Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, dzięki za pomoc.
Ja na razie "swoich psiaków" nie mogę ogarnąć, bo robię jeszcze ogłoszenia z bazarku.
Do weekendu powinnam skończyć.
Wszystko posumuję, edytuję posty powklejam zdjęcia itd. Tylko dajcie mi czas, oki :loveu:

Tekst ostatniejszansy jest bardzo fajny, ale do MP muszę go jeszcze skrócić.

Posted

[quote name='malibo57']Oświećcie mnie - czy jest jakiś problem z zarejestrowaniem konta PayPal?[/QUOTE]
chcialabym cos sypnac na Juranda, ale mieszkam "ZA" i nie moge inaczej przelac, wiec jak ktos z ma paypala i moglby uzyczac dla przelewow z Uciechowa to ja sie usmiecham... :lol:

Posted

[quote name='Beatkaa']Odwiedzam Juranda i z całego serca marzę by szybko znalazł domek.[/QUOTE]

podpisuję się pod Beatką:)
A Paypal przydałby się bardzo dla Juranda - ja też intensywniee szukam, zupełnie nie wiem jak to działa? Czy ktoś może tego ewentualnie użyczyć?

Posted

paypal trzeba "podlaczyc" do karty kredytowej i przez nia na konto. jak ktos placi to mu sciaga jak wyzej (od razu) - polaczenie jest przez email. wejdz na www-paypal.pl i poczytaj.
Ja inaczej nie moge placic, moze ktos z Uciechowa sie odezwie

Posted

Ja mieszkam za Oceanem i zawsze wszystkie deklaracje wysylalam przez Western Union na konkretna osobe . Mozna to zrobic przez komputer , trzeba tylko znac imie i nazwisko odbiorcy . Adres niekonieczny. W Polsce Western Union ma oddzialy prawie w kazdym Banku wiec nie ma problemu z odbiorem. Oczywiscie jest oplata za przesylke . Nie wiem jak dziala paypal bo nigdy nie moglam znalezc nikogo kto by cos wiedzial na ten temat.

Posted

[quote name='Kalva']
A Paypal przydałby się bardzo dla Juranda - ja też intensywniee szukam, zupełnie nie wiem jak to działa? Czy ktoś może tego ewentualnie użyczyć?[/QUOTE]
Trzeba sie zarejestrować i założyć konto - wszystko. [URL="https://www.paypal-marketing.pl/klienci_indywidualni/"]PayPal[/URL]

Posted

Jurand bardzo zapadł mi w serce, myśli . Kibicuję Waszym działaniom , może jest gdzieś ktoś, może i bez bogactwa, pięknych nowych dywanów, ale z wyrozumiałością z sercem, ktoś kto zechce aby Jurand został jego towarzyszem do końca. Ewa

Posted

On nie wygląda na 13 lat, ja ma sunie tez od niedawna ma 9,5 roku i slysze na spacerach, ze ladny szczeniak - moze i jemu warto obnizyc wiek w ogloszeniu do ok 8 albo dorosly, bo 13 lat to juz taki lezacy staruszek sie wydaje.

Posted

[quote name='Cleo2008']paypal trzeba "podlaczyc" do karty kredytowej i przez nia na konto. jak ktos placi to mu sciaga jak wyzej (od razu) - polaczenie jest przez email. wejdz na www-paypal.pl i poczytaj.
Ja inaczej nie moge placic, moze ktos z Uciechowa sie odezwie[/QUOTE]

zaklada sie tak jak konto emailowe - jest bardzo proste w obsludze. Trzeba TYLKO poczytac. Jak juz pisalam trzeba miec swoje KONTO.

Na przelewy zagraniczne potrzebny jest ktos z kontem paypala w Polsce. Inaczej nie da sie wplacic. Proste

A Western Union jest najdrozsza forma przelewow i szkoda mi forsy na oplaty jakiemus bankowi. Paypal jest tani

Posted

[INDENT]Proszę pomóżmy koosiek i Jej podopiecznym. Ona sama znajduje sposoby, aby zarobić na psiaki. Liczy się każda złotówka. Niech na razie chociaż ta młoda sunia ma szansę na dobry start [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-płot-potrzebne-deklaracje-albo-DT!?p=16915019#post16915019"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2072...9#post16915019[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='Cleo2008']Ogonek Rotek odezwijcie sie jaka jest mozliowsc przelewu zza granicy, jak rowniez napisalam Wam o kroplach Bacha, czekam na odzew![/QUOTE]

CLEO jest szansa - odezwała się osoba, która zawsze pomaga w awaryjnych sytuacjach i udostępnia Paypal dla niewidomego Bobiego:) - już ją poprosiłam, by udostępniła też dla Juranda, sądzę, że się zgodzi i będziesz mogła wspomóc Jurusia, dziś się odezwę w tej sprawie, jak tylko dostanę odpowiedź, dobrze? Cierpliwości

Posted

[quote name='Kalva']CLEO jest szansa - odezwała się osoba, która zawsze pomaga w awaryjnych sytuacjach i udostępnia Paypal dla niewidomego Bobiego:) - już ją poprosiłam, by udostępniła też dla Juranda, sądzę, że się zgodzi i będziesz mogła wspomóc Jurusia, dziś się odezwę w tej sprawie, jak tylko dostanę odpowiedź, dobrze? Cierpliwości[/QUOTE]
oczywiscie! to czekam i bede zagladac. fajowo!

Posted

Jestem. Ja na PayPalu się nie znam, nie mam tam konta, rotek też nie.
Nie wiem co poradzić/powiedzieć.

Kalva, jeżeli uda ci się załatwić dla Juranda to będę wdzięczna.
Na ogłoszenie kaskę już chyba mamy, nie wiem ile zł azalia wysłała.
Jutro się powinnam dowiedzieć co i jak i pouzuzpełniam te finanse i te sprawy ;)

Posted

[quote name='Cleo2008']a ja wyslalam 10 euro na Juranda i prosze o potwierdzenie :) DOBREGO dnia![/QUOTE]

Potwierdzam - pieniądze dotarły, odebrałam je.
Teraz czekam na dane do przekazania ich dalej - dla psiaka :)

Posted

cieszę się, że już potwierdzenie od Kasi dotarło - ja niestety odczytałam wiadomość trochę późno, ale rozumiem, że dane zostały wysłane? Jurand ma mieć zrobione ogłoszenia w tym tygodniu z tego co pamiętam? Im więcej ogłoszeń tym większa szansa, ze go domek wypatrzy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...