi :(

Posted

adoptowana!
[quote name='Basia1244']Boks nr: 15
Nr schroniskowy: 1858/11
Nr na szyi: 1722
W schronisku od: 16.10.2011
Imię: nie ma
Opis: młodziutka, średnia, czarna, bardzo przestraszona, do wybiegania, do wychowania - szczenię
[B][I]

Posted

Adoptowana dziś (po półtora roku odsiadki w schronie!) z ogłoszenia z gumtree!

[quote name='Basia1244']Boks nr: 12
Nr schroniskowy: 325/10
Nr na szyi: 299
W schronisku od: 17.02.2010
Imię: Bella
[FONT=&quot]Opis: [/FONT][FONT=&quot] duża, czarna, siwe przesiania, uszy załamane

[/FONT]