Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja wróciłam i zaglądam do Jurysia, mam nadzieję, że już wydobrzał? Oby domek się znalazł, trzeba chłopaka promować, wreszcie się uda!

Posted

z Jurandem wszystko dobrze :)
Chłopak nie narzeka ani na jedzonko, ani na warunki, mieszka teraz na izolatce.
Jest kochany i czystość trzyma jak się okazuje!!!

Posted

[quote name='_ogonek_']z Jurandem wszystko dobrze :)
Chłopak nie narzeka ani na jedzonko, ani na warunki, mieszka teraz na izolatce.
Jest kochany i czystość trzyma jak się okazuje!!![/QUOTE]

Pełna kultura!

Posted

Juranda uwielbiają wszyscy. Jest łagodny, kochany i docenia każdy gest dobroci zes trony ludzi...
Najbardziej kulturalny pies w schronisku. Nie dość że czysty, nie ciągnie na smyczy i łagodny, to jeszcze nie wyjdzie pomimo otwartej bramki dopóki nie zapniesz mu smyczy. Czeka, a inne psy z reguły ciągną do wyjścia.
Ja go po prostu uwielbiam :loveu:

Posted

Witam i podnoszę psinka- mojej mamy Koka ma 12 lat, też ją przywiozłam ze schroniska, w przypadku kundelków to wcale nie jest dużo!!! (chodzi mi o to, że są rasy dla których 8 lat to wiek b. dojrzały).
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że po wakacjach, teraz, coś się ruszy...

Posted

pewnie, że Jurand to przystojny gentleman w kwiecie wieku, wiele jeszcze przed nim, ale dobrze, żeby już trafił na salony! Kochany, z radością czyta się o nim tak dobre wieści:)

Posted

[COLOR=blue][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213911-Bazar-us%C5%82ugowy-PAKIETY-OG%C5%81OSZE%C5%83-CEGIE%C5%81KI-RYMOWANKI%21%21%21-B.-tanio-do-9.09-na-d%C5%82ug-Rozi"]http://www.dogomania.pl/threads/213911-Bazar-us%C5%82ugowy-PAKIETY-OG%C5%81OSZE%C5%83-CEGIE%C5%81KI-RYMOWANKI!!!-B.-tanio-do-9.09-na-d%C5%82ug-Rozi[/URL]
Bazarek usługowy!!!
Dostępne :
- pakiety ogłoszeniowe;
- teksty,
- cegiełki
oraz wiele, wiele innych!!!
Zapraszam serdecznie

DOCHÓD Z BAZARKU PRZEZNACZONY JEST NA DŁUG I BIEŻĄCE POTRZEBY ROZI!!![/B][/COLOR]

Posted

I ja też zaglądam do Jurysia Kochanego! Przecież to pies idealny! Gdybym miała własne lokum:/ Mam nadzieję, że go wreszcie ktoś pokocha i zabierze! BYłoby straszne, gdyby musiał zostać w schronie na zawsze taki świetny grzeczny psiak, Jurand do domu!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...