_ogonek_ Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Dziewczyny, dzięki za pomoc. Ja na razie "swoich psiaków" nie mogę ogarnąć, bo robię jeszcze ogłoszenia z bazarku. Do weekendu powinnam skończyć. Wszystko posumuję, edytuję posty powklejam zdjęcia itd. Tylko dajcie mi czas, oki :loveu: Tekst ostatniejszansy jest bardzo fajny, ale do MP muszę go jeszcze skrócić.
Cleo2008 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='malibo57']Oświećcie mnie - czy jest jakiś problem z zarejestrowaniem konta PayPal?[/QUOTE] chcialabym cos sypnac na Juranda, ale mieszkam "ZA" i nie moge inaczej przelac, wiec jak ktos z ma paypala i moglby uzyczac dla przelewow z Uciechowa to ja sie usmiecham... :lol:
Beatkaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Odwiedzam Juranda i z całego serca marzę by szybko znalazł domek.
Kalva Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Beatkaa']Odwiedzam Juranda i z całego serca marzę by szybko znalazł domek.[/QUOTE] podpisuję się pod Beatką:) A Paypal przydałby się bardzo dla Juranda - ja też intensywniee szukam, zupełnie nie wiem jak to działa? Czy ktoś może tego ewentualnie użyczyć?
Cleo2008 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 paypal trzeba "podlaczyc" do karty kredytowej i przez nia na konto. jak ktos placi to mu sciaga jak wyzej (od razu) - polaczenie jest przez email. wejdz na www-paypal.pl i poczytaj. Ja inaczej nie moge placic, moze ktos z Uciechowa sie odezwie
Ingrid44 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja mieszkam za Oceanem i zawsze wszystkie deklaracje wysylalam przez Western Union na konkretna osobe . Mozna to zrobic przez komputer , trzeba tylko znac imie i nazwisko odbiorcy . Adres niekonieczny. W Polsce Western Union ma oddzialy prawie w kazdym Banku wiec nie ma problemu z odbiorem. Oczywiscie jest oplata za przesylke . Nie wiem jak dziala paypal bo nigdy nie moglam znalezc nikogo kto by cos wiedzial na ten temat.
malibo57 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Kalva'] A Paypal przydałby się bardzo dla Juranda - ja też intensywniee szukam, zupełnie nie wiem jak to działa? Czy ktoś może tego ewentualnie użyczyć?[/QUOTE] Trzeba sie zarejestrować i założyć konto - wszystko. [URL="https://www.paypal-marketing.pl/klienci_indywidualni/"]PayPal[/URL]
ostatniaszansa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Jurand bardzo zapadł mi w serce, myśli . Kibicuję Waszym działaniom , może jest gdzieś ktoś, może i bez bogactwa, pięknych nowych dywanów, ale z wyrozumiałością z sercem, ktoś kto zechce aby Jurand został jego towarzyszem do końca. Ewa
Olena84 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 On nie wygląda na 13 lat, ja ma sunie tez od niedawna ma 9,5 roku i slysze na spacerach, ze ladny szczeniak - moze i jemu warto obnizyc wiek w ogloszeniu do ok 8 albo dorosly, bo 13 lat to juz taki lezacy staruszek sie wydaje.
Cleo2008 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Cleo2008']paypal trzeba "podlaczyc" do karty kredytowej i przez nia na konto. jak ktos placi to mu sciaga jak wyzej (od razu) - polaczenie jest przez email. wejdz na www-paypal.pl i poczytaj. Ja inaczej nie moge placic, moze ktos z Uciechowa sie odezwie[/QUOTE] zaklada sie tak jak konto emailowe - jest bardzo proste w obsludze. Trzeba TYLKO poczytac. Jak juz pisalam trzeba miec swoje KONTO. Na przelewy zagraniczne potrzebny jest ktos z kontem paypala w Polsce. Inaczej nie da sie wplacic. Proste A Western Union jest najdrozsza forma przelewow i szkoda mi forsy na oplaty jakiemus bankowi. Paypal jest tani
_Goldenek2 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [INDENT]Proszę pomóżmy koosiek i Jej podopiecznym. Ona sama znajduje sposoby, aby zarobić na psiaki. Liczy się każda złotówka. Niech na razie chociaż ta młoda sunia ma szansę na dobry start [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-płot-potrzebne-deklaracje-albo-DT!?p=16915019#post16915019"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2072...9#post16915019[/COLOR][/URL] [/INDENT]
Cleo2008 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ogonek Rotek odezwijcie sie jaka jest mozliowsc przelewu zza granicy, jak rowniez napisalam Wam o kroplach Bacha, czekam na odzew!
Kalva Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Cleo2008']Ogonek Rotek odezwijcie sie jaka jest mozliowsc przelewu zza granicy, jak rowniez napisalam Wam o kroplach Bacha, czekam na odzew![/QUOTE] CLEO jest szansa - odezwała się osoba, która zawsze pomaga w awaryjnych sytuacjach i udostępnia Paypal dla niewidomego Bobiego:) - już ją poprosiłam, by udostępniła też dla Juranda, sądzę, że się zgodzi i będziesz mogła wspomóc Jurusia, dziś się odezwę w tej sprawie, jak tylko dostanę odpowiedź, dobrze? Cierpliwości
Cleo2008 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Kalva']CLEO jest szansa - odezwała się osoba, która zawsze pomaga w awaryjnych sytuacjach i udostępnia Paypal dla niewidomego Bobiego:) - już ją poprosiłam, by udostępniła też dla Juranda, sądzę, że się zgodzi i będziesz mogła wspomóc Jurusia, dziś się odezwę w tej sprawie, jak tylko dostanę odpowiedź, dobrze? Cierpliwości[/QUOTE] oczywiscie! to czekam i bede zagladac. fajowo!
_ogonek_ Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Jestem. Ja na PayPalu się nie znam, nie mam tam konta, rotek też nie. Nie wiem co poradzić/powiedzieć. Kalva, jeżeli uda ci się załatwić dla Juranda to będę wdzięczna. Na ogłoszenie kaskę już chyba mamy, nie wiem ile zł azalia wysłała. Jutro się powinnam dowiedzieć co i jak i pouzuzpełniam te finanse i te sprawy ;)
Cleo2008 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 a ja wyslalam 10 euro na Juranda i prosze o potwierdzenie :) DOBREGO dnia!
KatarzynaJanik Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Cleo2008']a ja wyslalam 10 euro na Juranda i prosze o potwierdzenie :) DOBREGO dnia![/QUOTE] Potwierdzam - pieniądze dotarły, odebrałam je. Teraz czekam na dane do przekazania ich dalej - dla psiaka :)
Cleo2008 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 no to super, moze warto troche ponaglasniac Juranda, co?
Kalva Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 cieszę się, że już potwierdzenie od Kasi dotarło - ja niestety odczytałam wiadomość trochę późno, ale rozumiem, że dane zostały wysłane? Jurand ma mieć zrobione ogłoszenia w tym tygodniu z tego co pamiętam? Im więcej ogłoszeń tym większa szansa, ze go domek wypatrzy
Ingrid44 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Widze ze cioteczka Kalva tez tlucze sie po watkach po nocy :) :) :)
Recommended Posts