Ingrid44 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cos cicho u Jurandzika, pewnie cioteczki pojechaly na wakacje.
Cleo2008 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 czy moge prosic o przypomnienie jaka karme potrzebuje Jurand?
_ogonek_ Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Cleo2008']czy moge prosic o przypomnienie jaka karme potrzebuje Jurand?[/QUOTE] wg uznania ;) lubi wszystko, fakt iż puszki uwielbia, ale suche też zajada, normalną, bo dla staruszków nie mamy. fajne są dla staruszków karmy typu active, daje im troszkę "kopa do życia " ;) Do końca wakacji jestem tylko z doskoku, jak coś pilnego to na tel. 790 241 451 lub maila: [email][email protected][/email] ogłaszam psiaki wieczorami, ale na dogo już mi czasu brakuje..,
azalia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Jurandziku,tak mi ciebie żal,żebyś ty jeszcze mógł w domku pożyć,przy kochającym człowieku..
Kalva Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jurandzik śliczny, biedaczku... Czarodziejka specjalizuje się w onkowatych staruszkach, ma ich u siebie kilka i świetnie się opiekuje tym stadem, mają spory teren do hasania, zdaje się, że mieszkają w porządnych kojcach, jest tam miedzy innymi Ząbal, który znikał, a teraz ma się doskonale. Co do siadających łapek, myślę, że Czarodziejka też by mogła sporo doradzić z doświadczenia, musimy Jurandowi pomóc! Może go ogłaszać w lokalnych gazetach, propagować plakaciki? musi się udać ds przed zimą!
Cleo2008 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='_ogonek_']wg uznania ;) lubi wszystko, fakt iż puszki uwielbia, ale suche też zajada, normalną, bo dla staruszków nie mamy. fajne są dla staruszków karmy typu active, daje im troszkę "kopa do życia " ;) Do końca wakacji jestem tylko z doskoku, jak coś pilnego to na tel. 790 241 451 lub maila: [email][email protected][/email] ogłaszam psiaki wieczorami, ale na dogo już mi czasu brakuje..,[/QUOTE] Wolicie karme tylko dla Juranda czy duza pake ogolnej? No i nikt nie napisal czy doszly te krople?
_ogonek_ Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Cleo2008']Wolicie karme tylko dla Juranda czy duza pake ogolnej? No i nikt nie napisal czy doszly te krople?[/QUOTE] krople doszły, wielkie dzięki ;) zależy, ile chcesz zamawiać ;) Juryś jest jeden, a jakaś karma dla staruszków dla niego byłaby fajna, lub active, jak uważasz, dużo zresztą jej nie trzeba. fajnie byłoby cosik dla niego w pierwszej kolejności... mnie na dogo nie ma za często ostatnio, ale Juryś ma ogłoszenia jakby co ;)
Cleo2008 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='_ogonek_']krople doszły, wielkie dzięki ;) zależy, ile chcesz zamawiać ;) Juryś jest jeden, a jakaś karma dla staruszków dla niego byłaby fajna, lub active, jak uważasz, dużo zresztą jej nie trzeba. fajnie byłoby cosik dla niego w pierwszej kolejności... mnie na dogo nie ma za często ostatnio, ale Juryś ma ogłoszenia jakby co ;)[/QUOTE] Bede w okolicach 20.8 wiec karme przywioze prawdopodobnie osobiscie.
_ogonek_ Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Cleo2008']Bede w okolicach 20.8 wiec karme przywioze prawdopodobnie osobiscie.[/QUOTE] super :) moze wyjdziesz na spacerek z Jurysiem :) aczkolwiek mam nadzieję że nie zajdzie taka potrzeba i znajdzie domek do tego czasu :roll:
Neczka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Przepiękny... wyskakuj na pierwszą stronę [IMG]http://uciechow.com/galeria/277/1.jpg[/IMG]
_ogonek_ Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Jurand ma złamany kieł. W poniedziałek ma zabieg usunięcia. Będzie wszystko dobrze, ale kciuki trzymać można za naszego kochanego dziadulka :loveu:
azalia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Trzymam kciuki za zabieg Jurandzika,a może deklaracje przed zimą udało by się zebrać i do Czarodziejki chłopaka wysłać.
_ogonek_ Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 azalia, będzie ciężko :( chciałabym przed zimą ruszyć sprawę uciechowskich staruszków, ale jeszcze nic niewiadomo..
_ogonek_ Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Cleo przywiozła dzisiaj karmę dla Jurysia ;) Trochę tego jest i na długo mu starczy :) Co do jego łap to obserwowałam go dzisiaj na spacerze uważnie i tak naprawdę z łapami problemu nie ma... Myślę że preparaty nie będą potrzebne. A Rokiemu lub Rozi pieniążki by się przydały... Koszta zabiegu i weta i tak pokrywa schronisko, więc 60 zł najlepiej będzie przekazać na dług któregoś z tych psiaków.
_ogonek_ Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Jurand po zabiegu, chłopak wszystko zniósł dzielnie :) Wet, wyczyścił kamień nazębny, psiak ma teraz śliczne ząbki, jako 4 latka można go ogłaszać :diabloti: Serce mi się kraje jak tak patrzę na niego, dzisiaj jeszcze taki bidulek... Przez nast. dni będzie tylko jakieś mięciutkie jedzonko dostawał. Za to w schronisku mamy kolejnego dziadulinka, nie słyszy i ma zaćmę, ale z 3 razy mniejszy od Jurysia, bo Jurand to taki średniak jest (22,5 kg waży!).
azalia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nasz Jurandzik zuch kochany,żeby go ktoś pokochał..
Ingrid44 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dzielny chlopak z czystymi zabkami :) :) :) Teraz tylko domku trzeba.
Recommended Posts