_ogonek_ Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Prosimy o wklejenie bannerku do sygnatiur!!! Quote
_ogonek_ Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Iljova']Co słychać u Jurandzika ? wydaje mi się że jest dobrze :) chodzi już normalnie, zahaczając się czasami, ale dawniej też tak było. Apropo, mamy nowy pomysł na ogłoszenie Juranda. Tekst dotyczy też Almonda, ale to 2 staruszek z uciechowa: SENIOR GWIAZDĄ! Wejdź i się przekonaj! Panie i Panowie! Mamy zaszczyt przedstawić Państwu wyjątkowych seniorów. Gwiazdy jedyne w swoim rodzaju! Typ inny niż pospolici celebryci. Ci, których mamy zaszczyt reklamować nie zadzierają nosa, dziękują za każdą poświęconą im chwilę. Gdzie indziej takich psów nie znajdziesz!!! Pozowanie do zdjęć – dla nich to nie problem. Uroda, fotogeniczność i anielska cierpliwość sprawiają, że wszyscy i wszystko ich kocha! Na dzień dzisiejszy chcą zmienić ich obecne miejsce zamieszkania. Mało luksusowy kurort o nazwie schronisko już im się nie podoba. W związku ze zmianą pory roku na chłodniejszą poszukujemy dla dwóch seniorów dwóch ustronnych i spokojnych domów. A oto i nasze gwiazdy: Almond – mały, dojrzały pan. Z chęcią zawiera nowe kontakty międzyludzkie i międzypsie. Amator karmy w puszkach i wszystkiego co miękkie i aromatyczne. Jednak braki w uzębieniu nie występują. Miłośnik krótkich wypraw poza boks. Idealnie wpasuje się w każde otoczenie. Jurand – średniej wielkości, dojrzały pan. Koneser dłuższych wypraw poza boks u boku człowieka nie zważający na przeszkody. Zapoznawanie nowych miejsc, osób i zwierząt to dla niego nie problem. Szybko aklimatyzuje się w nowym miejscu. Nie ma specjalnych wymagań, dopasuje się do każdego miejsca. Obaj panowie lubują się w przyjemnych przechadzkach by dumnie prezentować swoje wdzięki. Szukamy 2 OSÓB/2 RODZIN, które zechcą przyjąć pod swój dach któregoś w tych wyjątkowych psich gwiazd!!! Wybierzemy dla nich najlepszy dom. Dzwoń lub pisz prędko! Tel. 790 241 451 [email protected] foto: Zdjęcia były robione już hoho, z miesiąc temu? Nie miałam mobilizacji na ich wstawienie :eviltong: Jak ogarnę zobowiązania ważniejsze to się wezme za nasze dziadeczki. A Almond o którym pisze tekst też ma swój wątek: http://www.dogomania.pl/threads/214736-Almond-nasz-s%C5%82odki-migda%C5%82ek-do-adopcji-%C5%9ALEPY-G%C5%81UCHY-BEZ-SZANS!DS-pilnie!?p=17721880#post17721880 Quote
Ingrid44 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Jaki on kochany i dal sie ubrac w swietne ciuszki do zdjec. Fotki bezcenne :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Ingrid44 napisał(a):Jaki on kochany i dal sie ubrac w swietne ciuszki do zdjec. Fotki bezcenne :) :) :) No akurat z Almondem się łatwiej współpracowało, Jurand miał problem :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ingrid :loveu: zgodziła się zapłacić za kubraczek dla Jurysia :) taks prowadzi bazarek kubraczkowy. Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Allegro Jurysia i Almonda: http://allegro.pl/senior-gwiazda-wejdz-i-sie-przekonaj-i1893456911.html Quote
Ingrid44 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Swietne allegro. Ogonku, jak masz numer konta to napisz mi na PW i ile beda kosztowac te kubraczki Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ingrid44 napisał(a):Swietne allegro. Ogonku, jak masz numer konta to napisz mi na PW i ile beda kosztowac te kubraczki ile będą kosztować to z zasadzie nie do końca wiem, bo muszę się zorientować ile dziadziunio mierzy... Quote
Ingrid44 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 _ogonek_ napisał(a):ile będą kosztować to z zasadzie nie do końca wiem, bo muszę się zorientować ile dziadziunio mierzy... Daj znac jak tylko zmierzysz naszych Dziadkow :) Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Ingrid44 napisał(a):Daj znac jak tylko zmierzysz naszych Dziadkow :) Dzięki Ingrid :loveu: Tymczasem zaglądam do Jurysia, bo ostatnio przyćmił go Almond ;) Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Jurand pnij się wysoooko :loveu: Quote
Ingrid44 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ogonku, czy zapisala s sie na bazarku Taks na kubraczek dla Jurusia ? Nie wiem czy mam wysylac kase czy nie. Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Ingrid44']Ogonku, czy zapisala s sie na bazarku Taks na kubraczek dla Jurusia ? Nie wiem czy mam wysylac kase czy nie. tak, zapisałam :) tylko ćmok (czyt. ja) zapomniał centymetra krawieckiego i nie m czym zmierzyć dzisiaj Jurysia. Uczcij pamięć swojego pupila zapalając wirtualny znicz za malutką sumę... http://www.dogomania.pl/threads/216893-Wirtualny-cmentarz-ZNICZE-%C5%9AWIECE-KWIATY-uczcij-pami%C4%99%C4%87-pupila-do2.11-NA-D%C5%81UGI Quote
Syla Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wysłałam Almondkowi 20 zł, przekaż _ogonek_ te skromne parę złotych Jurandowi... Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Syla']Wysłałam Almondkowi 20 zł, przekaż _ogonek_ te skromne parę złotych Jurandowi... dzięki kochana cioteczko ... też myślę o zabraniu go do DT, ale o jutro o tym pomyślę, dzisiaj nie mogę po prostu :( tymczasem wydarzenie Juranda na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=298617550148576 Quote
Sula Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 http://www.cafeanimal.pl/index.php/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Jurand,50828 WKlejam tutaj bo w pracy na fb nie moge wchodzic :) Quote
Ingrid44 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Moja deklaracja tez automatycznie przechodzi na Jurusia . Quote
_ogonek_ Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Sula']http://www.cafeanimal.pl/index.php/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Jurand,50828 WKlejam tutaj bo w pracy na fb nie moge wchodzic :) dziękuję :):):) Ingrid tobie również, zawsze można na ciebie liczyć za co jestem ci ogromne wdzięczna. Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ile potrzebujemy deklaracji dla Jurusia i ile juz mamy ? Quote
Recommended Posts