Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ogonek_']tak, Drzagodha ma rzeczywiste poczucie humoru :diabloti:
[/QUOTE]

No co, rok szkolny skończyłam w kwietniu, napisałam matury w maju i mam wakacje :evil_lol:

Posted

[quote name='Cleo2008']ogonek mialyscie mi wyslac zestaw bacha ![/QUOTE]
Cleo, wiem, ale z tym najlepiej do rotka, bo to ona miała tam tą stronę internetową i ona to znalazła, ja tylko wiem że coś takiego jest... :oops:

Drzagodha, zazdroszczę...

Posted

[quote name='_ogonek_']Cleo, wiem, ale z tym najlepiej do rotka, bo to ona miała tam tą stronę internetową i ona to znalazła, ja tylko wiem że coś takiego jest... :oops:

Drzagodha, zazdroszczę...[/QUOTE]

A czego Ty jej zazdrościsz ? Że coraz bliżej jej do pracowitego etapu w życiu. Z perspektywy czasu doszłam do wniosku, że lepiej było jak chodziło się do szkoły, były problemy, ale nie takie jak później i obecnie. Wolę tamte problemy i naukę niż myślenie o opłatach, żeby wystarczyło na jedzenie itd
Być może w przyszłości też dojdziesz do takiego wniosku.
Jurandziku a co Ty o tym sądzisz lepiej się uczyć czy pracować?

Posted

Pewnie ze w szkole jest innaczej, Pozniej zaczynaja sie "dorosle "problemy ale trzeba sie uczyc zeby potem miec godziwa prace i z tego powodu mniej stresu o pieniazki. Chociaz to pewnie nie regula. Ja nie lubialam sie uczyc i nie lubie pracowac ;)

Posted

[quote name='Kalva']Jurandziku chętnie byśmy Cię zobaczyły wyczesanego:)[/QUOTE]
Kalva, wygląda tak jak zwykle, wyczesali go w tyg ;) Także on nie ma tak źle.

Numer z jego ogłoszeniem ukaże się 29 czerwca, więc musimy jeszcze cioteczko poczekać.

A zazdroszczę wakacji, bo ja to leń perfidny jestem i z nauką mam opory, ale ogólnie nie jest najgorzej ;)

Posted

[COLOR=indigo][U][B]ROZLICZENIE :)[/B][/U][/COLOR]

[COLOR=olive][B]wpływy:[/B][/COLOR]
magda 222 - 30 zł
malibo57 - 50 zł
Cleo - 40 zł
bela51 - 10 zł
azalia - 30 zł
ketunia - 55 zł (pozostałość z 200 zł przekazanych kiedyś na Uciechów)

[B][COLOR=red]wydatki[/COLOR][/B]:

ogłoszenie w MP - 155 zł
[B]
[COLOR=blue]215zł - 155 zł = 60 zł

Pozostało więc + 60 zł[/COLOR][/B]

Posted

[B]Mamy taką propozycję:
Nadwyżkę w wysokości 60 zl przelać na konto fundacji Happy Garden, pod której opieką przebywa Roki/Ganzes. Psiak ma ponad 1000zł długu... Basia bardzo potrzebuje pomocy:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210014-Dino-w-opa%C5%82ach-pom%C3%B3zmy-Basi1968%21%21%21?p=17124810#post17124810"]http://www.dogomania.pl/threads/210014-Dino-w-opa%C5%82ach-pom%C3%B3zmy-Basi1968!!!?p=17124810#post17124810[/URL]
Co wy na to?[/B]

Posted

Ja wiem,że jest wielw potrzebujących biedaków,ale te marne 60zł może się przydać Jurandzikowi na płatne ogłoszenia,on już tak długo czeka.

Posted

[quote name='azalia']Ja wiem,że jest wielw potrzebujących biedaków,ale te marne 60zł może się przydać Jurandzikowi na płatne ogłoszenia,on już tak długo czeka.[/QUOTE]
Ale chodzi o internetowe? Bo te to ja mu sama mogę zrobić ;)
Jutro kolej Jurysia na ogłoszenia.
Zrobię mu te w necie i czekam na MP do środy!!!

To ja kurna nie wiem co z tymi 60 zł zrobić :roll:...

Posted

[quote name='_ogonek_']Ale chodzi o internetowe? Bo te to ja mu sama mogę zrobić ;)
Jutro kolej Jurysia na ogłoszenia.
Zrobię mu te w necie i czekam na MP do środy!!!

To ja kurna nie wiem co z tymi 60 zł zrobić :roll:...[/QUOTE]

Narazie trzymaj, moze bedzie potrzebne na lekarstwa albo na czyszczenie zebow , to starszy piesek wiec nigdy nie wiadomo co moze "wyskoczyc".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...