Jump to content
Dogomania

37 Beskidzka Wystawa Psów Rasowych /3.07.11r /Ustroń /o.Bielsko-Biała

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba być dobrej myśli :lol: Ja mam teraz dylemat czy jechać tym wcześniejszym pociągiem czy późniejszym. Bo jeśli ma lać to lepiej tym drugim, a jeśli nie będzie padać to tym pierwszym. I bądź tu mądry :???:

Posted

Jestesmy juz w domku. Pogoda byla fatalna. Lalo (z malymi przerwami) praktycznie caly czas. Wszyscy przemoczeni i brudni od blota...

Gdyby nie pogoda, to wystawa bylaby super.

Moje bedlingtonki wypadly super. Czas sie pochwalic ;)

Celinka zdobyla CWC i BOS, a Jazz, ktory ma 9 msc i dwa dni, zgarnal BOBa! Udalo mu sie tez wygrac BOG juniorow i stanac na czwartym miejscu na BIS juniorow. Dziekuje Ryskowi za pomoc w osiagnieciu takich wynikow ;)

Dodalem tez troche zdjec (pogoda ograniczyla moja prace praktycznie do kilku ras). Mozecie je obejrzec tutaj - http://pies.tv/index/movie/id/119/ustron-cwc-03-07-2011-r-.html

Posted

[quote name='Karka']To ja zacznę :)) Lwi piesek Gerda Alwaro FCI Najpiekniejszym Psem Podbeskidzia 2011 !

[quote name='panienkabubu']Boston Terrier - NOVINKA Rojber FCI - V1, CWC, BOB, BEST OF GROUP, BEST IN SHOW II !!!!!!!!!!!!!!!

Na miejscu pierwszym Springer Spaniel Walijski od Jagoodki :-)

BRAWO !!!!!!!!!!!!!

[quote name='pawelg']Jestesmy juz w domku. Pogoda byla fatalna. Lalo (z malymi przerwami) praktycznie caly czas. Wszyscy przemoczeni i brudni od blota...

Gdyby nie pogoda, to wystawa bylaby super.

Moje bedlingtonki wypadly super. Czas sie pochwalic ;)

Celinka zdobyla CWC i BOS, a Jazz, ktory ma 9 msc i dwa dni, zgarnal BOBa! Udalo mu sie tez wygrac BOG juniorow i stanac na czwartym miejscu na BIS juniorow. Dziekuje Ryskowi za pomoc w osiagnieciu takich wynikow ;)

Dodalem tez troche zdjec (pogoda ograniczyla moja prace praktycznie do kilku ras). Mozecie je obejrzec tutaj - http://pies.tv/index/movie/id/119/ustron-cwc-03-07-2011-r-.html

GRATULUJĘ !!!!!!!!!!! :LOVEU:
A na IIi BISie kto ? :)

Posted

My wróciliśmy bardzo zadowoleni :) :)

BALDUR Braterstwo Wilczaków - ocena wybitnie obiecująca, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie i ... I BEST IN SHOW SZCZENIĄT :multi: :cunao: :cunao:

To siódma wystawa Baldiego. W tym pięć razy stawał na podium :) :).

Posted

[quote name='panienkabubu']Boston Terrier - NOVINKA Rojber FCI - V1, CWC, BOB, BEST OF GROUP, BEST IN SHOW II !!!!!!!!!!!!!!!

Na miejscu pierwszym Springer Spaniel Walijski od Jagoodki :-)

BRAWO !!!!!!!!!!!!!
Tiaaaa moje 11-miesięczne dziecię BOG-1 i BIS-1!!! Chłone teraz opijając sukces szampanem :))
panienkabubu ale emocje były na BISie - niezapomniane chwile, niezapomniana atmosfera. Zostałyśmy we dwie na BISie i zamiast skupiać się na psach to my emocje wymieniałyśmy :o) Dzięki kochana!!!
No i oczywiście wielkie wielkie gratki dla cudnej Nufki!

Posted

[quote name='Jagoodka']Tiaaaa moje 11-miesięczne dziecię BOG-1 i BIS-1!!! Chłone teraz opijając sukces szampanem :))
panienkabubu ale emocje były na BISie - niezapomniane chwile, niezapomniana atmosfera. Zostałyśmy we dwie na BISie i zamiast skupiać się na psach to my emocje wymieniałyśmy :o) Dzięki kochana!!!
No i oczywiście wielkie wielkie gratki dla cudnej Nufki!

My już trzeźwi - zaczynamy pakowanie na WDS :)

Racja ! Tam na BISie - niezapomniane chwile, emocje i atmosfera (łącznie z atmosferycznymi opadami ;) )
AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)