Jump to content
Dogomania

Mam duza rodzine-mame ,tata i dziadkow i nie martwic sie o mnie ,jeszcze sie odezwe.

Recommended Posts

Posted

Pani Grażyno, proszę też mi przesłać dane do przelewu (na nowy adres który przesłałam Pani przed week), chciałabym coś dorzucić dla Sipka i tej Pchełki (widziałam, że bazarek jest dla tej dwójki biedaków). Ile wynosi miesięcznie ten dom tymczasowy...? I jeszcze szybkie pytanie: jaka jest aktualna sytuacja Pchełki?

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tajga6']Pani Grażyno, proszę też mi przesłać dane do przelewu (na nowy adres który przesłałam Pani przed week), chciałabym coś dorzucić dla Sipka i tej Pchełki (widziałam, że bazarek jest dla tej dwójki biedaków). Ile wynosi miesięcznie ten dom tymczasowy...? I jeszcze szybkie pytanie: jaka jest aktualna sytuacja Pchełki?[/QUOTE]
Pchełka jest a w oplakanym stanie ..jak widac
leki ,witaminy ,tran ,dobra karma i leki na siersc....
potrzebujemy 350 zl na Dt...
aby byla pod stało opieką weta

Posted

Przepraszam za spamowanie, ale zapraszam do koleżanki Slipka, Perełki:

[B][FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=red][U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210247-Zbieramy-deklaracje-Pere%C5%82ka-zl%C4%99kniona-sunia-bez-szans."][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/8457/obrazeke.png[/IMG][/URL][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='irenaka']A jak tam nasz ulubieniec?:loveu::loveu:
Nie macie jakiś wieści, przed czasem? Trochę mnie nosi;)[/QUOTE]

Twoj ulubieniec jest głuchy
nie całkiem ale spi tak słodko ze nie slyszy ze micha stoi koło koszyka razem z pania :)
a dwa to ze nie ,,lubi,,kiedy sie jego kładzie na łozku...zaraz zeskakuje....

Posted

zapraszam na bazarek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210350-MO%C5%BBESZ-ZDOBY%C4%86-PIENI%C4%84DZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-KARMA-I-KSI%C4%84%C5%BBKI-do-11.07-21.00[/URL]

Posted

[quote name='giselle4']Twoj ulubieniec jest głuchy
nie całkiem ale spi tak słodko ze nie slyszy ze micha stoi koło koszyka razem z pania :)
a dwa to ze nie ,,lubi,,kiedy sie jego kładzie na łozku...zaraz zeskakuje....[/QUOTE]

To jest szczyt wszystkiego:megagrin::megagrin: Smyk chce na rączki a nie spać !!!:evil_lol::evil_lol:
DT do ukarania:evil_lol::evil_lol:
A tak poważnie, ucałuj i podziękuj Grażynko dziewczynie za opiekę nad Smykiem!!!

Posted

[quote name='tajga6']Pani Grażyno, proszę też mi przesłać dane do przelewu (na nowy adres który przesłałam Pani przed week), chciałabym coś dorzucić dla Sipka i tej Pchełki (widziałam, że bazarek jest dla tej dwójki biedaków). Ile wynosi miesięcznie ten dom tymczasowy...? I jeszcze szybkie pytanie: jaka jest aktualna sytuacja Pchełki?[/QUOTE]

dziekuje sa juz pieniazki dla Sipka i dla Pchełki
Sipek-20zł
Pchelka -30zł
i bardzo dzeikuje:)
zaraz wpisze w posty rozliczeniowe

Posted

Strasznie się cieszę, że tyle dziewczyn chce pomóc Smykowi na nowej drodze życia:multi::multi:.
Pięknie dziękuję!!!:loveu::loveu:
Grażynko, ja teraz dopiero zobaczyłam, że moja pierwsza wpłata na Smyka już jest na minusie:placz: Nic nie piszesz, a ja nie sprawdzam.
Wpłacę Ci to 65,00, żeby mi tak ten minusik nie walił po oczach. Ok?;)

Posted

[quote name='irenaka']Strasznie się cieszę, że tyle dziewczyn chce pomóc Smykowi na nowej drodze życia:multi::multi:.
Pięknie dziękuję!!!:loveu::loveu:
Grażynko, ja teraz dopiero zobaczyłam, że moja pierwsza wpłata na Smyka już jest na minusie:placz: Nic nie piszesz, a ja nie sprawdzam.
Wpłacę Ci to 65,00, żeby mi tak ten minusik nie walił po oczach. Ok?;)[/QUOTE]
nic nie jest na minusie bo jeszcze zrobilam bazarek i jakis tam grosz został ...
nie przesadzaj ciociu....
wszystko jest ok.
nawet na przyszly miesiąc pierniazki sa juz nazbierane...spokojnie nie szalej:)

Posted

To ja się słucham;) Szefowej:loveu::loveu:.
Jeżeli piszesz, że będzie coś z bazarku, to OK.
Ale i tak bardzo proszę o adres do wysyłki, wyślę dla Smyka chociaż pszczółkę Maję.
Napiszę szczerze, że boję się trochę przyszłości:-(. Nawet jeżeli teraz Grażynko z finansami jest OK, to może się okazać, że nagle Smyk będzie wymagał leczenia i wtedy wet. "zje" wszystkie fundusze. A wtedy może być cieniutko z opłatą za DT:shake:.
A jak z oczkami?:shake: Nadal ropieją, czy jest OK? On dostaje w tej chwili jakieś leki?
I najważniejsze, czyli jak czuje się;) pupka naszego maleństwa? Zagojona?