Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Co słychać u Jurandzika ?
wydaje mi się że jest dobrze :)
chodzi już normalnie, zahaczając się czasami, ale dawniej też tak było.

Apropo, mamy nowy pomysł na ogłoszenie Juranda. Tekst dotyczy też Almonda, ale to 2 staruszek z uciechowa:

SENIOR GWIAZDĄ! Wejdź i się przekonaj!

Panie i Panowie!

Mamy zaszczyt przedstawić Państwu wyjątkowych seniorów. Gwiazdy jedyne w swoim rodzaju!
Typ inny niż pospolici celebryci.
Ci, których mamy zaszczyt reklamować nie zadzierają nosa, dziękują za każdą poświęconą im chwilę. Gdzie indziej takich psów nie znajdziesz!!!

Pozowanie do zdjęć – dla nich to nie problem. Uroda, fotogeniczność i anielska cierpliwość sprawiają, że wszyscy i wszystko ich kocha!

Na dzień dzisiejszy chcą zmienić ich obecne miejsce zamieszkania. Mało luksusowy kurort o nazwie schronisko już im się nie podoba. W związku ze zmianą pory roku na chłodniejszą poszukujemy dla dwóch seniorów dwóch ustronnych i spokojnych domów.

A oto i nasze gwiazdy:

Almond – mały, dojrzały pan. Z chęcią zawiera nowe kontakty międzyludzkie i międzypsie. Amator karmy w puszkach i wszystkiego co miękkie i aromatyczne. Jednak braki w uzębieniu nie występują. Miłośnik krótkich wypraw poza boks. Idealnie wpasuje się w każde otoczenie.

Jurand – średniej wielkości, dojrzały pan. Koneser dłuższych wypraw poza boks u boku człowieka nie zważający na przeszkody. Zapoznawanie nowych miejsc, osób i zwierząt to dla niego nie problem. Szybko aklimatyzuje się w nowym miejscu. Nie ma specjalnych wymagań, dopasuje się do każdego miejsca.

Obaj panowie lubują się w przyjemnych przechadzkach by dumnie prezentować swoje wdzięki.

Szukamy 2 OSÓB/2 RODZIN, które zechcą przyjąć pod swój dach któregoś w tych wyjątkowych psich gwiazd!!!
Wybierzemy dla nich najlepszy dom.

Dzwoń lub pisz prędko!
Tel. 790 241 451
[email protected]

foto:

Zdjęcia były robione już hoho, z miesiąc temu?
Nie miałam mobilizacji na ich wstawienie :eviltong:

Jak ogarnę zobowiązania ważniejsze to się wezme za nasze dziadeczki.
A Almond o którym pisze tekst też ma swój wątek: http://www.dogomania.pl/threads/214736-Almond-nasz-s%C5%82odki-migda%C5%82ek-do-adopcji-%C5%9ALEPY-G%C5%81UCHY-BEZ-SZANS!DS-pilnie!?p=17721880#post17721880

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Jaki on kochany i dal sie ubrac w swietne ciuszki do zdjec. Fotki bezcenne :) :) :)

No akurat z Almondem się łatwiej współpracowało, Jurand miał problem :evil_lol:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Swietne allegro.

Ogonku, jak masz numer konta to napisz mi na PW i ile beda kosztowac te kubraczki

ile będą kosztować to z zasadzie nie do końca wiem, bo muszę się zorientować ile dziadziunio mierzy...

Posted

[quote name='Ingrid44']Ogonku, czy zapisala s sie na bazarku Taks na kubraczek dla Jurusia ? Nie wiem czy mam wysylac kase czy nie.
tak, zapisałam :) tylko ćmok (czyt. ja) zapomniał centymetra krawieckiego i nie m czym zmierzyć dzisiaj Jurysia.

Uczcij pamięć swojego pupila zapalając wirtualny znicz za malutką sumę...
http://www.dogomania.pl/threads/216893-Wirtualny-cmentarz-ZNICZE-%C5%9AWIECE-KWIATY-uczcij-pami%C4%99%C4%87-pupila-do2.11-NA-D%C5%81UGI